Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Βλάσης Ρασσιάς: Ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας... που προκαλεί με τις Ανθελληνικές και Αντιμακεδονικές Ιδέες του... και έχει «Δημιουργήσει» Φυτώριο Ανθελλήνων... και Δήθεν Ελλήνων Λατρευτών !!!



Ο Βλάσης Ρασσιάς μιλάει για χυδαίους ανθρώπους: Για τους ανθέλληνες και υβριστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου (όπως αυτός και οι διάφοροι ακόλουθοι του)... τι έχει να μας πει ;

Θα ενημερωθείτε σήμερα, Έλληνες Λατρευτές: Για το πόσο ανθελληνικά και δόλια, χρησιμοποιεί την Ελληνική Ιστορία... ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας Βλάσης Ρασσιάς... για να εκφράσει το μίσος του... προς τους Αρχαίους Μακεδόνες (και όχι μόνον γι΄ αυτούς !!! ).

Θα χρησιμοποιήσω τώρα, μιά φωτογραφία του αρχηγού προπαγάνδας του Χίτλερ, του Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς... που χρησιμοποιεί συνεχώς (στο facebook) ο Αρχιύπατος Ακόλουθος του Βλάση Ρασσιά και του ΥΣΣΕ, Κώστας Κεχαγιάς (για να ειρωνευτεί τους Έλληνες, πού τον ρωτούν ν΄απαντήσει ξεκάθαρα για τον Μέγα Αλέξανδρο... και πάντα υπεκφεύγει, ν΄απαντήσει ξεκάθαρα), όπως θα διαβάσετε, σε άλλη ανάρτηση πού θα κάνω σύντομα...

Σήμερα όμως θα σας δείξω: Από ποιόν Δήθεν Ύπατο Αρχιερέα και Ανθέλληνα Δάσκαλο του... έχει μάθει την Γκεμπελική, αλλά και την Σταλινική προπαγάνδα... του πες – πες κάτι ανθελληνικό για τον Μέγα Αλέξανδρο... όλο και κάτι Ύπατο ανθελληνικό και αντιμακεδονικό, θα μείνει !!!

Την διδάσκει άλλωστε αυτήν την προπαγάνδα και στα βιβλία του, ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας Βλάσης Ρασσιάς, ο Λάϊκοκυνηγος Ελλήνων Λατρευτών !!!



Όλο αυτό το ανθελληνικό, Γκεμπελικό-Σταλινικό Μάθημα πού θα διαβάσετε Έλληνες παρακάτω, είναι από μόνον ένα βιβλίο του Βλάση Ρασσιά : «Υπέρ της των Ελλήνων νόσου», τόμος δεύτερος, εκδόσεις Διιπετές, πόλη των Αθηνών, Δεκέμβριος του 1993 μ.α.χ.χ.


Επειδή θα χρειαστεί να σχολιάζω ανάμεσα στα κείμενα του Βλάση Ρασσιά... Για να ξεχωρίζουν τα δικά μου σχόλια: Θα τα έχω πάντα μέσα σε παρένθεση και θα έχουν πάντα στην αρχή, (με κόκκινο χρώμα), το Σύμβολο αυτό @

(@ Ας διαβάσουμε τώρα Έλληνες, πως διδάσκει ο Βλάσης Ρασσιάς: Ανθελληνική προπαγάνδα μίσους για τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Αρχαίους Μακεδόνες (παρόλο πού δηλώνει ότι αυτό που γράφει, είναι λόγια άλλου και ατεκμηρίωτο)... Αυτό έμαθε να κάνει εδώ και πολύ καιρό και ο πρώτος Ύπατος ακόλουθος του, ο Κώστας Κεχαγιάς και όχι μόνον αυτός (όπως θα διαβάσετε: σ΄ επόμενη μου ανάρτηση, πού θ΄ ακολουθήσει, μετά από αυτήν).

Δείτε με τι τρόπο γράφει και χρησιμοποιεί ο Βλάσης Ρασσιάς, την Γκεμπελικό-Σταλινική Μέθοδο του: Σαν να μας λέει δόλια... Δεν κατηγορώ εγώ Έλληνες, τους Αρχαίους Μακεδόνες... αλλά διαβάστε και αυτό το ατεκμηρίωτο και Ανθελληνικό κείμενο στο βιβλίο μου... Σκεπτόμενος: ‘Οτι όλο και κάτι Ανθελληνικό θα μείνει σε κάποιους Έλληνες, για τους Αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες... πού μισώ τόσο... μα τόσο πολύ !!! )

«Και ακόμη χειρότερα; Αν αληθεύει η πληροφορία που δίνει στο σχετικό λήμμα (Αιμάθη) του Εγκυκλοπαιδικού Λεξικού Ελευθερουδάκη ο καθηγητής Απ. Αρβανιτόπουλος (δεν αναφέρει πηγή κι εγώ προσπάθησα ανεπιτυχώς να τη διασταυρώσω δεδομένου ότι σε μιά σειρά άλλα πράγματα που ο ίδιος έχει γράψει σχετικά με τις περί θείου πεποιθήσεις των προγόνων μας έχει αποδειχθεί τρομερά μεροληπτικός κι αυθαίρετος) τότε ο Σέλευκος Α΄ο Νικάνωρ προχώρησε σε ανθρωποθυσία (!) για να «στεριώσει» η Αντιόχεια που αυτός έκτισε (θυσία της παρθένας Αιμάθης ή Ημάθης στη Βοττία της Ιωπόλεως στη Συρία, και μάλιστα στ΄όνομα του Διός «Βοττίου»!) ». (Σελίδα 110).

(@ Να που έκαναν και δήθεν ανθρωποθυσίες οι Επίγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου !!!

Σύμφωνα πάντα με το ατεκμηρίωτο, αλλά δοσμένο με την ανθελληνική του Γκεμπελικό-Σταλινική Μέθοδο... Του Ύπατου υβριστή των Αρχαίων Μακεδόνων, Βλάση Ρασσιά !!!

Αφού λες και εσύ Βλάση Ρασσιά, ότι είναι ατεκμηρίωτο και είναι μεροληπτικός και αυθαίρετος ο συγγραφέας του... Γιατί το έβαλες αυτό το κείμενο ;

Τόσο λοιπόν μεγάλο είναι το μίσος σου, για τους Αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες !!!

Σκέφτεσαι Γκεμπελικό-Σταλινικά: Πιστεύοντας ότι... εγώ το γράφω, ότι αυτό το λέει άλλος (για να γλυτώσεις το βρίσιμο, από τους Έλληνες Λατρευτές)... αλλά η Ανθελληνική δουλειά μου γίνεται... σε όσους το διαβάσουν και το πιστέψουν !!!

Ας διαβάσουμε όμως και τι γράφεις στο βιβλίο σου, και για την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού, από τον Μέγα Αλέξανδρο ) :

«Τα καταστρεπτικά λοιπόν αποτελέσματα εκείνης της υποτιθέμενης γεωγραφικής «διάδοσης» του Ελληνικού Πολιτισμού, που στην πραγματικότητα ήταν, αντίθετα, η χυδαία νόθευση και η συνεχής συρρίκνωση του». (Σελίδα 112).

(@ Υποτιθέμενη η Διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού από τους Έλληνες Μακεδόνες !!!

Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις έναν Αληθινό (όχι γιαλατζί), Έλληνα Αρχιερέα!!!

Τον Αρχιερέα των Δελφών, τον Πλούταρχο, πού μας λέει : )

«Ο Αλέξανδρος αντίθετα, ίδρυσε περισσότερες από εβδομήντα πόλεις μέσα στις βάρβαρες χώρες, και διέσπειρε σε όλη την Ασία τα Ελληνικά (@ γράμματα και αξιώματα), νικώντας τον απολίτιστο και θηριώδη τρόπο ζωής».

«Αλέξανδρος δ’ υπέρ εβδομήκοντα πόλεις βαρβάροις έθνεσιν εγκτίσας και κατασπείρας την Ασία Ελληνικοίς τελέσι της ανημέρου και θηριώδους εκράτησε διαίτης»). (Πλουτάρχου: Περί της Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής, Α, 3 – 7, 328).

(@ Τι λες Ύπατε Λακωναρά Μακεδονοφάγε: Μήπως είσαι εσύ, ανώτερος γνώστης και Μύστης, από τον Αρχιερέα των Δελφών Πλούταρχο ;

Λες να μας λέει ψέματα ο Αρχιερέας των Δελφών Πλούταρχος ;

Τι λένε σ΄ εσένα (για τον Αρχιερέα των Δελφών Πλούταρχο) τα μυστικά χαρτιά και οι κρυφές γνώσεις, που σου έδωσαν από την Ιταλία, οι μεγάλοι Μύστες των Παραμυθιών σου ;

Τα γράφει καλά ο Αρχιερέας Πλούταρχος, ή σκέφτεσαι να τον καθαιρέσεις από Αρχιερέα και να βάλεις τον Ύπατο ακόλουθο σου, τον Κώστα Κεχαγιά ; )

«Με την πλήρη μακεδονική επικράτηση όμως, ο αρχαίος Ελληνικός Κόσμος έμεινε διά παντός κουτσός, αφού το πρώτο του σκέλος και προϋπόθεση, δηλαδή η αυτόνομη Πόλις- και η μέσω αυτής λατρεία της σταλμένης εκ Διός Ευνομίας και της θεοποιημένης ιδέας του Δήμου- δεν υπήρχε πιά ». (Σελίδα 28).

(@ Ο Ελληνικός κόσμος: Έμεινε για πάντα κουτσός, όταν επικράτησε ο Φίλιππος Β΄ και ο Μέγας Αλέξανδρος... και τώρα ο Ύπατος Ιστορικός των Ρωμαίων και των Λακεδαιμονίων, ο Ρασσιό-Μακεδονό-εξολοθρευτής... θέλει να τον κάνει τον σημερινό κόσμο (με τα «Ιστορικά» του και Ανθελληνικά μάτια)... και για πάντα Ιστορικά τυφλό!!!

Και για να μάθετε: Γιατί το φυτώριο ανθελληνισμού και αντιμακεδονισμού... και οι διάφοροι υπήκοοι του ΥΣΕΕ (Δες Κώστας Κεχαγιάς και Μονοθεϊστής Στέφανος Μυτιληναίος), αναφέρουν συνέχεια τον Κυριάκο Σιμόπουλο...


Δείτε όλους αυτούς: Ποιός τους δίδαξε και ποιόν έχουν για δάσκαλο και Αρχιερέα του Ανθελληνισμού, (Όνομα δεν λέμε, γιατί δεν πρέπει να μαρτυρήσεις το Όνομα του Ύπατου Αρχιερέα, επί ματαίω !!! )

«Σε επαλήθευση όσων τονίζει πιό πάνω ο Σιμόπουλος, ότι δηλαδή ο πολιτισμός που διαδόθηκε με τις Μακεδονικές κατακτήσεις δεν ήταν πολιτισμός Ελλήνων ». (Σελίδα 105).

(@ Αν θελήσουμε ποτέ να γίνουμε πολύ ανθέλληνες και αντιμακεδόνες, Βλάση Ρασσιά... θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι μ΄ εσένα... Ότι, στις κατακτήσεις πού έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος, δεν διαδόθηκε ο Ελληνικός Πολιτισμός... αλλά μπορεί να διαδόθηκε ο Κινέζικος πολιτισμός, ή ο Πολιτισμός της Ζιμπάμπουε !!!

Πάντως σίγουρα και ανθελληνικά: Πολιτισμός των Ελλήνων δεν ήταν !!!

Δεν πιστεύω ν΄αμφιβάλλει κανένας ανθέλληνας, για την αληθινή και παγκοσμίως τεκμηριωμένη Ιστορική άποψη, του Κυριάκου Σιμόπουλου και του υποστηρικτή του... Βλάση Ρασσιά, του Λακωναρά του Μακεδονοφάγου ;

Και επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πρέπει είναι ποτέ ΜΕΓΑΣ και Οραματιστής, όπως και ο πατέρας του, ο Φίλιππος Β΄... Γι΄αυτό και πρέπει να μάθουμε και αυτά τα ανθελληνικά, από τον Ύπατο αντιμακεδόνα Συλητή της Ιστορίας των Ελλήνων !!!)

«Τα ισοπεδωτικά μέτρα και σταθμά, τα οποία για να μη χαλάσει η συνταγή που λ.χ. θέλει -άνευ όρων κι ερωτήσεων- «μεγάλους» και «οραματιστές» τους Φίλιππο κι Αλέξανδρο , (@ Δεν σου αρέσουν Βλάση Ρασσιά, ως Μεγάλοι και Οραματιστές, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του ο Φίλιππος ;

Μην στεναχωριέσαι Βλάση Ρασσιά: Για εσένα οι Έλληνες, θα κάνουν Μεγάλους και Οραματιστές... τον Χίτλερ , τον Στάλιν, τον Μάο, τον Άνταμ Σμιθ (Θεωρητικός του Καπιταλισμού) , τον Μαρξ (Θεωρητικός του Κουμμουνισμού) και τον Μπακούνιν (Θεωρητικός του Αναρχισμού) !!!

Αφού ξέρεις Ύπατε αντιμακεδόνα: Ότι δεν μπορούμε να σου χαλάσουμε, το Λακωνικό σου χατήρι!!! ).

δε διστάζουν να συκοφαντούν κατ΄ επανάληψη σαν πολιτικό απατεώνα και τυχοδιώκτη τον μαχητικό Αθηναίο ρήτορα κι αδιάλλακτο αντιμακεδόνα αγωνιστή Δημοσθένη, και υποτιμούν ή εκχυδαΐζουν τα κίνητρά του (λογική αντίδραση ωστόσο για τους κοπτοράπτες της Ιστορίας απέναντι σε κάποιον που στους τρείς «Ολυνθιακούς» του, σέρνει τα εξ αμάξης στον -όπως τον αποκαλεί ευθέως- «βάρβαρο» Φίλιππο (@ Βλάση Ρασσία: Φαίνεται να σου αρέσει πολύ... ότι αποκαλεί ο Δημοσθένης, βάρβαρο, τον πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!), αλλά και βάζει επίσης κάποια πολύ ενοχλητικά ζητήματα όταν κάθεται και γράφει λόγια όπως αυτά: «Οι υπήκοοι του όμως δεν λαμβάνουν μερίδιο από τη δόξα των κατορθωμάτων αυτών (του Φιλίππου), αλλά ταλαιπωρούμενοι με τας ατελειώτους εκστρατείας., πάσχουν και βασανίζονται ακαταπαύστως» ) ». (Σελίδα 91).

(@ Βρε πόση αγάπη και εκτίμηση, δείχνει ο Ύπατος Αντιμακεδόνας, Βλάσης Ρασσιάς, στον Δημαγωγό αγωνιστή Δημοσθένη !!!

Δεν μας ξεκαθάρισε όμως ο Ύπατος Λάκωνας, Δήθεν Αρχιερέας: Το Αγωνιστής για τον Δημοσθένη, το λέει... γιατί αγωνίστηκε πολύ καλά, για να πάρει χρήματα από τους «φίλους» μας τους Πέρσες ;

Τώρα όμως Έλληνες θα μάθετε και για τα πλέον καθυστερημένα πολιτιστικά κομμάτια των Ελλήνων, τους Μακεδόνες φυσικά και αντιμακεδονικά !!! )

«Η τελευταία μεγάλη εμφύλια μάχη, εκείνη της Μαντινείας στα 362 π.α.χ.χ., βρήκε τους Έλληνες εξουθενωμένους, κοινωνικά μετέωρους, οικολογικά κατεστραμένους, ολιγάριθμους κι αποδιοργανωμένους.

Η Ιστορία άνοιγε τις πόρτες της, για είσοδο στο προσκήνιο της, σ΄ ένα από τα πλέον καθυστερημένα πολιτιστικά κομμάτια των Ελλήνων (@ Θεωρεί ο Βλάσης Ρασσιάς τους Μακεδόνες: Ένα από τα πλέον καθυστερημένα πολιτιστικά κομμάτια των Ελλήνων!!!), που όμως έβλεπαν ωστόσο την πραγματικότητα να τους ευνοεί και να τους σπρώχνει -σαν από μόνη της λες- σ΄ένα ρόλο δυναμικού πρωταγωνιστή.

Πολυάριθμοι, άθικτοι από τον πολύχρονο ελληνικό αλληλοσπαραγμό, με τα απωθημένα εκείνων που είχαν περιφρονηθεί ανοικτά τόσο για την εμφανέστατη αμορφωσιά τους (@ Θεωρεί ο Βλάσης Ρασσιάς τους Μακεδόνες: ότι τους περιφρονούσαν οι υπόλοιποι Έλληνες «για την εμφανέστατη αμορφωσιά τους» !!!), όσο και για την αμφιλεγόμενη στάση τους απέναντι των Περσών στη διάρκεια των Μηδικών Πολέμων, και μ΄ένα πολίτευμα που είχε παραμείνει εντυπωσιακά κολλημένο στην «ηρωική βασιλεία» των προ- αχαϊκών κι αχαϊκών πολεοκρατών του ομηρικού κόσμου, κατέβηκαν σαν «οι τελευταίοι γελώντες που φυσικά γελούν καλύτερα», οι Μακεδόνες. Και στην Ελλάδα θα κυβερνήσει πιά «ο Αρης Μακεδών ». (Σελίδες 24-25).

(@ Και η Ηρωική Βασιλεία του Ομηρικού και του Μακεδονικού κόσμου, δεν αρέσει στον Δήθεν Ύπατο Αρχι-Δημοκράτη Αρχιερέα Βλάση Ρασσιά !!!

Δεν μας λέει όμως: Το όνομα του πολιτεύματος της Δημοκρατίας, το διάβασε στην Στρατοκρατούμενη Σπάρτη, ή στην εχθρική του Αθήνα ;

Μάλλον: Και το Βασιλικό πολίτευμα των Μινωιτών Κρητών και των υπόλοιπων αρχαίων Ελλήνων (ανά τους αιώνες), δεν θα του αρέσει του Δήθεν Ύπατου Δημοκρατο-Σπαρτιατικού Αρχιερέα !!!

Μάθετε όμως Έλληνες και για τον Ελληνικό Πολιτισμό Ελευθερίας, πού δεν τον κατανόησαν πότε, οι νοητικά καθυστερημένοι Μακεδόνες και οι Αιτωλοί !!! ).

«Με τον δίκοπο ρομαντισμό του νεοφώτιστου σ΄έναν Πολιτισμό ελευθερίας που οι ίδιοι, εμφανώς υστερούντες, φυσικά ελάχιστα κατάφερναν να τον κατανοήσουν (όσο τουλάχιστον σαν Έλληνες όφειλαν, αν και δεν υπήρξαν οι μόνοι αφού ανάλογα -και ίσως χειρότερα- στάθηκαν αργότερα και οι Αιτωλοί), οι Μακεδόνες ξεκίνησαν τη βίαιη υποδούλωση των ελληνικών πόλεων στον ηγεμονισμό τους («Ελλήνων ήρξεν Αρης Μακεδών»), που και αυτοί βέβαια -όπως είναι φυσικό- κατ΄ευφημισμό την περιέγραφαν σαν «ενοποίηση» των παίδων των Ελλήνων (..).

(@ Βρε τι επιλεκτική ανθελληνική μνήμη έχεις Ύπατε αντιμακεδόνα Λάκωνα Ρασσιούλη !!!

Οι Σπαρτιάτες είχαν δούλους τους Είλωτες ( Έλληνες Μεσσήνιους).

(Ο Θουκυδίδης, σχετικά με τους Είλωτες. αναφέρει ότι οι περισσότεροι από τους Είλωτες ήσαν απόγονοι των παλαιών Μεσσηνίων, οι οποίοι είχαν υποδουλωθεί κατά τον πρώτο Μεσσηνιακό πόλεμο και ως εκ τούτου Είλωτες ονομάσθηκαν όλοι Μεσσήνιοι: )

«Οι Θάσιοι, εξ άλλου, ηττηθέντες και πολιορκούμενοι, επεκαλέσθησαν τους Λακεδαιμόνιους και τους παρεκάλουν επιμόνως να τους βοηθήσουν εισβάλλοντες εις την Αττικήν. Οι Λακεδαιμόνιοι υπεσχέθησαν την βοήθειαν αυτήν κρυφά από τους Αθηναίους, και ητοιμάζοντο να την δώσουν, ημποδίσθησαν όμως από τον συμβάντα σεισμόν, κατά τον οποίον οι Είλωτες, μαζί με τους περιοίκους της Θουρίας και Αιθαίης, επανεστάτησαν εναντίον των και κατέλαβαν την Ιθώμην. Πλείστοι από τους Είλωτας ήσαν απόγονοι των παλαιών Μεσσηνίων, οι οποίοι είχαν υποδουλωθή κατά τον πρώτον Μεσσηνιακόν πόλεμον, και ως εκ τούτου ωνομάσθησαν όλοι Μεσσήνιοι». (Θουκυδίδης: Ιστοριών 1, 101).

(@ Δεν μας εξηγεί όμως ο Αρχιλάκωνας Βλάσης Ρασσιάς: Πως οι αρχαίοι Μακεδόνες, δεν μπορούσαν και υστερούσαν να κατανοήσουν την Ελευθερία, ενώ ήταν οι μόνοι πού δεν είχαν καθόλου Δούλους !!!

Τι Ιστορικό Παράδοξο, μας είπες πριν από λίγο Ύπατε Αρχιερέα της Σπάρτης ;

Θα σε πείραξε μάλλον ο Μέλανας Ζωμός, που τρως και πίνεις !!!

Τώρα θυμήθηκα αυτό πού αναφέρει ο Τίμαιος: Για έναν Συβαρίτη (Σύβαρις: Η πλουσιότερη και η μεγαλύτερη Μητρόπολη (300.000 Ελλήνων), σε όλο τον αρχαίο κόσμο !!!)... πού πήγε στη Σπάρτη... κι αφού δοκίμασε τον Μέλανα Ζωμό είπε : «Τώρα κατανοώ γιατί εσείς οι Σπαρτιάτες είστε τόσο πρόθυμοι να πεθάνετε για την πατρίδα σας.
Οι πιό δειλοί θα προτιμούσαν τον θάνατο, από μιά ζωή με Σπαρτιατικό ζωμό».

Να το προσέξεις αυτό με τον Μέλανα Ζωμό, Ύπατε Λάκωνα Δήθεν Αρχιερέα των Ελλήνων Λατρευτών... γιατί από ότι φαίνεται... σου δημιουργεί πολλές αντιμακεδονικές και ανθελληνικές ανιστόρητες παραισθήσεις !!!

Και μιά υπενθύμιση δική μου, για όλους τους Έλληνες: Εγώ δεν έχω κανένα μένος και μίσος για τους Αρχαίους, ή νέους Σπαρτιάτες και τους υπόλοιπους Έλληνες ήρωες μας και πολίτες.

Την μονόπλευρη ανθελληνική Ιστορική πλευρά του Δήθεν Ύπατου Αρχιερέα, θέλω να ειρωνευτώ και τίποτα άλλο !!!

Η Ελληνική Ιστορία είναι αυτή πού είναι... με τα καλά της και τα κακά της γεγονότα... και ας θέλει ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας Βλάσης Ρασσιάς, να την ξαναγράψει Ιστορικά μονόπλευρα, Ανθελληνικά και Αντιμακεδονικά !!! )

Ίσως δεν καταλάβαιναν ούτε αυτοί οι ίδιοι τελικά την βαρύτητα των νικηφόρων τους «ενοποιητικών» μαχών, που ξεκινούσαν υπό τον σκληροτράχηλο Φίλιππο, γιό του Αμύντα, τότε στα 352 π.α.χ.χ. με τη σαρωτική νίκη τους κατά των Φωκέων του Οινομάρχου.

Σαν οι ευλογημένοι τάχα από αυτόν τον ίδιο το θεό Απόλλωνα υπερασπιστές του Δελφικού Μαντείου, σαν οι ενάρετοι εκδικητές των βέβηλων εχθρών του Ιερού, με αγιασμένα φύλλα δάφνης να διακοσμούν τα κράνη τους στη διάρκεια της μάχης.. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, σ' εκείνο το περίφημο Πανελλήνιο («πλην Λακεδαιμονίων») Συνέδριο της Κορίνθου, που ουσιαστικά μετέτρεπε πανηγυρικά τον Ελληνικό Κόσμο σε ευπειθή υπήκοο του σκληρού Μακεδόνα μονάρχη, απλά μία «σωματικά περισσότερο υγιής» πολιτική υπανάπτυξη έδινε την χαριστική βολή στο πανέμορφο πλην όμως κακοπαθημένο και γεμάτο τραύματα κορμί, της ατομικής και πολιτειακής αυτοδιάθεσης, της αναζήτησης, της ελευθερίας, της άρνησης γονυκλισίας, της άρνησης του ακολουθητισμού.

Στο σακατεμένο κορμί της Παρρησίας, της Αξιοπρέπειας και του Αυτο-Φωτισμού ». (Σελίδα 25).

(@ Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα ; Τι να κάνουμε, αφού δεν αρέσει στον Ύπατο Λάκωνα Αρχιερέα, το Συνέδριο της Κορίνθου (πού έγινε για να νικήσουν οι Έλληνες την Περσική Απειλή, μιά για πάντα !!!)

Γιατί να πολεμήσουν οι Έλληνες τους Πέρσες ;

Αφού και οι Πέρσες είναι φίλοι μας: Όπως θα έλεγε ο Εφιάλτης, ο Σπαρτιάτης Ανταλκίδας και ο Νέστωρας Μάτσας... αφού πάρουν φυσικά τα χρήματα τους, από αυτούς τους τόσο καλούς και αγαπητούς φίλους !!! )

«Ο Αλέξανδρος, προχώρησε στην πραγματοποίηση εκείνου που πριν από αυτόν ακουγόταν σαν απραγματοποίητο,

(@ Τι ήθελε αυτός ο Μακεδόνας Μέγας Αλέξανδρος και πραγματοποίησε τ΄ απραγματοποίητα !!!

Δεν καθόταν καλύτερα σπίτι του, να κερνάει κάθε τόσο, τους Πέρσες φίλους, του Σπαρτιάτη Ανταλκίδα και του Εφιάλτη !!!

Το να νικήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, μιά για πάντα τους Πέρσες και να μεγαλώσει την Ελλάδα, ως τα πέρατα της Ινδίας, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στον Ύπατο Αναρχο-Σταλινιστή Αρχιερέα του φορέα, ή κάποιου αμφορέα (για να έχει και κάποιο αρχαίο στοιχείο μέσα του).

αγνοώντας πως για κάθε δίδαγμα είναι ο μαθητής εκείνος που οφείλει να προσέλθει στον διδάσκαλο και στον κάτοχο της γνώσης, και ποτέ το αντίστροφο. Αγνοώντας, περισσότερο σαν κοινός δορικτήτωρ και κατακτητής παρά σαν Έλλην, πως οι Πολιτισμοί βιώνονται, δεν επιβάλλονται -πόσο μάλλον με την απροκάλυπτη δύναμη των όπλων». (Σελίδα 30).

(@ Μάλλον: Το ότι δεν επιβάλλονται οι Πολιτισμοί, δεν φαίνεται συμφωνεί μαζί σου Ύπατε Δήθεν Αρχιερέα... ο Αληθινός Μεγάλος Έλληνας Αρχιερέας των Δελφών ο Πλούταρχος... όταν γράφει ο ίδιος για το καλό πού επέβαλε ο Μέγας Αλέξανδρος, στους άλλους λαούς : )

«Αν όμως εξετάσεις τα αποτελέσματα της διδασκαλίας του Αλέξανδρου, θα διαπιστώσεις ότι έμαθε τους Υρξανούς να παντρεύονται, δίδαξε τους Αραχώσιους να καλλιεργούν τη γη, έπεισε τους Σογδιανούς να φροντίζουν τους γονείς τους και να μην τους σκοτώνουν, και τους Πέρσες να σέβονται τις μητέρες τους και να μην τις παντρεύονται.

Πόσο αξιοθαύμαστη είναι η φιλοσοφία, χάρη στην οποία οι Ινδοί λατρεύουν Ελληνικούς Θεούς, και οι Σκύθες θάβουν τους νεκρούς τους και δεν τους τρώνε».(Πλούταρχος): «Περί της Αλεξάνδρου τύχης ή αρετής λόγος», (Α 3 , 378) ».

(@ Μάλλον πάλι δεν τα κατάλαβε καλά ο Αρχιερέας των Δελφών ο Πλούταρχος και μιλάει τόσο υπερήφανα για τον Μέγα Αλέξανδρο !!!

Καλύτερα να μάθουμε «Ελληνική» Ανθελληνική Ιστορία από τον Μοντέρνο Ύπατο Αρχιερέα, όχι των Δελφών, αλλά και κάποιων «Αδερφών», τον πρώην πρόεδρο των Ομοφυλοφίλων Ελλάδας για δεκαοχτώ χρόνια (Ευάγγελο Γιαννέλο), τον «κουβαλούσε» και στο ΥΣΕΕ και στα Προμήθεια... και τον είδα και εγώ με τα μάτια μου, στα Προμήθεια στον Όλυμπο !!! )

«Αγνοώντας πως φτάνοντας τα σύνορα του «Ελληνισμού» του μέχρι τις Ινδίες,

(@ Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο μόνος Έλληνας, πού έχει τον Ελληνισμό του, μέσα σε Εισαγωγικά, κατά τον Βλάση Ρασσιά !!!
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη: Ο Βλάσης Ρασσιάς το έγραψε αυτό, ή κάποιος Σλάβος Σκοπιανός... από αυτούς πού αφηγείται ότι κατέβηκαν και κατοίκησαν μέχρι και την Πελοπόννησο, ο ίδιος ο αυτοκράτορας, ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος !!!).

δε θα κατάφερνε ποτέ να ευεργετήσει στο παραμικρό αυτή την ίδια τη Μάννα των Ελλήνων Γη, που εξαιτίας αυτού και αναρρίθμητων προγενέστερων -και μεταγενέστερων- ομοίων του με «μεγαλεπίβολα» οράματα, συνέχιζε να ερημώνεται, να παρακμάζει και να αιμορραγεί.

Τη Μάννα των Ελλήνων Γη, που οι πόλεις της εξακολουθούσαν να εξεγείρονται, έστω και σποραδικά, ενάντια στον νέο τους δυνάστη, ακόμα κι όταν αυτός στ΄ όνομα του ό,τι πιό ιερό εκείνες διέθεταν σαν κληρονομιά από ανθρώπους που για αιώνες τις κατοίκησαν κι από θεούς που για αιώνες τις προστάτευσαν, και απόλυτα ήσυχος με τη στρατιωτική του συνείδηση, προέλαυνε μέχρι τα βάθη του τότε «γνωστού κόσμου». ». (Σελίδα 30).

(@ Δυνάστης ο Μέγας Αλέξανδρος: Πού δεν θέλησε να σκοτώσει όλους τους Σπαρτιάτες (ενώ μπορούσε να το κάνει)... και δεν θέλησε να τους πάρει με την βία, να πολεμήσουν τους Πέρσες !!!

Δυνάστης: πού συζητούσε με τους Σπαρτιάτες και δέχτηκε την επιλογή τους, να μην έρθουν να πολεμήσουν μαζί του, τους Πέρσες... τους εχθρούς όλων των Ελλήνων !!!

Τι Δυνάστης είναι αυτός, πού μόνο συζητεί και δεν επιβάλλει και δεν απαιτεί διά της βίας, να τον ακολουθήσουν οι ηττημένοι ;

Και επειδή ο καλός ανθέλληνας πρέπει να θυμάται συνεχώς τον Κυριάκο Σιμόπουλο: Για να διαβάζει, να γράφει και να θυμάται, μόνον ότι τον βολεύουν... και ότι τον εξυπηρετούν στον αντιμακεδονισμό του... γι΄ αυτό, πρέπει να αναφέρεται πολύ τακτικά, σ΄αυτόν : )

«Ο Κυριάκος Σιμόπουλος γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του «Ξενοκρατία, Μισελληνισμός Και Υποτέλεια» (Αθήνα 1990):
Ο πατέρας του Αλέξανδρου Α΄, Αμύντας, είχε προσφέρει «γήν και ύδωρ» στον Δαρείο κατά την πρώτη περσική εισβολή χαρίζοντάς του ολόκληρο το βόρειο τμήμα του ελληνικού χώρου ως τον Όλυμπο.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Α΄, ο «Φιλέλλην», ακολούθησε με μακεδονικό στρατό τον Ξέρξη, κατά την δεύτερη εισβολή, ως συμπολεμιστής και διπλωματικός σύμβουλός του». (Σελίδα 95).

(@ Ξέχνα εσκεμμένα ο Βλάσης Ρασσιάς: Πού προτίμα και βάζει στο βιβλίο του, αυτό απόσπασμα του Κυριάκου Σιμόπουλου...

Ότι ο Αλέξανδρος Α΄, ο «Φιλέλλην», ακολουθούσε τον Ξέρξη, γιατί είχε αιχμάλωτη όλη την Μακεδονική Βασιλική Οικογένεια !!!

Και Ξέχνα πάλι εσκεμμένα ο Βλάσης Ρασσιάς: Ότι ο Αλέξανδρος Α΄, ο «Φιλέλλην», ήταν εκείνος, πού έφυγε κρυφά από το στρατόπεδο του Ξέρξη (Μαρδόνιου)... και πήγε και ειδοποίησε ο ίδιος τους Έλληνες... ότι ο στρατός του Πέρση στρατηγού Μαρδόνιου, ήταν εξουθενωμένος λόγω τροφίμων και πεσμένου ηθικού... και ότι θα τους έκανε αναγκαστική επίθεση... και ότι δεν είχε ο Μαρδόνιος, την δύναμη, ή το θάρρος, για την επίθεση πού θα έκανε στους Έλληνες, αλλά θα την έκανε μόνον από απόγνωση και ανάγκη!!!

Έτσι με αποκάλυψη αυτή από τον Αλέξανδρο Α΄, τον «Φιλέλλην» (της αδυναμίας του Μαρδόνιου): Σκοτώθηκε ο Μαρδόνιος στην μάχη των Πλαταιών και νίκησαν οι Έλληνες... και σώθηκε ολόκληρη η Ελλάδα !!!

Είδες Ύπατε Βλάση Ρασσιά και Κυριάκο Σιμόπουλε, ότι εγώ δεν ξεχνώ όπως εσάς... και την συνέχεια της Ελληνικής Ιστορίας... πού φανερώνει Ελληνικά ηρωικά γεγονότα... και όχι μόνον δόλια και μόνον ανθελληνικά ;

Αλλά επειδή ο Βλάσης Ρασσιάς βρίσκει συνεχώς και άλλα πολιτιστικά καθυστερημένα «έθνη», εκτός τους μονίμως καθυστερημένους Μακεδόνες...

Ας δούμε τι γράφει ο Βλάσης Ρασσιάς: Για τους πολιτιστικά καθυστερημένους Αιτωλούς :)

«Τα πολιτιστικά καθυστερημένα τέσσερα «έθνη» των Αιτωλών, ομόγλωσσα των Ακαρνάνων και των Μακεδόνων σύμφωνα με τον Τίτο Λίβιο ζούσαν ως κυνηγοί αλλά και πειρατές, λάτρευαν την Αθηνά Ενόπλιο, τον Άρη, τον πολεμικό Απόλλωνα, την Αρτέμιδα και την Εκάτη, όλους τους σχεδόν με την επίκληση «λάφριος/α» δηλαδή θεότητες που ευνοούν τις λαφυραγωγήσεις ». (Σελίδα 121).

(@ Να και ο Ρωμαίος Ιστορικός Τίτος Λίβιος, πού μας ξεστραβώνει ιστορικά: Για τους πλιατσικολόγους, κλέφτες και λαφυραγωγούς Αιτωλούς Έλληνες των Μάο-Μάο !!!

Για το αν ήταν ισότιμοι Έλληνες οι αρχαίοι Αιτωλοί... και πόσο πολιτικά καθυστερημένοι, βλάκες και εξουσιομανείς ήταν... 

Θα το διαβάσετε όλοι οι σημερινοί κάτοικοι της 

Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, στο βιβλίο αυτό, 

του Ύπατου Δήθεν Αρχιερέα, Βλάση Ρασσιά, του Πολιτισμένου 

Λάκωνα !!!

«Ήδη είχε έρθει και η άλλη τραγική εποχή, τότε που οι (επίσης νεόπλουτοι και πολιτικά καθυστερημένοι, αλλά και βέβηλοι) Αιτωλοί, που μόλις τον τρίτο π.α.χ.χ. αιώνα κέρδισαν το δικαίωμα να γίνουν αποδεκτοί σαν ισότιμοι Έλληνες μετά την νίκη τους επί των Γαλατών του Βρέννου, σφάζονταν ανηλεώς με τους Μακεδόνες, για το ποιού τελικά η βλακεία κι εξουσιομανία θα κυριαρχήσει πάνω στους Έλληνες ». (Σελίδα 50).

(@ Το μάθαμε και αυτό το Ανθελληνικό: Καθυστερημένοι, Βλάκες και Εξουσιομανείς, όχι μόνον οι Μακεδόνες, αλλά και οι πρόσφατα αποδεκτοί, σαν (όχι ως) Έλληνες, οι πλιατσικολόγοι Αιτωλοί !!!

Απ΄ότι θα καταλάβατε ως τώρα Έλληνες: Μόνον οι Σπαρτιάτες ήταν οι σοφοί και εγκρατείς Έλληνες... Πού πάντα δεν είχαν εξουσιομανία και μισούσαν τις κατακτήσεις άλλων εδαφών... (Τώρα, τι ζητούσαν οι Σπαρτιάτες στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής και στην Αμφίπολη)... μάλλον θα είχαν πάει παραθέριση, στην αγαπημένη τους Μακεδονία !!!

Και πιό βασικό για τον Ύπατο Δήθεν Αρχιερέα Βλάση Ρασσιά: Καλά πού δεν συμμάχησαν οι Σπαρτιάτες με τους Μακεδόνες και τους υπόλοιπους Έλληνες, για να νικήσουν τους Πέρσες φίλους μας !!! )

«Ο Διονύσιος Σιγαλός, στο βιβλίο του «Η Σπάρτη και η Λακεδαίμων», θα παρατηρήσει πολύ εύστοχα: «Οι Λακεδαιμόνιοι υπήρξαν οι μόνοι των Ελλήνων, οι οποίοι δεν συνετάχθτραν ούτε συνεμάχησαν με τους Μακεδόνας.

Όταν ο Φίλιππος συνεκρότησε το συνέδριον της Κορίνθου, όπου όλαι αι ελληνικαί πόλεις αντεπροσωπεύθησαν και ανεγνώρισαν τον Φίλιππον τον Β΄ ως ηγεμόνα της Ελλάδος, μόνοι οι Λακεδαιμόνιοι δεν προσήλθον εκεί: «Και πάλιν γράψαντος αυτούς του Φιλίππου, αι εμβάλλω εις την Λακωνικήν αναστάτους υμάς ποιήσω, αντέγραψαν: Αίκα..» Και όταν μετά τον θάνατον του Φιλίππου και την καταστροφήν των Θηβών ο Αλέξανδρος συνεκάλεσεν εκ νέου την συνέλευσιν των αντιπροσώπων όλων των ελληνικών πόλεων εις την ιδίαν πόλιν, όπου και ανεκηρύχθη στρατηγός αυτοκράτωρ πάντων των Ελλήνων κατά των Περσών, πάλιν οι Σπαρτιάται δεν προσήλθον, ουδέ ανεγνώρισαν τον Αλέξανδρον ». (Σελίδα 98).

(@ Καλά έκαναν και δεν ήρθαν να πολεμήσουν οι σοφοί σου Σπαρτιάτες, Βλάση Ρασσιά: Γιατί και αυτοί σαν Εσένα (Δεν ήθελαν την Ομόνοια των Ελλήνων, προς ένα κοινό στόχο)... Αλλά είχαν για πιό βασικό τους γνώρισμα (πού έχεις κρατήσει και Εσύ Βλάση Ρασσιά): «Δεν ήθελαν να Άρχονται, αλλά ΜΌΝΟΝ να Άρχουν !!! »

Κατά τ΄ άλλα: Οι Μακεδόνες και οι Αιτωλοί ήταν οι Εξουσιομανείς !!!)

«Σεβόμενοι λοιπόν την Αρχαιοελληνική Ψυχή, πέρα από τα δικά μας ισοπεδωτικά μέτρα και σταθμά, οφείλουμε ν΄αναγνωρίσουμε απόλυτο δίκηο στη Σπάρτη, όταν φρόντισε ν΄απόσχει από το Συνέδριο εκείνο (@ της Κορίνθου) και παράλληλα να προτρέψει όλες τις συμμαχικές της Πόλεις, να πράξουν όμοια). ». (Σελίδα 21).

(@ Βλέπετε Έλληνες τι γράφει και θεωρεί σωστό και Ελληνικό ο Δηθέν Ύπατος Αρχιερέας: Ότι είχαν πάλι απόλυτο δίκιο οι αγαπημένοι του Σπαρτιάτες (και ας ήταν οι μοναδικοί, πού δεν βοήθησαν... για να τελειώσουμε μιά και για πάντα... από την απειλή των Περσών !!!)

Δεν έχω καταλάβει ακόμη: Ελληνική, ή Περσική Ιστορία γράφει ο Βλάσης Ρασσιάς !!!

Δεν έχω καταλάβει ακόμη: Την Ιστορία, την γράφει ο Λακωναράς ο Μακεδονοφάγος, Βλάσης Ρασσιάς... μαζί με τον Λάκωνα Ανταλκίδα... πριν πάρει τα χρήματα από τους Πέρσες και παραδώσει όλες τις Ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας και την Κύπρο (με την Ανταλκίδειο Ειρήνη), ή μετά πού τα πήρε ;

Και για να μην ξεχνάμε το πιό βασικό του Ανθελληνικού και Αντιμακεδονικού φυτωρίου του ΥΣΕΕ (Σύμφωνα πάντα με τα λόγια του Ύπατου Διδασκάλου τους, Βλάση Ρασσιά του Αντιμακεδόνα !!! )

Τον Μέγα Αλέξανδρο, δεν πρέπει να τον λένε ποτέ ΜΕΓΑ... Γιατί μπορεί να θυμώσει ο Ύπατος Δήθεν Αρχιερέας τους και να τους κυνηγήσει, ως Αιρετικούς Έλληνες Λατρευτές !!!)

«Ο Αλέξανδρος του Φιλίππου, υπήρξε απλά μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, που έδρασε «κατά δαίμονα εαυτού», καθώς κι ένας ικανότατος στρατηλάτης που όπως τονίζει ο arther ferriln στο «origins of war» δημιούργησε μιά μεγάλη επανάσταση στην πολεμική τέχνη, που έκτοτε δεν ξεπεράστηκε ποτέ σε ό,τι αφορά τις μάχες εδάφους (πάντως όχι «μέγας» γιατί κανένας θνητός δεν υπήρξε τέτοιος κατά τους Έλληνες)...». (Σελίδα 34).

(@ Και επειδή τα ανθελληνικά και αντιμακεδονικά, δεν σταματούν τον Βλάση Ρασσιά, μόνον στο βιβλίο του (αγνοώντας εσκεμμένα, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος λατρεύτηκε ως Έλληνας Θεός με ναούς, για πολλούς αιώνες και στην Ελλάδα, από τους αρχαίους Έλληνες προγόνους μας), και συνεχίζει να σχολιάζει και άλλα ανιστόρητα και Ανθελληνικά του και στο facebook όπως αυτό εδώ:





(@ Ή υπάρχουν και κάτι τέτοιες υπόνοιες, περί Μασονίας:



(@ Ζητώ σήμερα από όλους Ελληνικούς Λατρευτικούς Συλλόγους (και όχι μόνον)...

Να κάνουν ένα Πανελλήνιο συνέδριο Ελλήνων Λατρευτών, του Ελληνικού Πανθέου... και να εκλέξουν νέο Ελληνικό Λατρευτικό Φορέα... πού θα απαγορεύει την ύπαρξη Μασόνων και Ανθελλήνων στους Κόλπους του... και θα επιδιώκει την Ομόνοια των Ελλήνων Λατρευτών !!!

Θα πρέπει ως Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου, να ενημερώσουμε και επίσημα με έγγραφο, την Ελληνική Πολιτεία... Ότι δεν θέλουμε και δεν μας εκπροσωπεί ως Φορέας, το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών.

Ακόμη και η επιλογή του ονόματος του, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, δεν έχει κάτι Ελληνικό ως ιδέα !!!

Το Ύπατο οδηγεί την σκέψη των Ελλήνων Λατρευτών, σε αξιώματα Ρωμαίων και Μασόνων... και το Εθνικών, σε Διωγμούς και απαξίωση των Ελλήνων προγόνων μας, από Εβραίους και Εβραιοχριστιανούς !!!

Και για να μαθαίνουν και όλοι οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου και οι οπαδοί του ΥΣΕΕ :

Η λέξη «Εθνικοί», υπάρχει μόνο μιά φορά σε ολόκληρη την αρχαία και την Ύστερη Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και χιλιάδες φορές στην Εβραιοχριστιανική !!!

Η μία και τελευταία φορά, πού συναντάμε την λέξη «Εθνικοί», σε ολόκληρη την αρχαία και την Ύστερη Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, είναι αυτή πού θα δείτε τώρα, και δεν μας ταιριάζει ως Ελληνικός Λατρευτικός προσδιορισμός μας, ούτε στο σήμερα, αλλά ούτε και στο τότε :

Μιλάει για τον Γαλακτίτη λίθο :«Ἀλλὰ καὶ περιαυχένιος τοῖς νηπίοις καταδεσμούμενος ἀπείργει, φασί, πάντα φθόνον, καὶ ἄνοσον καὶ ἀνεπιβούλευτον διαφυλάσσει τὸ νήπιον, καὶ ὅτι τὸν τοῦτον φοροῦντα βασιλεῖς αἰδοῦνται καὶ δῆμοι καὶ δικασταὶ καὶ ἄρχοντες
καὶ ἁπλῶς ἡδὺς τοῖς πᾶσι
δοκεῖ, κἂν ἀλλότριοι καὶ ἐθνικοὶ τύχωσιν».

(Λιθικά κηρύγματα – Σωκράτους και Διονυσίου περί λίθων, 2, 22).

(@ Το κείμενο αυτό ανήκει στα Ψευδο-Ορφικά (αγνώστου συγγραφέως) και χρονολογείται τον 4ο αιώνα μ.Χ, (Τέταρτο αιώνα, μετά Α- Χριστού Ιησού !!!)

Τα Λιθικά του Ορφέως: Γράφτηκαν μετά τα Τρωικά, και κατά συνέπεια δεν έχουν ίσως την αξία και τη σημασία που έχουν για την «Προϊστορική» εποχή και τις γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων, τα κείμενα του Ορφέως, των «Αργοναυτικών», οι «Ορφικοί Ύμνοι» και τα «Αποσπάσματα».

Δηλαδή, τα κείμενα της Καινής Διαθήκης, των Εβραιοχριστιανών: Μπορεί να είναι, πιό παλιά από το κείμενο πού σας έβαλα !!!

Τόσο αξιόπιστο «Αρχαίο» Ελληνικό κείμενο, είναι αυτό πού σας έβαλα !!!

Κοινώς: Δεν υπάρχει ούτε ένα αρχαίο Ελληνικό κείμενο της Ελληνικής Γραμματείας, πού να υπάρχει η λέξη «Εθνικοί» !!!

Για να το καταλάβατε ακόμη καλύτερα οι Έλληνες Λατρευτές: Την λέξη «Εθνικοί», την συναντάμε πρώτα στην Καινή Διαθήκη και μετά από αιώνες και στο Δήθεν αρχαίο Ελληνικό κείμενο, πού σας έβαλα πριν λίγο !!!

Έχουμε στην Καινή Διαθήκη: Τον Μοντέρνο Έλληνα, με την Εβραϊκή του περιτομή Α- Χριστό Ιησού, να μας λέει πρώτος αυτός την λέξη «Εθνικοί»... Δίνοντας συμβουλές στους Εβραίους και φυσικά υποτιμώντας και βρίζοντας, εμάς τους Έλληνες !!!

«7 Ὅταν δὲ προσεύχεσαι, μὴ λέγετε πολλὰ καὶ ἀνόητα, ὅπως κάνουν οἱ ἐθνικοί, ποὺ νομίζουν ὅτι μὲ τὴν πολυλογίαν τους θὰ εἰσακουσθοῦν.

8 Μὴ γίνετε λοιπὸν ὅμοιοι μὲ αὐτούς, διότι ὁ Πατέρας σας γνωρίζει καλὰ ἐκεῖνα ποὺ ἔχετε ἀνάγκην, πρὶν τοῦ τὰ ζητήσετε» ».
(Κατά Ματθαίον: Κεφάλαιο 6, Παράγραφοι 7-8).

«7 Προσευχόμενοι δὲ μὴ βαττολογήσητε ὥσπερ οἱ ἐθνικοί· δοκοῦσι γὰρ ὅτι ἐν τῇ πολυλογίᾳ αὐτῶν εἰσακουσθήσονται. 8 μὴ οὖν ὁμοιωθῆτε αὐτοῖς· οἶδε γὰρ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὧν χρείαν ἔχετε πρὸ τοῦ ὑμᾶς αἰτῆσαι αὐτόν ».
(Κατά Ματθαίον: Κεφάλαιο 6, Παράγραφοι 7-8).

(@ Απόδοση: Καινή Διαθήκη, της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, (Είναι η Καινή Διαθήκη, πού έχουν όλοι οι Ορθόδοξοι Εβραιοχριστιανοί παπάδες στην Εκκλησίες τους).

Για να μαθαίνουμε επιτέλους οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου: Ποιός Εβραίος Σωτηρούλης, μας λέει πρώτος την λέξη «Εθνικοί» !!!

Και για να το κάνουμε πιό ξεκάθαρο: Πρώτος ο Εβραίος Α- Χριστός Ιησούς είπε την λέξη «Εθνικοί»... και μετά από παρά πολλούς αιώνες στην Νεώτερη Ελλάδα... Πρώτος την λέξη αυτή μας την κόλλησε, για την Ελληνική Λατρεία του Ελληνικού Πανθέου... ο Ύπατος Δήθεν Αρχιερέας, Βλάσσης Ρασσιάς ο Γαλιλαίος !!!

( @ Και επειδή οι υπόνοιες για Μασονίες και Ανθελληνισμό... δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ στους Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου...

Προτείνω να εξοστρακιστεί ο Δήθεν Ελληνικός Λατρευτικός φορέας του ΥΣΕΕ και ο αντιμακεδόνας και Διχαστής Βλάσης Ρασσιάς (όχι οι Έλληνες Λατρευτές του Υ.Σ.Ε.Ε, πού τον απαρτίζουν)...

Για μπορέσει επιτέλους καθαρός και πεντακάθαρα Ελληνικός (Ο Λατρευτικός χώρος, του Ελληνικού Πανθέου), να προχωρήσει... χωρίς Μασονικές και Ανθελληνικές Αγκυλώσεις... Για μιά Ελλάδα... Λατρευτικά καθαρή και υπερήφανη για τους αρχαίους Έλληνες προγόνους μας !!!

Οι Έλληνες δεν αφόριζαν, αλλά Εξοστράκιζαν !!!

Γι΄ αυτό προτείνω αυτό, για όλα τα Ανθελληνικά σχόλια του Δήθεν Ύπατου Βλάση Ρασσιά:


Δεν επιτρέπουμε οι Αληθινοί Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... να μας κολλήσουν την ρετσινιά του ανθελληνισμού, οι διάφοροι Δήθεν Έλληνες Λατρευτές του Ελληνικού Πανθέου, (Κρυφομασόνοι και Ανθέλληνες)...

Ότι δηλαδή : Όλοι οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου, είναι υποκινούμενοι από Μασόνους και άλλα σκοτεινά κέντρα !!!

Και να δίνουν μ΄ αυτό τον τρόπο το δικαίωμα, να την χρησιμοποιούν αυτήν τη ρετσινιά εναντίων μας : Και οι δήθεν και Ελληναράδες Εβραιοχριστιανοί, (πού έχουν Άγιους Τόπους στο αγαπημένο τους Ισραήλ).

Το ξεκαθαρίζουμε όλοι οι Αληθινοί Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου : Ότι δεν γουστάρουμε στην Ελληνική Λατρεία μας, τους Μασόνους και οποιοδήποτε Ξένο σκοτεινό και ανθελληνικό κέντρο στην Μητέρα μας Ελλάδα !!!

Οι Αληθινοί Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου, έχουμε μόνον ένα Κέντρο Φωτεινό, Άγιο και Ιερό, ως τόπο... πού για χιλιάδες χρόνια, είναι και λέγεται στην καρδιά μας και στα πιστεύω μας... μόνον Ελλάς, ή Ελλάδα !!!

Γι΄ αυτό απαντούμε Ελληνικά, σε όλους αυτούς τους κρυφούς και φανερούς ανθέλληνες και αντιμακεδόνες... Με τα λόγια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των υπολοίπων Ελλήνων προγόνων μας :


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

4 σχόλια:

  1. "Γρήγορε" ... τόν κατεδάφισες, τόν καθήρεσες !!!

    Καλή ἡ ἐργασία σου, παρ' ὄτι ὀλίγον κουραστικὴ μὲ τἀ χρὠματα και τἠν μικρὴ δυσκολία στὴν παρουσίασι τῶν γραπτῶν τοῦ αὐτοκληθέντος "ΥΠΑΤΟΥ" (τὴν διάκρισιν των ἀπὸ τὰ σχόλιὰ σου)!!! :-)

    Στέφανος Ἰ. Βαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι όμως τον άκουσα σε ομιλία του, ως Ελληνοκεντρικος. Τον ρώτησα πως θα επαναεβληθη ο παγκόσμιος Ελληνισμός, οι ιδέες κλπ. όταν τα πάντα έχουν κατά πατηθεί από τους περιουσιους γιαχβουληδες
    δίχως λεπτομέρειες απάντησε ότι έτσι είναι τα πράγματα στο σύμπαν και θα ερθη εποχή να επιβληθη ο Ελληνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να επιβληθη ο Ελληνισμος ;;;;;;;;;;;;;;; ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....

      Διαγραφή