Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Τη Υπερμάχω στρατηγώ Αθηνά τα νικητήρια, αναγράφω σοι εις την οπήν σου υπό του δόρατος της, αειπάρθενε Εβραιοτόκε.

Τη Υπερμάχω στρατηγώ Αθηνά τα νικητήρια, αναγράφω σοι εις την οπήν σου υπό του δόρατος της, αειπάρθενε Εβραιοτόκε.

Δείτε εδώ: Πως λίγοι Έλληνες λατρευτές με ειρωνεία και επιχειρήματα, κάνουν να τρελαίνεται ένα κοπάδι Εβραιοχριστιανικά όντα.

Όλα άρχισαν όταν είδα αυτήν ανάρτηση στο facebook του Εβραιοχριστιανού δημοσιογράφου Θανάσης Γκόρδης.

Το λινκ της ανάρτησης αυτής είναι αυτό (για όσους Έλληνες θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν καζούρα στους Εβραιοχριστιανούς):


Τα δικά μου σχόλια θα είναι πάντα μέσα σε παρένθεση και θα ξεκινούν πάντα με κόκκινο χρώμα, με το σύμβολο αυτό @




(@ Έγραφε αυτά ο Θανάσης Γκόρδης στην ανάρτηση του αυτή):


(@ Όλα αυτά τα λόγια Έλληνες, για φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο, με την Παναγίτσα Gladiator, την σπαθοκρατούσα, αυτήν εδώ).
(@ Καλά αυτός ο αντίχριστος καυλιάρης Έλληνας ο Mike Delaportas , λέει ότι την πήδαγε την Παναγίτσα Gladiator, την σπαθοκρατούσα !!!

Και το γέλιο είναι ότι αυτό το σχόλιο του δεν το πήρανε είδηση οι Εβραιοχριστιανοί που σχολιάζανε !!!

Τόσο ανοιχτομάτηδες είναι !!!

Δεν κατάλαβα Έλληνες, τι τον ενοχλεί τον Θανάση Γκόρδη: Η Μαριγούλα που κρατάει σπαθί ή που το στριγκάκι της είναι δερμάτινο και την προστατεύει να παραμείνει πιό σίγουρα για πάντα παρθένα ;

Μπήκα και εγώ λοιπόν σ’ αυτήν την ανάρτηση του Εβραιοχριστανόπληκτου Θανάσης Γκόρδης και δεν σχολίασα (γιατί ήξερα ότι θα με μπλοκάρει : μόλις του έβαλα ένα μόνον σχόλιο μου που δεν μπορούσε να μου απαντήσει, με μπλόκαρε ο Εβραιοχριστιανός) και άρχισα μόνο να εφαρμόζω την Ελληνική τεχνική του λάικ χαμόγελου, σε όλα τα σχόλια των Εβραιοχριστιανών.

Δείτε πως αντέδρασαν οι Εβραιοχριστιανοί που τους έβαλα λάικ χαμόγελο για τα σχόλια τους):
(@ Ο Τασος Παρασκεοπουλος μου απάντησε να μην του βάζω λάικ, γιατί τον ενόχλησε η Ελληνική τεχνική του λάικ χαμόγελου.

Αλλά πως να μην του βάλω λάικ χαμόγελο, όταν η ανορθογραφία του δεν διορθώνεται, ούτε με Εβραιοχριστιανικό θαύμα ;

Τι να «τηρι» είναι αυτό ;

Φέτα (τυρί) δεν είναι σίγουρα... να τηρεί και να εφαρμόζει δεν είναι σίγουρα... το μόνο με τέτοια κατάληξη που μου έρχεται τώρα, είναι το Κολλητήρι του Καραγκιόζη.

Εκείνο το «ι φιλι μου» πάλι, τι φίλοι του είναι: φίλοι του από γλωσσοφίλι ή είναι οι φίλοι του από την παρέλαση της υπερηφάνειας του δήμαρχου Μπουτάρη του κρασοκανάτα, που εκεί το γλωσσοφίλι πάει ως τα σύννεφα του Παραδείσου ;

Πείτε μου Έλληνες, δεν είχε άδικο που δεν ήθελε λάικ χαμόγελο, αφού το κέρδισε επάξια με την ανορθογραφία του ;

Και που να μπείτε μέσα στην ανάρτηση αυτή και να δείτε πόσα ανορθόγραφα (πολύ χειρότερα και από αυτόν) και ανιστόρητα Εβραιοχριστιανικά όντα σχολιάζουν εκεί !!!

Και η άλλη η αγαπουλιάρα η Αγγελική Καραγιαννη που προτείνει να κάνουν όλοι οι Εβραιοχριστιανοί αναφορές στο facebook, για να κατεβάσουν την φωτογραφία της Παναγίτσας Gladiator, την σπαθοκρατούσα.

Δεν θα έπρεπε πρώτα να προσευχηθεί στην Εβραία Παναγίτσα Μαριάμ και να πάρει άδεια αν πρέπει να κάνει αναφορά στο facebook ;

Για να επιτρέπει η Παναγίτσα Μαριάμ να την απεικονίζουν ως Gladiator τόσα χρόνια στο facebook, μάλλον της αρέσει η φωτογραφία της αυτή και γι’ αυτό δεν την διαγράφει θαυματουργά από το Εβραϊκό facebook... να δείτε Έλληνες, ότι κάποιος από το Εβραϊκό σόι της πρέπει να έχει το facebook.

Προκάλεσε τόση αγανάκτηση η τόσο πολλή ανορθογραφία κάποιων Εβραιοχριστιανών σ’ έναν Έλληνα, τον Yannis Petrakoyannis , που απάντησε με το καλύτερο Ελληνικό σχόλιο όλων των εποχών, για την ανορθογραφία των Εβραιοχριστιανών που έβλεπε ):
(@ Και επειδή ο Yannis Petrakoyannis τρολάρισε πολύ Ελληνικά και άψογα (όπως θα δείτε παρακάτω) τους Εβραιοχριστιανούς: του έκανα αίτημα φιλίας και το δέχτηκε.

Δηλαδή αποκτήσαμε και απέκτησα Έλληνες: έναν ακόμα μάχιμο τρολαριστή είρωνα, στον αγώνα εναντίον των ανορθόγραφων και ανιστόρητων Εβραιοχριστιανών δούλων των Εβραίων.

Αλλά ας συνεχίσουμε όμως, για να δείτε Έλληνες πως αντέδρασαν πρώτα οι Εβραιοχριστιανοί στην Ελληνική τεχνική του λάικ χαμόγελου μου).
(@ Βλέπετε Έλληνες τι προκάλεσα με το συνεχές λάικ χαμόγελου μου σε όλα τα σχόλια των Εβραιοχριστιανών, εγώ ο αντίχριστος Γιώργος Γρηγορομιχελάκης !!!

Μπερδεύτηκαν μεταξύ τους οι Εβραιοχριστιανοί και δεν ήξεραν οι πτωχοί στο πνεύμα, για ποιόν σχολίαζαν και σε ποιόν απευθυνόταν !!!)
(@ Τι να κάνουμε Alexandros Mihelakakis , εγώ ως Έλληνας Georgios Grigoromihelakis , έχω μάθει περισσότερο να γελάω και πολύ πιό λίγο να κλαίω, εσύ γνωρίζεις ότι απαγορεύεται από τον Εβραιοχριστιανισμό σου, να γελάς και να κλαις, αν δεν τα κάνεις αυτά τα δύο ταυτόχρονα ;

Μάλιστα εφεύρατε οι Εβραιοχριστιανοί μιά καινούργια λέξη την χαρμολύπη, για να σου θυμίζει πως σε θέλει να είσαι ο Εβραιοχριστιανισμός σου (η λέξη χαρμολύπη: δεν υπάρχει πουθενά στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία, ούτε καν στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία της ύστερης αρχαιότητας).

«Ο ΝΑ΄ Κανόνας της ΣΤ΄ Οικουμενικής Συνόδου απαγορεύει στους πάντες να γίνονται «μίμοι» δηλαδή ηθοποιοί γιατί μιμούμενοι άλλοτε τους Αρμένιους κι άλλοτε τους Άραβες και μερικές φορές ραπίζοντας ο ένας τον άλλον παρακινούν τους θεατές «να γελώσιν ακράτητα».

Το γέλιο απαγορεύεται από τον Εβραιοχριστιανισμό.

Ο καλός Εβραιοχριστιανός το πολύ πολύ να επιτρέψει στον εαυτό του να αισθανθεί «χαρμολύπη», που είναι μία κατάσταση ψυχική, στην οποία συνυπάρχει η χαρά με τη λύπη.

Το Ελληνικό Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη συμπληρώνει πως χαρμολύπη είναι και η κλίση προς την αθυμία, δηλαδή την ακεφιά την κακή ψυχική διάθεση που σημαίνει ότι φθάνουμε πάλι στα ίδια.

Πως μπορεί να καταφέρει κανείς να αισθάνεται ταυτόχρονα λύπη και χαρά ; Είναι απλό.

Όταν σαλεύει ο νους του ανθρώπου δεν υπάρχουν ξεκάθαρες σκέψεις, ούτε όρια.


Ο άνθρωπος που βασανίζεται από την τρέλα, μιά γελά και μιά κλαίει.

Τουλάχιστον όμως τον αναγνωρίζουμε ότι είναι τρελός.

Αλίμονο μας όταν η κοινωνία μας προβάλει ένα τέτοιο άτομο σαν λογικό ή βαθιά πνευματικό».

Απόσπασμα από βιβλίο μου: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης , Το βιβλίο που η Εκκλησία σου δεν θέλει να διαβάσεις , σελίδα 195.

Αν δεν κατάλαβες ακόμη Εβραιοχριστιανέ και Εβραιοχριστιανή: καλύτερη χαρμολύπη θα έχεις: όταν θα χαίρεσαι γιατί θα κλαίς και θα στεναχωριέσαι !!!

Θα πρέπει να έχεις καλύτερα συνεχώς δάκρυα, είτε νιώθεις χαρά, είτε νιώθεις λύπη, για να ευχαριστιέται καλύτερα ο Εβραιοχριστιανισμός της δουλείας σου !!!

Κοινώς κλάψε συνεχώς και άφησε τις επίγειες απολαύσεις του έρωτα, του γλεντιού και της χαράς, σ’ εμάς τους Έλληνες και εσύ Εβραιοχριστιανέ πέσε κάτω στα τέσσερα και ταπεινώσου όσο μπορείς καλύτερα !!!

Και όταν λέω εγώ Εβραιοχριστιανέ: ότι δεν πρέπει να κάνεις γλέντια με μουσικά όργανα και χορούς, εννοώ και όταν θα θελήσεις να παντρευτείς ή όταν πας σε γάμο.

Τι είπες, ότι δεν ισχύει αυτό Εβραιοχριστιανέ ;

Πάλι σε πιάνω αδιάβαστο από παπά.

«Ο ΝΓ΄ Κανόνας της Τοπικής Συνόδου της Λαοδικείας αναφέρει ότι όταν οι Εβραιοχριστιανοί πηγαίνουν σε γάμους δεν πρέπει να χορεύουν ή να παίζουν όργανα, αλλά να δειπνούν σεμνά, όπως αρμόζει στους Εβραιοχριστιανούς».

«Ὅτι οὐ δεῖ Χριστιανοὺς εἰς γάμους ἀπερχόμενους, βαλλίζειν, ἢ ὀρχεῖσθαι, ἀλλὰ σεμνῶς δειπνεῖν ἢ ἀριστᾷν, ὡς πρέπει Χριστιανοῖς».

(Κανόνας ΝΓ΄ της εν Λαοδικεία Τοπικής Συνόδου).

Απόσπασμα από βιβλίο μου: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης , Το βιβλίο που η Εκκλησία σου δεν θέλει να διαβάσεις , σελίδα 194.

Αλλά θα σταματήσω εδώ Έλληνες το Εβραιοχριστιανικό μάθημα στους Εβραιοχριστιανούς, για να δούμε πως θα γελάσουμε εμείς οι Έλληνες και παρακάτω.

Η Εβραιοχριστιανή Μαρια Μαρκουιζου (που δεν την έχω φίλη στο facebook), μου έγραψε αυτό στα προσωπικά μου μηνύματα).
(@ Και εγώ φυσικά της απάντησα στο Μήνυμά της αυτό, με αυτή την Ορθόδοξη και ταπεινή φωτογραφία).
(@ Επειδή τα βρισίδια των αγαπούληδων Εβραιοχριστιανών είναι παρά πολλά προς το facebook και προς αυτήν που ανέβασε ξανά την φωτογραφία της Παναγίας Gladiator, την σπαθοκρατούσα: γι’ αυτό και εγώ επέλεξα να σας βάλω μόνον τα ειρωνικά και τρολαριστικά σχόλια των Ελλήνων, στον διάλογο τους με τους ανορθόγραφους και ανιστόρητους Εβραιοχριστιανούς).
(@ Εδώ ο Έλληνας Yannis Petrakoyannis άρχισε να ειρωνεύεται μιά τελείως ανορθόγραφη Εβραιοχριστιανή την Micaela Yeoryiu .

Αυτή την «πόλη» που είναι πολύ Βλάστημη την ξέρετε Έλληνες ;

Τι δυστυχισμένο «ΔΙΣΤΙΧΟΣ» είναι αυτό ;

Μήπως εννοεί μιά δυστυχία γραμμένη σε δύο στίχους ; )
(@ Εσύ Εβραιοχριστιανέ Vasilis Kritikos μην δίνεις παραδείγματα με δέντρο και δάσος, γιατί θα την μπερδέψεις χειρότερα την ανορθόγραφη και αγράμματη Εβραιοχριστιανή).

(@ Βλέπεις τι έκανες Εβραιοχριστιανέ Vasilis Kritikos, την μπέρδεψες τελείως την Πρύτανη της ανορθογραφίας του Δημοτικού σχολείου (ή Δημοτικού ουρητηρίου) την Micaela Yeoryiu, τέλος πάντων κάποιου Δημοτικού κτηρίου που είχε επισκεφτεί κάποτε !!!)
(@ Σε πληροφορώ Εβραιοχριστιανή Jenny Georg , ότι έμενα μου έχουν μπλοκάρει το προφίλ μου με αναφορές τους 33 φορές (μέσα σε δυόμιση χρόνια οι Εβραιοχριστιανοί) και πάλι μετά από ένα μήνα με το ίδιο προφίλ τους ξανακάνω Ελληνική κολονοσκόπιση.

Πρώτη μου φορά συνάντησα Εβραιοχριστιανή να δηλώνει ότι και οι Εβραιοχριστιανοί πιστεύουν στην ύπαρξη των δώδεκα θεών !!!

Θα μας τρελάνουν τελικά με αυτά που πιστεύουν οι σημερινοί Εβραιοχριστιανοί !!!

Πόσο καιρό νομίζετε ότι θα μπορέσουμε ακόμη Έλληνες, να ακούμε τέτοιες ηλιθιότητες από τους Εβραιοχριστιανούς ;

Λες Εβραιοχριστιανή τώρα που έφτασα τα 33 μπλοκαρίσματα, να είμαι εγώ ο αληθινός Αντίχριστος.

Δες με εδώ, που άρχισαν να μου φυτρώνουν και τα κέρατα).
(@ Yannis Petrakoyannis ο Εβραιοχριστιανός μπορεί στις Θρησκείες να κάνει επιλογές.

Μόνο στις βλακείες και στις κοτσάνες του δεν κάνει ποτέ ο Εβραιοχριστιανός καμία επιλογή.

Ότι του κατέβει από το αγράμματο και ταπεινό μυαλό του: το λέει, σαν να είπε το μεγαλύτερο φιλοσοφικό ρητό του κόσμου !!!).
(@ Yannis Petrakoyannis μην πας με τους άλλους, γιατί οι Εβραιοχριστιανοί πάντα θα έχουνε πιό μεγάλη πλάκα).


(@ Yannis Petrakoyannis ωραία η ιδέα σου με το μίξερ, δεν το είχα σκεφτεί να κάνω την Παναγία την νοικοκυροκρατούσα).


(@ Yannis Petrakoyannis μην του το ξαναπείς, γιατί μπορεί και να το καταλάβει τότε !!!).

(@ Γκόμενος του Ιωάννη του μαθητή του μάλλον θα εννοείς Yannis Petrakoyannis ).



(@ Εδώ ο δημοκρατικός Εβραιοχριστιανός δημοσιογράφος Θανάσης Γκόρδης, βάζει ανάμεσα στους διαλόγους που έχουν προηγηθεί, ότι έχει μπλοκάρει τον Yannis Petrakoyannis (που ειρωνευόταν), για να μην σχολιάζουν άδικα οι Εβραιοχριστιανοί γι’ αυτόν.

Αλήθεια τους Εβραιοχριστιανούς που βρίζουν, γιατί δεν τους μπλοκάρει ; )

(@ Ε όχι να πεις ότι ο Yannis Petrakoyannis ειρωνεύεται τους Εβραιοχριστιανούς, που το είδες αυτό ; )


(@ Δεν κατάλαβα Εβραιοχριστιανέ Ιωνν Παπας ποιόν βρίζεις τώρα τον δημοσιογράφο Θανάσης Γκόρδης, γι’ αυτήν ανάρτηση που έβαλε ; )


(@ Δεν στο κάνει πιό λιανά Εβραιοχριστιανή μαγδα ρουπα , γιατί μπορεί τότε να καταφέρεις να το καταλάβεις).


(@ Μαρια Βεργη μην γίνεσαι κακιά... άφησε να πάρει ακόμη κανένα λάικ ο μεγάλος Εβραιοχριστιανός δημοσιογράφος Θανάσης Γκόρδης).

(@ Δεν είχες ξαναδεί αυτή τη φωτογραφία με Παναγίτσα Gladiator, την σπαθοκρατούσα Katerina Mineli ;

Δες εδώ και μιά άλλη που βρήκα στο facebook που δείχνει την Αγία Τριάδα και το πουλί της αγίας τριάδας να είναι ανάμεσα στους δύο, αδιαίρετο και ομοούσιο, γι’ αυτό και δεν φαίνεται).


(@ Μην τον ξυπνάς Εβραιοχριστιανή και διαγράψει αυτήν την ανάρτηση και χάσει τόσα λάικ).

(@ Alexandros Elitis μην της το ξαναπείς αυτό θα την μπερδέψεις χειρότερα).

(@ Να που εμφανίστηκε κι άλλος Έλληνας ο Konstantinos Lykopoulos και άρχισε και αυτός να παίζει με τους Εβραιοχριστιανούς.

Και σε αυτόν του έκανα αίτημα φιλίας και το δέχτηκε).
(@ Δεν ντρέπεσαι Konstantinos Lykopoulos να λες στην Θωμαη Νατση , ότι η Παναγίτσα βιάστηκε 13 ετών ;

Δεν ξέρεις ότι σε όποια ηλικία και της τον έχωσε το Άγιο Πνεύμα δεν είναι αμαρτία, αλλά Θεϊκή ευχαρίστηση ; )
(@ Μην την μπερδεύεις Konstantinos Lykopoulos, γιατί αυτή μπορεί να έμαθε τώρα ότι ο Α- Χριστός Εβραίος Ιησούς είναι Έλληνας και μπορεί τώρα να σε κατατροπώσει με Ελληνικά στοιχεία από το Ισραήλ !!!)

(@ Μην λες Konstantinos Lykopoulos στα Εβραιοχριστιανικά πρόβατα ότι έχουν προβατοθρησκεία, γιατί μπορεί να θυμώσουν.

Οι Εβραιοχριστιανοί έχουν Ποιμένα (τον παπά), δέχονται ότι είναι οι ίδιοι ποίμνιο (από πρόβατα), έχουν μεγάλη κουδούνα (την καμπάνα), γιατί είναι μεγάλο το κοπάδι, έχουν Αρχιμανδρίτη (αρχηγό από το μαντρί τους), αλλά την λένε Εκκλησία εκεί που βόσκουν (και όχι μαντρί) και ας μην λένε εκεί την γνώμη τους, όπως έκαναν οι Έλληνες πρόγονοι μας, στην Εκκλησία του Δήμου).
(@ Xristos Kapogias εγώ ξέρω γιατί οι δώδεκα θεοί γράφονται με μικρό θήτα και ο Γιαχβέ με μεγάλο Θήτα.

Επειδή οι δώδεκα θεοί θέλουν συνεχώς και ξενοπηδάνε, και συνεχώς τα κρύβανε τα ξενοπηδήγματα τους, γι’ αυτό τους γράφετε οι Εβραιοχριστιανοί τους δώδεκα θεούς με μικρό θήτα, γιατί δεν φαίνονταν καλά τα ξενοπηδήματα τους.

Ενώ ο Γιαχβέ που σας πηδάει συνεχώς στα φανερά και δεν το καταλαβαίνετε, τον γράφουν οι παπάδες με μεγάλο Θήτα, γιατί ξέρουν τώρα πιά ότι δεν μπορείτε την δείτε την Θεία Χάρη του Γιαχβέ, τόσο Εβραϊκά που σας έχει μπει βαθιά μέσα στην οπή σας ).

(@ Η Εβραιοχριστιανή μαγδα ρουπα ή ρούφα τ’ αυγό σου, μόνον στον Έλληνα είδε την ανορθογραφία, τους τόσους πολλούς δολοφόνους Εβραιοχριστιανούς της Ελληνικής Ορθογραφίας σε αυτήν την ανάρτηση, δεν μπόρεσε να τους δει !!!)
(@ Απορίας Άξιον και εσένα είναι μητέρα σου η Μαριγούλα Παναγία ;

Μόνο μην μιλάς για μπάσταρδο, γιατί ο Έλληνας Χριστός μπορεί να το πει στον πατέρα σου τον Πανδήρα και να τον κάνει να θυμώσει).

(@ Αφού η Θωμαη Νατση πιστεύει στα θαύματα: απορώ Konstantinos Lykopoulos, πως δεν είδε ακόμη το θαύμα που αντέχεις τόση ώρα να μιλάς μαζί της !!!)


(@ Χρηστος Σταυριανός αυτό φαίνεται θα πει αληθινή Εβραιοχριστιανική αγάπη, ν’ αγαπάς μέχρι και τον εχθρό σου βρίζοντας τον !!!)


(@ Eleni Martidou αφού έβαλες την εικόνα του Ρωμαίου Αγίου Δημητρίου, μπορεί να το θεώρησε αυτό το facebook ως ρατσιστική εικόνα απέναντι σ’ εμάς τους Αληθινούς Έλληνες και γι’ αυτό την κατέβασε).

(@ Kostas Euclidis Kyrk μην μιλάς για πολιτισμένο κόσμο στους Εβραιοχριστιανούς, γιατί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πολιτισμός.

Άσε που αν πει το «Ελληνικό» κράτος να πληρώνουν οι Εβραιοχριστιανοί τους παπάδες από την τσέπη τους, προβλέπω ότι περισσότεροι από αυτούς θα δηλώσουν άθεοι).
(@ Kostas Euclidis Kyrk πότε είναι το αγελαδοκούρεμα, για να μπορέσω να ενημερώσω τους Εβραιοχριστιανούς να περιμένουν την ανάσταση εκείνη την μέρα ; )

(@ Ο ανιστόρητος Εβραιοχριστιανός Αντωνης Ζακας, αν είχε ενδιαφερθεί να μάθει πραγματικά τι είπε και τι έκανε ο Σωκράτης: θα διάβαζε τον Διογένη Λαέρτιο να λέει, ότι ο Σωκράτης όταν ήταν στην φυλακή είχε συνθέσει εκεί αυτόν τον Παιάνα για τον Έλληνα Θεό Απόλλωνα και την αδερφή του την Ελληνίδα Θεά Άρτεμη και δεν θα καθόταν να λέει κοτσάνες για Άγνωστο Θεό !!!)

«Δήλι' Ἄπολλον χαῖρε, καὶ Ἄρτεμι, παῖδε κλεεινώ».

(Διογένης Λαέρτιος, βίοι φιλοσόφων, βιβλίο 2, 42, 8).

(@ Γιάννης Φουστέρης άφησε τον Θανάση Γκόρδη να πάρει ακόμη ένα λάικ και να κάνει διαφήμιση και αυτόν που έκανε αυτήν την φωτογραφία της Παναγίτσας, τόσο κόπο έκανε και αυτός).

(@ Γιάννης Φουστέρης μην μου τους ξυπνάς τους Εβραιοχριστινοταλιμπάν, θα σε μαλώσω).


(@ Εβραιοχριστιανέ Simos Simos όταν πηδιέσαι κουνιέσαι ή μένεις ακίνητος ;

Στεναχωριέται η μάνα σου που είσαι έτσι ή τελικά επιτέλους το πήρε απόφαση ; )


(@ Εφη Παπαδοπουλου ο Έλληνας σου απαντά: στους όρχεις μας).


(@ Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ Γιάννης Φουστέρης , αλλά εγώ στην δύσκολη στιγμή μου θα τους επικαλεστώ και τον Χριστό και την Παναγιά την κουνίστρα στην Σκιάθο, αλλά λέγοντας πρώτα το Ελληνικό γαμώ).

(@ Εγώ που δεν έβρισα καθόλου δημοσιογράφε της Ορθολοξίας Θανάση Γκόρδη, γιατί με μπλόκαρες όταν έβαλα μόνον ένα σχόλιο μου ; (που θα το δείτε Έλληνες παρακάτω).

Ζορίστηκε το κωλαράκι σου, επειδή δεν ήξερες τι να μου απαντήσεις ; )

(@ Γιατί το λες αυτό με το σουβλάκι και το τζατζίκι Εβραιοχριστιανή Magdalini Viachou ;

Μήπως επειδή νηστεύεις και το έχει τώρα απωθημένο ;

Ή μήπως ως Μαγδαληνή που φιλάει τον Εβραίο Α- Χριστό Ιησού στα απόκρυφα Ευαγγέλια... δεν τρως τζατζίκι για να μην μυρίζει το στόμα σου όταν θα ξαναφιλήσεις τον Εβραίο Α- Χριστό Ιησού, στον Εβραϊκό Παράδεισο της αγαμίας ; )

(@ Εσύ Εβραιοχριστιανή Κωνσταντινα Ξαρχου Νινα , νομίζω είσαι η μόνη που κατάλαβε πραγματικά γιατί έβαλε αυτήν ανάρτηση ο δημοσιογράφος της Ορθολοξίας Θανάσης Γκόρδης.

Έλα τώρα μην γίνεσαι και εσύ τόσο κακιά, βάλτου και εσύ ένα λάικ, γιατί σχόλιο του έκανες !!!)

(@ Τόσους αιώνες με την σπάθα στα κεφάλια των Ελλήνων από τους Εβραιοχριστιανούς και αναζητάς ακόμη την σπάθα Εβραιοχριστιανέ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΛΗΣ ;

Δεν έμαθες ακόμη Εβραιοχριστιανέ, ότι την σπάθα και τον άγγελο με την ρομφαία (που έσφαζε αιρετικούς και Έλληνες), τους εξαφάνισε η Ελληνική Αστυνομία ;

Μόλις τώρα δηλώσεις ότι ο άγγελος με την ρομφαία σκότωσε κάποιον: ή σε κλείνουν αμέσως στην φυλακή ή σε κλείνουν στο τρελοκομείο της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης... για να ταιριάζει και με τα Εβραιοχριστιανικά μυαλά σου!!!)

(@ Βασίλειος Λάκης Αργυρόπουλος καλά που ανέφερες αυτό το βιβλίο: Τύφλωσον κύριε τον λαόν σου , Φίλιππος Ηλιού και από αυτό το λινκ κατεβάστε το Έλληνες αυτό το βιβλίο σε pdf ).



(@ Εδώ θέλησα να σχολιάσω και εγώ (βαρέθηκα να τους βάζω μόνον λάικ χαμόγελα), βάζοντας του Θανάση Γκόρδη, τα άγια και αγαπησιάρικα λόγια του Ιωάννη Χρυσόστομου (και στα Αγγλικά μάλιστα), για να μπορούν να τα διαβάσουν και οι Μουσουλμάνοι και να ντραπούν, που αυτοί δεν έχουν τόσο μεγάλη εγκληματική παρότρυνση από τον Αλλάχ !!!).

«Ιερός ο φόνος υπέρ της Εβραιοχριστιανικής πίστης, κατά τον άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο (Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, του αδιαίρετου ως τότε Εβραιοχριστιανισμού) !!!

«Κι αν ακόμη φονεύση κάποιος κατά το θέλημα του Θεού, ο φόνος αυτός είναι από κάθε φιλανθρωπία καλύτερος, ενώ αν κάποιος από λύπη δείξει ευσπλαχνία και φιλανθρωπία, παρά το θέλημα του Θεού, θα μπορούσε η φειδώ αυτή να αποβεί πιο μιαρή από οιοδήποτε φόνο»!

(Ιωάννης Χρυσόστομος, Κατά Ιουδαίων, Λόγος Δ΄ σελίδα 195, Adversus Judaeos 48.873.18)».

«Κάν φονεύσει τις κατά γνώμην Θεού, φιλανθρωπίας απάσης βελτίων εστίν ο φόνος. Καν φείσηταί τις και φιλανθρωπεύσηται παρά το δοκούν εκείνω, φόνου παντός ανοσιωτέρα γένοιτ' αν η φειδώ».

(Ιωάννης Χρυσόστομος, Κατά Ιουδαίων, Λόγος Δ΄ σελίδα 195, Adversus Judaeos 48.873.18).

Και επειδή η θεωρία θέλει και το παράδειγμα της πιο κάτω λέει:

«Ο Φινεές λοιπόν, που διέπραξε σε μια στιγμή δύο φόνους, φονεύοντας έναν άνδρα και μια γυναίκα, τιμήθηκε με το αξίωμα της ιεροσύνης, ενώ αυτός όχι μόνον δεν μόλυνε με το αίμα τα χέρια του αλλά καθαρότερα τα έκαμε».

(Ιωάννης Χρυσόστομος, Λόγος κατά Ιουδαίων Δ΄ σελίδα 199).

Ο σοβαρός αυτός ακόλουθος του Α- Χριστού Εβραίου Ιησού, μεταφράζει σωστά τις εντολές του: « ...τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου».

(Κατά Λουκά, Κεφάλαιο 19, Παράγραφος 27).

John Chrysostom: Sacred the murder if it is for the faith!
"And if someone kills according the will of God, the murder is in every charity better, and if any of regret shows compassion and charity, despite the will of God, could the sparingly this prove more defiled by any murder ' ! Adversus Jews Ratio D sel. 195, Adversus Judaeos 48.873.18

«Κάν φονεύσει τις κατά γνώμην Θεού, φιλανθρωπίας απάσης βελτίων εστίν ο φόνος. Καν φείσηταί τις και φιλανθρωπεύσηται παρά το δοκούν εκείνω, φόνου παντός ανοσιωτέρα γένοιτ' αν η φειδώ» Κατά Ιουδαίων, Λόγος Δ΄σελ. 195, Adversus Judaeos 48.873.18

And because the theory wants her example below says:
"The Phinehas therefore committed in a moment two murders, killing a man and a woman, was honored with the office of the priesthood, and he is not only not infected with blood hands but cleaner did them." Adversus Judaeos D. pp. 199.

The follower of Jesus, properly translates his commands: "... But those enemies of mine, who did not want me to be a king over them, bring them hear and massacred before of me" (Luke (19: 27)».

(@ Φυσικά μετά από αυτό το τεκμηριωμένο σχόλιο μου, ο τζιχαντιστής Ορθόλοξος δημοσιογράφος Θανάσης Γκόρδης με μπλόκαρε, γιατί το επιχείρημα του που είχε ως αναφορά στην ανάρτηση του για τους Μουσουλμάνους, είχε καταρριφθεί από τα άγια λογάκια του τζιχαντιστή Ορθόδοξου Ιωάννη Χρυσόστομου ).


(@ Η κοιμισμένη Εβραιοχριστιανή Αθηνά Σάνη λέει ότι είναι παραβολή και δεν σκέφτεται ότι η παραβολή είναι παράδειγμα... και τι καλό παράδειγμα παίρνει αυτή, από το «και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου ; ».

Αυτό μάλλον είναι παράδειγμα μεγάλης Εβραιοχριστιανικής αγάπης προς τους αντιφρονούντες !!!

Η Αιρετική Εβραιοχριστιανή Evi Sepetsidou λέει ότι δεν την ενδιαφέρει τι είπε ο άγιος της ο Ιωάννης Χρυσόστομος, λες και η Εβραιοχριστιανική Θρησκεία ανήκει στον πατέρα της και έχει δικαίωμα να την πιστεύει όπως την βολεύει !!!)


(@ Παναγιωτης Ριζος λίγο με ζάλισες, γιατί: αφού πρώτα δηλώνεις Έλληνας λατρευτής του Ελληνικού Πανθέου «Εθνικός» και μετά μας λες ότι τηρείς τα Εβραιοχριστιανικά έθιμα για την μνήμη των γονιών σου και μέσα σε Εβραιοχριστιανική Εκκλησία !!!

Γιατί δεν τους τιμάς τους γονείς με Ελληνική λατρευτική τελετή ;

Φοβάσαι μην θυμώσουν οι γονείς σου και στείλουν τον Γιαχβέ να σε τιμωρήσει ;

Ή θεωρείς ότι το να βάζεις τον παπά να ψάλλει Εβραιοχριστιανικές ευχές (στους κόλπους του Αβραάμ), τιμάς ή σέβεσαι καλύτερα τους νεκρούς γονείς σου ; )

(@ Ο ανιστόρητος Εβραιοχριστιανός Manos Pratas αγνοεί το πιό βασικό: ότι οι Εθνικοί που επικαλείται είναι οι Ρωμαίοι, που είχαν υπόδουλους και τους Έλληνες της Ελληνικής Πατρώας λατρείας.

Αλλά τι ασχολούμαι με αυτόν τον ανόρθογραφο Εβραιοχριστιανό, που δεν ξέρει καν πως γράφεται το χριστιανός και το γράφει διαρκώς με ήτα «χρηστιανος»... και μάλιστα λέει ότι ο Έλληνας ισούται με Χριστιανό !!!

Με τέτοια Ελληνική Ορθογραφία, καλύτερα να λέμε ότι ο Έλληνας ισούται με Βουδιστή ή Ταοϊστή Κινέζο, για να μην κάνει τέτοια Ορθογραφικά λάθη, αλλά Κινέζικα «ζωγραφικά» ιδεογραμματολογικά λάθη).


(@ Εγώ Manos Pratas τον Χρήστο, τον Βαγγέλη και την Μαριγούλα πολεμάω.

Τον Χριστό δεν μπορούν να τον πολεμήσουν οι Δωδεκαθεϊστές, γιατί τον σκότωσες επανειλημμένως εσύ με την ανορθογραφία σου !!!).

(@ Joseph Papadopoylos μην κοροϊδεύεις για την ανορθογραφία της την ειρηνη κυριακακη , γιατί μπορεί να προσευχηθεί στο Γιαχβέ και μπορεί να την φωτίσει με τον προβολέα του Αγίου Πνεύματος, να στα γράψει σωστά στα Εβραϊκά.

Πάντως πιστεύω: ότι στα Ελληνικά δεν πρόκειται να στα γράψει ποτέ σωστά, ακόμη κι αν γίνει Εβραιοχριστιανικό θαύμα ή η Δευτέρα Παρουσία).

(@ Αφού θέλεις να είσαι δούλη του Χριστού Εβραιοχριστιανή Αθηνά Σάνη: Θα σου μάθω ένα ερωτικό παιχνίδι στο BDSM που μου αρέσειεγώ θα το παίξω Χρηστός αφέντης Έλληνας και εσύ θα το παίζεις Εβραιοχριστιανή δούλα, για να ικανοποιηθούμε και οι δύο).
(@ Κοινοποιείτε συνεχώς Εβραιοχριστιανοί, αυτή είναι η ενδέκατη εντολή του Γιαχβέ.

Μην ακούτε και μην παίρνετε στα σοβαρά την Ντιορίνα Μπουντακίδου , γιατί έχει φωτογραφία στο προφίλ της έναν σκύλο).


(@ Teo Kouros εσύ βλέπεις και Εβραιοχριστιανικά βλήματα ;

Εγώ τόση ώρα θόλωσαν τα μάτια μου από την ανορθογραφία τους και βλέπω συνεχώς μόνον δούλους).


(@ Μα δεν κατάλαβες ακόμη Teo Kouros, ότι η Αθηνά Σάνη είναι διπλωματούχος κωλοδιαθηκικός ; )


(@ Μαρια Βεργη τι ευκαιρία θα πρέπει βρω εγώ για να αλλάξω ;

Πρέπει να βρω κάποια ευκαιρία στην λαϊκή αγορά ή να περιμένω να ξαναρχίσει η εκπομπή Να η Ευκαιρία ; )


(@ George Christodoulou , αμαρτία είναι να δίνει κώλο η Εβραιοχριστιανή και την Σαρακοστή... εκτός αν δίνει κώλο στον γείτονα ή στον γκόμενο.

Τότε δεν είναι αμαρτία, αλλά θεάρεστο έργο και αληθινή πράξη προς την Εβραιοχριστιανική ταπείνωση).


(@ αεινοος πολιτης μην του τα λες αυτά, τον μπερδεύεις χειρότερα).


(@ Stelios Markou Markides μην της λες τέτοια στην δούλα Αθηνά Σάνη γιατί μπορεί να επαναστατήσει και να θέλει να γίνει ελεύθερη και στο μυαλό !!!)


(@ Αυτό λέω και εγώ Αθηνά Σανή, ο Τριαδικός Θεός μου είναι ο μόνος αληθινός.

Μου το λένε συνεχώς και οι ερωτικές μου σύντροφοι, ότι έχω στην ψυχή και στο σώμα μου, θεϊκή και Άγια Τριάδα που τις προσφέρει θεϊκούς Οργασμούς).


(@ Stelios Markou Markides μην της μιλάς για πίλο (κάλυμμα κεφαλής - καπέλο), γιατί αυτή μπορεί να το μπερδέψει με τον πηλό και θ’ αρχίσει να σου μιλάει για τους Πρωτόπλαστους Εβραίους).


(@ Τι μεγάλο θαύμα έχει γίνει Αθηνά Σάνη και έχει χωρέσει τόση βλακεία μέσα στο κεφάλι σου ; )


(@ Μαίρη Βογιατζή γιατί δεν θέλεις να πάρει ακόμα ένα λάικ ο δημοσιογράφος της Ορθολοξίας ;

Andreas Kolaros , γιατί σε ενοχλεί η Κωλάρα της στριγκάτης Μαριγούλας ;

Μήπως είναι σόι σου, γιατί βλέπω να ταιριάζει πολύ με το επίθετο σου ;

Μην τον διαγράψεις τον Εβραιοχριστιανό δημοσιογράφο και χάσει και τα λάικ σου !!!)


(@ Lorna Koutsi έχεις δίκιο... και εγώ τόση ώρα αναφορά κάνω στην σατανική κολασμένη κωλάρα της Μαριγούλας από τα Ιεροσόλυμα των Ιπποτών Ναϊτών ).


(@ Ανδρομέδα Αριανή , με μπέρδεψες: από τον αστερισμό της Ανδρομέδας είσαι, ή από τον πλανήτη Άρη ;

Για εδώ στην γη, η κωλάρα αυτή είναι θεϊκή και όχι προσβλητική.

Εδώ σας έχω Έλληνες δύο καινούργιες φωτογραφίες για να τις πάρετε και να τρολάρετε Ελληνικά τον Εβραιοχριστιανισμό στο face book ).



(@ Και εδώ σας έχω ένα βίντεο Έλληνες μ’ έναν Ορθόδοξο γίγαντα, που ερωτεύτηκε την κορμάρα της Παναγρίας της Κουνίστρας στην Σκιάθο και πήγε να της κάνει κουνιστή και ταπεινή καντάδα).




Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

1 σχόλιο:

  1. Γρηγορομιχελάκη που κάνεις πιάτσα νάρθω να σου ρίξω κανά μπούτσο να θυμηθείς και την μπούτσα του Θεοδόση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή