Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Αναρχικά άπλυτα και μαστούρικα τσογλάνια, πού δηλώνουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ: Προσπαθούν να μαζέψουν υπογραφές και άλλων Παοκτσήδων... Ότι αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ: Δεν πρόκειται να πολεμήσουν, για την Ελλάδα !!! Και μάλιστα δηλώνουν από τώρα: «Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για την ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Ελλάδα».



«Μαζεύουν υπογραφές οπαδοί του ΠΑΟΚ: Αν τιμωρηθεί η ομάδα, δεν πολεμάμε για την Ελλάδα σας.
Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα», δηλώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσω ψηφίσματος στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα Avaaz.org.

«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα.

Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ» λένε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 6.365 υπογραφές υποστηρικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την προτροπή, κάτω από την φωτογραφία της κατάμεστης θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας, να αναφέρει: «Ας φτάσουμε τις 100.000».
Πηγή: liberal

(@ Τώρα ο δικός μου σχολιασμός , γι΄ αυτές τις ανθελληνικές δηλώσεις, των αναρχοάπλυτων, πού δηλώνουν και Παοκτσήδες.

Επειδή κάποτε και εγώ υπήρξα φανατικός Παοκτσής (Τώρα δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο).


Πληροφορώ όλα αυτά τα άπλυτα αναρχικά μαστούρια: Ότι ακόμη και τώρα πού είμαι 51 ετών, έχω σημάδια στο σώμα μου (από συμπλοκές στην Αθήνα, με Αθηναίους οπαδούς του τότε)...

Και αν δηλώνουν αυτοί οι αρχοάπλυτοι, και οπαδοί του ΠΑΟΚ...

Τους πληροφορώ, ότι υπήρξα πολύ πιό τρελός Παοκτσής από αυτούς !!!

Και για να μην νομίσουν κάποιοι Παοκτσήδες ότι όλα αυτά τα λέω έτσι... τους δίνω και μερικές πληροφορίες, για να τις διασταυρώσουν κι οι ίδιοι !!!

Ήμουν συμμαθητής στο Λύκειο (καθόμασταν στο ίδιο θρανίο), με τον Τρίγωνο του ΠΑΟΚ... (Πού μαζί με τον Μανάβη και τον τρελο- Νικόλα)... Συντόνιζαν την κερκίδα του ΠΑΟΚ, στην Θύρα 4 !!!

Και επειδή μπορεί να πούν κάποιοι Παοκτσήδες: Ότι μπορεί αυτές τις πληροφορίες να τις άκουσα ή να τις έμαθα, από κάποιον... τους λέω και άλλες πληροφορίες πού δεν θα ξέρουν ούτε αυτοί οι ίδιοι (αν δεν ρωτήσουν και δεν τις διασταυρώσουν τις πληροφορίες αυτές !!!).

Επειδή ήμουν συμμαθητής του Τρίγωνου του ΠΑΟΚ, ξέρω και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες γι΄ αυτόν !!!

Το κανονικό του όνομα είναι: Βασίλης Θαθαρόπουλος... και τώρα εργάζεται ως ταξιτζής (πολλά χρόνια)... στην Θεσσαλονίκη !!!

Ο πατέρας του Τρίγωνου, ήταν αστυνομικός.

Άρα ξέρω και από τον ΠΑΟΚ, και τους τότε ηγέτες της Θύρας 4, των Παοκτσήδων !!!

Έτσι και εγώ έχω το «Παοκτσήδικο» δικαίωμα και το πατριωτικό δικαίωμα... να κρίνω αυτούς τους αναρχοάπλυτους (πού δηλώνουν και Παοκτσήδες)... και θέλουν να διχάσουν και να δημιουργήσουν Ανθέλληνες, στην Ελλάδα...

Και μάλιστα προτείνοντας για δήθεν χάρην μιάς ποδοσφαιρικής ομάδας... να τους στηρίξουν οι Παοκτσήδες... και να μην πολεμήσουν για την Ελλάδα... όταν χρειαστεί !!!

Και το πιό τρελό: Μας λένε μέσα στην Ελλάδα...
«Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ».

Τι λέτε ρε κοπρόσκυλα, ότι πολεμάτε μόνον για τον ΠΑΟΚ... και όχι για την δική μας Ελλάδα !!!

Εσείς ρε αναρχομαστούρηδες, σε άλλο κράτος κατοικείτε ;

Και τολμάτε να μας λέτε: Μόνον για δική μας Ελλάδα ;

Μάθετε: Ότι πρώτα είμαστε Υπερήφανοι Έλληνες και πεθαίνουμε για τα εδάφη, την τιμή, την υπόληψη και την δόξα της Ελλάδας και των Ελλήνων κατοίκων της...

Και μετά είμαστε οτιδήποτε άλλο !!!

Είτε είμαστε οπαδοί Ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων, Θρησκειών και εγώ δεν ξέρω τι άλλο !!!

Δεν θα σας επιτρέψουν οι Έλληνες (και όχι μόνον οι Παοκτσήδες)... αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα... να δημιουργήσετε καινούργιους Ανθέλληνες σαν εσάς, στην Ελλάδα !!!

Και μπορεί να μαζέψατε παρασύροντας δόλια, 6.365 υπογραφές, υποστηρικτών του ΠΑΟΚ... Αλλά ελπίζω η επιθυμία σας: Να φτάσετε τις εκατό χιλιάδες...

Να σας την πραγματοποιήσουν στο Δεκαπενταπλάσιο, όλοι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης: Με ενάμιση εκατομμύριο κλωτσιές (όχι υπογραφές)... στα ανθελληνικά σκατόμουτρα σας !!!

Και θα κλείσω με δύο πληροφορίες από τους αρχαίους Αθηναίους (πού πιστεύω θα εκτιμήσουν οι αληθινοί Έλληνες Πατριώτες: Σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικούν !!!)...

Για σας δείξω αναρχοάπλυτοι: Ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να χωριστεί... από καμιά ομάδα και από κανέναν Θεό...

Γιατί: Θα πρέπει να την έχουμε πάντα... πάνω από όλα !!!

«Από τη μητέρα και τον πατέρα και όλους τους άλλους προγόνους πιό τιμημένο και πιό άγιο και πιό ιερό είναι η Πατρίδα.
Και της αρμόζει περισσότερος σεβασμός και από τους Θεούς και από τους ανθρώπους πού έχουν ευφυΐα».

(Αθηναίος Φιλόσοφος, Σωκράτης. Πλάτων: Κρίτων).

«ὅτι μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων
τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον
καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ' ἀνθρώποις
τοῖς νοῦν ἔχουσι». 

(Αθηναίος Φιλόσοφος, Σωκράτης, Πλάτων: Κρίτων).

Και εδώ ένας νόμος της Αρχαίας Αθήνας για τους προδότες...

Πού αν εφαρμοστεί τώρα στην Ελλάδα: Για τους πολιτικούς και τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος (πού μιλούν για την αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία... αλλά αν τολμούν ας την εφαρμόσουν)...

Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε να υπάρξει άλλος νόμος... Για φυλάξουμε την Ελλάδα μας... από τους Ανθέλληνες πολιτικούς, από τους λαθρομετανάστες... και από τα άλλα Εθνικά θέματα πού προκύπτουν... και κάνουν τους πολιτικούς, να λειτουργούν πάντα Αντιεθνικά και Ανθελληνικά !!!


Αυτόν τον νόμο της Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας, ας τον έχουν υπόψιν τους, οι ανθέλληνες πολιτικοί και κάποια μαστούρικα ανθελληνικά τσογλάνια (σε όποια ποδοσφαιρική ή Θρησκευτική ομάδα και αν θέλουν να ανήκουν !!!)

Ο αρχαίος αυτός νόμος, περιμένει εδώ... κάποιον Έλληνα πολιτικό πατριώτη να τον εφαρμόσει τώρα !!!

Και να μην ξεχάσει και την Γονιδιακή προδοσία, πού επισημαίνει αυτός ο νόμος, λέγοντας:

«Τα παιδιά των προδοτών ακολουθούσαν την τύχη των πατεράδων τους».

Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου