Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Όταν έχεις κλειστή ομάδα Ελλήνων Λατρευτών, του Ελληνικού Πανθέου (στο facebook) και ονομάζεται: Έλληνες Εθνικοί Κέρκυρας... και θελήσεις να βγάλεις το Εθνικοί, από την ονομασία της ομάδας σου... Tι νομίζετε θα επακολουθήσει... από το Ύπατο τσιράκι του ΥΣΕΕ και του Βλάση Ρασσιά, Κώστα Κεχαγιά ;



Όλα ξεκίνησαν: Όταν Έλληνες Λατρευτές, θέλησαν να αλλάξουν το όνομα της Κλειστής Ομάδας τους και να αφαιρέσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Βρισιά του Εβραίου Α- Χριστού Ιησού και των Εβραιοχριστιανών «ΕΘΝΙΚΟΙ», ως Λατρευτικό Προσδιορισμό, από την Ελληνική Λατρευτική Ομάδα τους...

(@ Διαβάστε Έλληνες Λατρευτές, όλη αυτήν την ανάρτηση: Γιατί στο τέλος... σας έχω και κάτι ενδιαφέρον, για την δήθεν αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας... Πού χωρίς να ρωτήσει κανέναν από τους υπόλοιπους Έλληνες Λατρευτές... Ο Βλάσης Ρασσιάς, της έδωσε όνομα: Την Εβραιοχριστιανική βρισιά, «Εθνική», ή «Εθνικοί» !!!)

Θέλοντας να τεκμηριώσει, γιατί ζητάει αυτήν την αλλαγή ονόματος, στην Ομάδα τους: Ο Διαχειριστής της Ομάδας αυτής, ο Andreas Doukakis... Έβαλε ως ανάρτηση ένα απόσπασμα, από μιά ανάρτηση μου, από μπλογκ μου: αυτήν εδώ:
http://ellinonkyklos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

Το τι έγινε... και γιατί δεν βγάζει Δημόσια (το Δημόσιο Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας: Για την αναγνώριση του Σωματείου, της Αναγνώρισης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας)... Και τις δόλιες απειλές, πού δέχτηκα από τον Κώστα Κεχαγιά (για να σταματήσω να ψάχνω γενικώς, τους Υσεέδες)... Όταν του ζήτησα να μού βάλει δημόσια το Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας: (Πού αν αναγνωρίζει: Αναγνωρίζει την Ελληνική Εθνική Θρησκεία : Πού έκανε ο Βλάσης Ρασσιάς)... Και όχι την Ελληνική Λατρεία, του Ελληνικού Πανθέου, όλων των υπολοίπων Ελλήνων Λατρευτών... Όλα αυτά : Θα τα διαβάσετε τώρα εδώ !!!


Γιατί όπως σας δήλωσα, σε προηγούμενη ανάρτηση μου: Όλες οι δολιότητες και οι απειλές των Υσεέδων... θα καταγράφονται εδώ στο Μπλογκ μου, για να μένουν για πάντα στο Διαδίκτυο !!!

Ελπίζω ο Απολλώνιος Σταθάτος (στην Ομάδα για την Επανελλήνιση των Ελλήνων), να μην την κάνει και αυτήν την ανάρτηση μου: Να χαθεί μυστηριωδώς, από την Ομάδα του !!!

Τώρα πως γίνεται αναρτήσεις του ΥΣΕΕ (πού αφορούν εμένα, και όχι μόνον αυτές) να μην χάνονται καθόλου, από την Ομάδα του Απολλώνιου Σταθάτου... μάλλον θα πρέπει να το αγνοήσω... γιατί εδώ στο Μπλογκ μου, θα βρίσκονται όλες οι αναρτήσεις μου (πού αφορούν το ΥΣΕΕ και τον Ύπατο Βλάση Ρασσιά)... για ΠΑΝΤΑ !!!

(@ Για να ξεχωρίζουν οι συζητητές αυτής της ανάρτησης (πού έχουν σωθεί όλα τα σχόλια (όσων συμμετείχαν), σε αυτήν την Κλειστή Ομάδα)... Το κάθε όνομα, θα έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα !!! )



Μετα απο αυτο που διαβασα προτεινω αλλαγη ονοματος της ομαδας μας. Ακουω προτασεις....

«Ακόμη και η επιλογή του ονόματος του, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, δεν έχει κάτι Ελληνικό ως ιδέα !!!

Το Ύπατο οδηγεί την σκέψη των Ελλήνων Λατρευτών, σε αξιώματα Ρωμαίων και Μασόνων... και το Εθνικών, σε Διωγμούς και απαξίωση των Ελλήνων προγόνων μας, από Εβραίους και Εβραιοχριστιανούς !!!

Και για να μαθαίνουν και όλοι οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου και οι οπαδοί του ΥΣΕΕ :

Η λέξη «Εθνικοί», υπάρχει μόνο μιά φορά σε ολόκληρη την αρχαία και την Ύστερη Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και χιλιάδες φορές στην Εβραιοχριστιανική !!!

Η μία και τελευταία φορά, πού συναντάμε την λέξη «Εθνικοί», σε ολόκληρη την αρχαία και την Ύστερη Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, είναι αυτή πού θα δείτε τώρα, και δεν μας ταιριάζει ως Ελληνικός Λατρευτικός προσδιορισμός μας, ούτε στο σήμερα, αλλά ούτε και στο τότε :

Μιλάει για τον Γαλακτίτη λίθο :«Ἀλλὰ καὶ περιαυχένιος τοῖς νηπίοις καταδεσμούμενος ἀπείργει, φασί, πάντα φθόνον, καὶ ἄνοσον καὶ ἀνεπιβούλευτον διαφυλάσσει τὸ νήπιον, καὶ ὅτι τὸν τοῦτον φοροῦντα βασιλεῖς αἰδοῦνται καὶ δῆμοι καὶ δικασταὶ καὶ ἄρχοντες καὶ ἁπλῶς ἡδὺς τοῖς πᾶσι δοκεῖ, κἂν ἀλλότριοι καὶ ἐθνικοὶ τύχωσιν».

(Λιθικά κηρύγματα – Σωκράτους και Διονυσίου περί λίθων, 2, 22).

(@ Το κείμενο αυτό ανήκει στα Ψευδο-Ορφικά (αγνώστου συγγραφέως) και χρονολογείται τον 4ο αιώνα μ.Χ, (Τέταρτο αιώνα, μετά Α- Χριστού Ιησού !!!)

Τα Λιθικά του Ορφέως: Γράφτηκαν μετά τα Τρωικά, και κατά συνέπεια δεν έχουν ίσως την αξία και τη σημασία που έχουν για την «Προϊστορική» εποχή και τις γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων, τα κείμενα του Ορφέως, των «Αργοναυτικών», οι «Ορφικοί Ύμνοι» και τα «Αποσπάσματα».

Δηλαδή, τα κείμενα της Καινής Διαθήκης, των Εβραιοχριστιανών: Μπορεί να είναι, πιό παλιά από το κείμενο πού σας έβαλα !!!

Τόσο αξιόπιστο «Αρχαίο» Ελληνικό κείμενο, είναι αυτό πού σας έβαλα !!!

Κοινώς: Δεν υπάρχει ούτε ένα αρχαίο Ελληνικό κείμενο της Ελληνικής Γραμματείας, πού να υπάρχει η λέξη «Εθνικοί» !!!

Για να το καταλάβατε ακόμη καλύτερα οι Έλληνες Λατρευτές: Την λέξη «Εθνικοί», την συναντάμε πρώτα στην Καινή Διαθήκη και μετά από αιώνες και στο Δήθεν αρχαίο Ελληνικό κείμενο, πού σας έβαλα πριν λίγο !!!

Έχουμε στην Καινή Διαθήκη: Τον Μοντέρνο Έλληνα, με την Εβραϊκή του περιτομή Α- Χριστό Ιησού, να μας λέει πρώτος αυτός την λέξη «Εθνικοί»... Δίνοντας συμβουλές στους Εβραίους και φυσικά υποτιμώντας και βρίζοντας, εμάς τους Έλληνες !!!

«7 Ὅταν δὲ προσεύχεσαι, μὴ λέγετε πολλὰ καὶ ἀνόητα, ὅπως κάνουν οἱ ἐθνικοί, ποὺ νομίζουν ὅτι μὲ τὴν πολυλογίαν τους θὰ εἰσακουσθοῦν.

8 Μὴ γίνετε λοιπὸν ὅμοιοι μὲ αὐτούς, διότι ὁ Πατέρας σας γνωρίζει καλὰ ἐκεῖνα ποὺ ἔχετε ἀνάγκην, πρὶν τοῦ τὰ ζητήσετε» ».
(Κατά Ματθαίον: Κεφάλαιο 6, Παράγραφοι 7-8).

«7 Προσευχόμενοι δὲ μὴ βαττολογήσητε ὥσπερ οἱ ἐθνικοί· δοκοῦσι γὰρ ὅτι ἐν τῇ πολυλογίᾳ αὐτῶν εἰσακουσθήσονται. 8 μὴ οὖν ὁμοιωθῆτε αὐτοῖς· οἶδε γὰρ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὧν χρείαν ἔχετε πρὸ τοῦ ὑμᾶς αἰτῆσαι αὐτόν ».

(Κατά Ματθαίον: Κεφάλαιο 6, Παράγραφοι 7-8).

(@ Απόδοση: Καινή Διαθήκη, της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, (Είναι η Καινή Διαθήκη, πού έχουν όλοι οι Ορθόδοξοι Εβραιοχριστιανοί παπάδες στην Εκκλησίες τους).

Για να μαθαίνουμε επιτέλους οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου: Ποιός Εβραίος Σωτηρούλης, μας λέει πρώτος την λέξη «Εθνικοί» !!!

Και για να το κάνουμε πιό ξεκάθαρο: Πρώτος ο Εβραίος Α- Χριστός Ιησούς είπε την λέξη «Εθνικοί»... και μετά από παρά πολλούς αιώνες στην Νεώτερη Ελλάδα... Πρώτος την λέξη αυτή μας την κόλλησε, για την Ελληνική Λατρεία του Ελληνικού Πανθέου...»

(@ Εδώ ο Ανδρέας Δουκάκης (πού τον βλέπετε και πάνω, από μιά φωτογραφία του, από το facebook)... Σταμάτησε εσκεμμένα, την συνέχεια του αποσπάσματος του κειμένου μου... για να μην κάνει να αγριέψουν οι Υσεέδες, πού ήταν στην Ομάδα του... Αν διάβαζαν το κείμενο μου και παρακάτω... πού λέει :
«...ο Ύπατος Δήθεν Αρχιερέας, Βλάσης Ρασσιάς ο Γαλιλαίος !!!»

Κι όμως : Παρόλο πού δεν ανέφερε και το παρακάτω απόσπασμα... Δείτε πιό τσιράκι του Βλάση Ρασσιά, απάντησε πρώτο, σε αυτήν την ανάρτηση !!! ( Τα υπόλοιπα τσιράκια του ΥΣΕΕ, απλά σώπασαν... και δεν σχολίασε κανένα στην ανάρτηση αυτή !!!)

Κώστας Κεχαγιάς Θα είναι πολύ καλύτερα αν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τις Αξίες και τις Αρετές του Εθνικού Ελληνισμού να αλλαχθεί το όνομα. Για να μην μπερδεύει κιόλας. Συμφωνώ.

Andreas Doukakis Το ΥΣΕΕ θα πει αν μπορουμε η οχι; το θεμα δεν ειναι αυτο! Το θεμα ειναι η λεξη εθνικος που μας το εβγαλαν οι χριστιανοι! Θα μπορουσαμε να λεγαμε ολοι απλα ελληνες

Κώστας Κεχαγιάς Μην κάνεις και εσύ το λάθος να χρεώνεις στο ΥΣΕΕ προσωπικές απόψεις. Δεν τα γράφει το ΥΣΕΕ τα παραπάνω αλλά ο υπογράφων. Δεν επιθυμώ να σε πείσω για κάτι που δεν επιθυμείς να πεισθείς. Έγραψα ότι θα ήταν πολύ πιο κοντά στις αληθινές προθέσεις τις ομάδας, εφόσον δεν αυτοπροσδιορίζεται ώς "εθνική θρησκευτικά" να αλλαχθεί το όνομα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Andreas Doukakis Δεν χρεωνω τιποτα στο ΥΣΕΕ και οφειλω να ακουσω και την γνωμη ολων δεν ειναι ο μοναδικος εκπροσωπος της ελληνικης θρησκειας των Ελληνων. Το ΥΣΕΕ ετσι δεν ειναι;; σου ειπα οτι η λεξη εθνικος ειναι κατι που μας το κολλησαν αλλοι να το πω λαικα....

Κώστας Κεχαγιάς Andreas Doukakis Το ΥΣΕΕ είναι ο φορέας, της αναγνωρισμένης από την πολιτεία, Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Ελληνική θρησκεία, σκέτο προς το παρόν δεν υπάρχει. Δεν θα σχολιάσω το παραλήρημα του "συγγραφέα" αν και μόνο με την προτροπή περί "εξοστρακισμού" κατατάσεται στους γελοίους. Ή για να το γράψω λαϊκά "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα".
Για τον προσδιορισμό "Εθνικός" διαβάζεις από εδώ:

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο όρος «Εθνικός» είναι υβριστικός. Δεν είναι;

Ο Ιουδαϊσμός αποκαλεί υποτιμητικά στα κείμενά του «γκογίμ» όλη την έξω από αυτόν ανθρωπότητα. Οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι της πτολεμαϊκής Αιγύπτου, απέδωσαν λανθασμένα τον όρο ως «τα Έθνη» ή «οι Εθνικοί», και βεβαίως τους μιμήθηκαν αργότερα οι θεωρητικοί του Χριστιανισμού, αλλά αυτό δεν μας αφορά. Ήταν αναμενόμενο αυτό, το να χρησιμοποιήσουν δηλαδή οι θεωρητικοί του Χριστιανισμού υποτιμητικά τον όρο «οι Εθνικοί», ενθυλακώνοντας στην ερμηνεία του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της προχριστιανικής ανθρωπότητας που αδυνατούσαν να τα αντιμετωπίσουν διαφορετικά, ιδίως την κοσμοαντίληψη τού πνευματικά κυρίαρχου τότε Ελληνισμού, το μεγαλειώδες αξιακό του σύστημα, την πολυαρχική του φύση, την πνευματική καλλιέργεια, την ανοχή. Ήταν η αναμενόμενη αντιμετώπιση από μια επεκτατική και παγκοσμιοποιητική θρησκεία, η οποία δεν ανέχεται ιδιαίτερες εθνικές «αποκλίσεις». Εμείς, όπως ήδη εξηγήσαμε στην προηγούμενη ερώτηση, χρησιμοποιούμε τον όρο στην πραγματική του έννοια. ’λλωστε, ακόμα και ο όρος «Έλλην» χρησιμοποιείτο μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνος στην χώρα μας από τους χριστιανούς με υβριστική έννοια, δηλώνοντας τον «ειδωλολάτρη» ή «παγανιστή».
https://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=faq#7
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
YSEE.GR

Andreas Doukakis Κώστας Κεχαγιάς ειδες που μπερδευεσαι; το ΥΣΕΕ δεν ειναι ο φορεας της Ελληνικης μας θρησκειας αλλα ενας απο τους φορεις της ελληνικης μας θρησκειας! Δεν εχετε την αποκλειστικοτητα φιλε μου! Ειναι και αλλοι πολυ!

Κώστας Κεχαγιάς Καταρχήν δεν έγραψα για "ελληνική θρησκεία" η οποία απλώς δεν υπάρχει, δεν ανανγωρίζεται από την πολιτεία, δεν έχει καν νομική υπόσταση με αυτό το όνομα.
Έγραψα για Ελληνική Εθνική Θρησκεία όπως αυτή αναγνωρίστηκε από την πολιτεία, υπάρχει επίσης και μιά διάρκεια 20 χρόνων του ΥΣΕΕ. Προς το παρόν ο μοναδικός αναγνωρισμένος φορέας από την πολιτεία με δυνατότητα δικαιοπραξίας είναι η ΕΕΘ. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Δική μας πρόθεση είναι να βοηθήσουμε να συστηθούν και άλλες ομάδες που δέχονται, καταρχήν το όνομα με το οποίο έγινε η ανανγώριση, διαφορετικά δεν θα μπορούμε να μιλάμε για δικαιοπρακτική δυνατότητα Ελλήνων Εθνικών στην Κέρκυρα, μετά να δέχονται τις προτεραιότητες και το αξιακό σύστημα του Εθνικού Ελληνισμού. Αν φυσικά θέλουν.
Φυσικά δεν μας ενδιαφέρουν ομάδες που δεν μπορούν να τηρήσουν τα παραπάνω ούτε μας ενδιαφέρει το πως θα λέγονται. Συνεπώς δεν είμαι εγώ που μπερδεύτηκα...

Andreas Doukakis Με δουλευεις; πρωτα ειπες οτι το ΥΣΕΕ ειναι ο φορεας της ελληνικης εθνικης θρησκειας! Αρα δεν υπαρχουν αλλοι φορεις ετσι δεν ειναι;; και το αν θελουν που λες ειναι η καλυψη του ΥΣΕΕ! Να σου πω εγω ακριβως τι εννοεις;; το αν θελουν για εσας σημαινει οτι πει το ΥΣΕΕ και κανενας αλλος! Δεν εχετε την αποκλειστικοτητα! Αυτο λεω μονο!

Κώστας Κεχαγιάς Κάνεις λάθος.

Κώστας Κεχαγιάς Με τι δική σου λογική θέλεις συνεργασία χωρίς να συμφωνούμε στα βασικά ζητήματα, να κάνεις δηλαδή ο καθένας ότι του καπνίσει. Άλλος να σφάζει κοκκόρια, άλλος να πουλάει ναρκωτικά, άλλος να το παίζει μύστης κλπ. Πως θα προστατευθεί η ΕΕΘ από τους προβοκάτορες όταν δεν υπάρχει μια μίνιμουμ συμφωνία πάνω σε βασικά ζητήματα και προτεραιότητες;

(@ Βλέπετε Έλληνες Λατρευτές: Τι δήθεν Ελληνική Εθνική Παράδοση, θέλει ο δήθεν Φορέας της Ύπατης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας του ΥΣΕΕ !!!

Δεν θέλει, (ασχέτως αν θέλουν να το κάνουν κάποιοι) : Να μην γίνονται αιματηρές Θυσίες γενικώς... (πού έκαναν ως Ελληνική Παράδοση: Οι αρχαίοι Έλληνες Πρόγονοι μας !!!)...

Και θέλει: Μόνον το ΥΣΕΕ να έχει Μύστες... πού θα εγκρίνει, μόνον αυτό !!!

Αυτό κι αν δεν είναι: Ανθελληνικά και Ελληνικά Λατρευτικά... Παράλογο !!!

Εκτός αν εννοεί ο Κώστας Κεχαγιάς και το ΥΣΕΕ: Ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν καθόλου Έλληνες Μύστες, στους Έλληνες Λατρευτές !!!

Και αυτό: Όχι μόνο είναι Ανθελληνικό και Ελληνικά Λατρευτικά ανιστόρητο... αλλά θα προκαλέσει και πολύ Ελληνικό Λατρευτικό γέλιο... σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου !!! )

Σταύρος Χασκής Ανδρέα, τι τον έχεις τον Γρηγορομιχελάκη; https://youtu.be/crdqrIdKgtc


Παρέμβαση: Γιώργος Γρηγορομιχελάκης στην ομιλία
«Η δικαστική δίωξη του Θεόφιλου Καΐρη».

(@ Εδώ ο Σταύρος Χασκής έβαλε αυτό το βίντεο μου (από παρέμβαση μου (σε Ομιλία), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Andreas Doukakis Τουλαχιστον δεν κανει αναφορες!

Σταύρος Χασκής Andreas Doukakis Τι αναφορές λες;

Σταύρος Χασκής Ποιος κανει αναφορές;

(@ Επειδή δεν απάντησε κανένας, στον Σταύρο Χασκή: Του απαντώ τώρα εγώ... οι Ύπατοι Υσεέδες, μου κάνουν αναφορές στο facebook !!!)

AndreasDoukakis  

http://ellinonkyklos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

«Βλάσης Ρασσιάς: Ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας... που προκαλεί με τις Ανθελληνικές και Αντιμακεδονικές Ιδέες του... και έχει «Δημιουργήσει» Φυτώριο Ανθελλήνων... και Δήθεν Ελλήνων Λατρευτών !!! »
ELLINONKYKLOS.BLOGSPOT.COM

Andreas Doukakis Σταυρο δες και αυτο!

(@ Εδώ ο Andreas Doukakis έβαλε το λινκ, όλης αυτής της ανάρτησης μου (πού μιλάει για την λέξη «Εθνικοί»)... και ζητώ σε αυτό το άρθρο μου... τον Εξοστρακισμό λόγω Ανθελληνισμού, του Ύπατου δήθεν Αρχιερέα Βλάση Ρασσιά).


Κώστας Κεχαγιάς Andreas Doukakis Μ' αρέσει που κάνεις το παραλήρημα επιχείρημα

Andreas Doukakis Πολεμα την φωτια με την φωτια! Ετσι παντως παιδια δεν βγαζουμε ακρη! Προσωπικα ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω, τωρα για εμενα αυτο που βλεπω ειναι οτι σαν ελληνες τσακωνομαστε για την αρχηγια! Τρανες οι αποδειξης του παρελθοντος με πιο ακραδαντη την κοντρα Αγαμεμνονα-Αχιλλεα! Ξερεις τι θα τους ελεγα αν ζουσα τοτε; θα τους ελεγασ οτι ειμαι με τον Οδυσσεα!

Κώστας Κεχαγιάς Ποιά αρχηγία; Με τον γρήγορο;

Andreas Doukakis Ποια αρχηγια; με τον Ρασσια;

Κώστας Κεχαγιάς Συγνώμη, συγκρίνεις τον γρήγορο με τον Ρασσιά;
Έχει έρθει ποτέ ο Ρασσιάς να σου δώσει "γραμμή" όπως κάνει τώρα ο "συγγραφέας" με το "εθνικός";

Andreas Doukakis Πιο πολυ εχω συνομιλισει με τον Γρηγορομιχελακη αλλα περα απο αυτο ναι εγω τον θεωρω πιο καταλληλο απο τον Ρασσια! Αποψη μου δεν ειναι; η μηπως ειναι λαθος η αποψη μου επειδη δεν συμφωνει το ΥΣΕΕ;;;

Andreas Doukakis Γραμμη φιλε μου δεν μου δινει κανενας! Στο ΥΣΕΕ εισαι εσυ! Αρα εσυ δεν μπορεις να φυγεις απο την γραμμη σου! Γιατι ειπαμε οτι πει το ΥΣΕΕ...

Κώστας Κεχαγιάς Εγώ δεν έχω λόγο να φύγω, έχω κατασταλλάξει και είμαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές μου.

Andreas Doukakis Σε αυτο σε συγχαιρω ομως δεν μπορεις να εχεις αλλη αποψη περα απο την ευθεια γραμμη του ΥΣΕΕ! Σωστα;

Κώστας Κεχαγιάς Έχεις μπερδευτεί ή σε έχει μπερδέψει ο γρήγορος. Νομίζεις ότι το ΥΣΕΕ ή ΕΕΘ ασχολείτε με τις προσωπικές απόψεις των μελών του; Ξέρεις, οι άνθρωποι δεν ζητάνε την έγκρισή μας για να κάνουν κάτι... αυτά διαδίδει ο γρήγορος;

Andreas Doukakis Αμα ειναι να αρεσει τοτε την αλλαζω!

Κώστας Κεχαγιάς Συμφωνώ να αλλαχθεί το ¨εθνικοί". από το όνομα της ομάδας.

Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Δουκάκη ούτε Έλληνας Αρχιερέας θέλω να γίνω , ούτε Έλληνας ηγέτης !!!

Κράτα μιά θέση για τον ακόλουθο του Βλάση Ρασσιά, τον Κώστα Κεχαγιά !!!

Που ξέρεις, μπορεί να έχει μάθει να ψέλνει μέσα στο ΥΣΕΕ... και Ύπατα Ρωμαϊκά... και Εθνικά Εβραιοχριστιανικά !!!

Την Ελληνική περιτομή στο ΥΣΕΕ, έχουν αποφασίσει αν θα την κάνουν όλοι οι Εθνικοί του ;

Μάλλον κάποια στιγμή, θα λάβουμε και για αυτό, ως Ύπατη Εθνική απάντηση... από τους Στωικούς στην Ιταλία... που μας φέρνει τα μυστικά τους στην Ελλάδα, ο Ύπατος Εθνικός Αρχιερέας : Κορνήλιους, Βλάσιους, Ράσσιους, Γαλιλαίος Ποντίφιξ !!! ΕΛΛΗΝ.

Andreas Doukakis Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Andreas Doukakis Αυτο τους λεω Γιωργο αλλα νομιζουν οτι εισαι ο....Ιζνοκουντ!

Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Μην γελάς Δουκάκη με το σχόλιο μου, για τον Ύπατο Χαλίφη της Ρωμαϊκής αυλής, Βλάσιους, Νασρεντίν, Ρασσπουτίν Χότζα !!!

Γιατί θα αρχίσω να γελάω και εγώ, με το Έλληνες «Εθνικοί» Κέρκυρας, που έχεις στην ομάδα σου !!!

Βάλε Δουκάκη και έναν Εθνικό καλόγερο στην φωτογραφία του προφίλ της ομάδας σου... Για να γίνει πιό Εθνική και πιο Ελληνική !!!

Πιστεύω να αρέσει τότε και στον Ύπατο Γραμματέα του Γαλιλαίου, τον Κώστα Κεχαγιά !!! ΕΛΛΗΝ.

Nick Sellas Τι εγινε ρε παιδια; Πηραν χαμπαρι στην Αθηνα πως υπαρχει στην Κερκυρα ομάδα με πετυχημενες απο καθε αποψη δρασεις;Εννοειται πως δε θελουμε καμια σχεση με το ΥΣΕΕ και δεν χρειαζεται καν να γινει αναφορα στους λογους.Η ομαδα μας ειναι αρκετα υγειης και δεν υπαρχει κανενας λογος αναμειξης της με το ΥΣΕΕ.

Andreas Doukakis Δεχτες ολες οι ομαδες αλλα το να υπαρχει μια ομαδα που συμπεριφερεται οπως το....ΚΚΕ ειναι απεριγραπτο!

Nick Sellas 725 διαφορετικες αποψεις ο καθενας για το ιδιο θεμα,δολοπλοκιες,αποχωρισεις μελων και αλληλοκραξιμο. καθημερινη σαπουνοπερα... Η ομαδα της Κερκυρας ειναι αυτονομη!! Δεν εχει αναγκη απο κηδεμονα.

Andreas Doukakis Οχι αλλα εχουμε αναγκη απο συνεργασια ομως! Και ετσι εμεις οι φαιακες δεν μπορουμε να συνεργαστουμε! Οχι μονο με το ΥΣΕΕ αλλα και με οποιον αλλων που καπιλευεται τα παντα!

Nick Sellas Και φυσικά χρειαζονται συνεργασιες..Απο κηδεμονες δεν εχουμε αναγκη. Ειδικα τετοιου ειδους.

Andreas Doukakis Ακριβως! Συνεργασια θελουμε και οχι χαλιφη στην θεση του χαλιφη! Αν ειναι ετσι φιλε μου παμε να βρουμε τον παπα Σπυρο απο τα καναλια να συνεργαστουμε!

Nick Sellas xaxaxa

Andreas Doukakis Αχαχαχαχα

Κώστας Κεχαγιάς Ούτε και το ΥΣΕΕ θέλει σχέσεις με συσσωματώσεις ατόμων που δεν δέχονται το αξιακό σύστημα και τις Αρετές του Εθνικού Ελληνισμού, γιαυτό έγραψα ότι συμφωνώ με την αλλαγή ονόματος της ομάδας.

Nick Sellas ποιος εισαι εσυ; κ ποιος ζητησε τη γνωμη σου;

Κώστας Κεχαγιάς Ελληνικότατη απάντηση :

Nick Sellas εισαι απο το νησι των Φαιάκων; Η' εμαθες που γεμιζουμε 3-4 λεωφορεια καθε εβδομαδα σε καθε δραση κ μπηκες να πεις τη γνωμη σου; Πες μου που εισαι απο το ΥΣΕΕ;

Κώστας Κεχαγιάς Δεν είδα να ρωτάς και άλλα μέλη της ομάδας το ίδιο ερώτημα, ούτε και να υπάρχει ώς προαπαιτούμενο συμμετοχής στην ομάδα η καταγωγή.

Andreas Doukakis Δεν υπαρχει θεμα καταγωγης διοτι ολοι ελληνες ειμαστε

Nick Sellas δε σε εχω δει εσενα προσωπικα ποτε σε καμια απο τις δρασεις μας,ουτε στο γραφειο μας.Προφανως δεν εισαι Κερκυραιος ουτε ζεις στο νησί. Ειμαστε Κερκυραιοι και σε αυτους απευθυνομαστε. Γι'αυτο τα παμε καλα.

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas Για ρώτησε τον γρήγορο είναι από την Κέρκυρα;

Nick Sellas Οχι, αλλα δεν ειναι στο YΣΕΕ. Βασικοτατο!

Κώστας Κεχαγιάς Η εμπάθεια δεν κρύβεται.

Κώστας Κεχαγιάς Προτείνω η ομάδα να οναμστεί Έλληνες Φαίακες πλην υσέδων.
Να θυμίζει λίγο και εκείνο το ιστορικό "πλην Λακεδαιμονίων". Νομίζω θα συμφωνήσεις.

(@ Εδώ ο Κώστας Κεχαγιάς υιοθετεί την αγαπημένη θέση του Βλάση Ρασσιά: Ότι δεν έπρεπε οι Υπόλοιποι Έλληνες, να ομονοήσουν και να πάνε με τον Μέγα Αλέξανδρο... και να νικήσουν μιά για πάντα τους Πέρσες !!!)

Nick Sellas δεν το καταλαβες απο την πρωτη στιγμη;

Κώστας Κεχαγιάς Το ίδιο έκανε και ο χριστιανισμός αντέστρεψε τις Αξίες. Μάλλον θεωρείς ότι η εμπάθεια σε τιμά.

Κώστας Κεχαγιάς Αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις τη σημασία της λέξης.

Nick Sellas Δε νομιζω πως σου πεφτει και λογος.Ασχολεισου με τους Υ-ΠΑΤΟΥΣ σας.

Κώστας Κεχαγιάς Και γιατί νευριάζεις;

Nick Sellas εχεις δικιο!

Κώστας Κεχαγιάς Για ακόμα μία φορά!!!

Nick Sellas μην παιρνεις αερα!

Κώστας Κεχαγιάς Μην χάνεις το χιούμορ σου!

Nick Sellas ελπιζω να καταλαβαινεις πως δεν υπαρχει κατι προσωπικο. Ειναι το ΥΣΕΕ σου το χασμα μας.

Κώστας Κεχαγιάς Εσένα το ΥΣΕΕ σε τι σε έβλαψε;

Nick Sellas ο φορεας ο δικος μας δεν καπελωνεται ουτε δεχεται υποδειξεις απο κανεναν!!! Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις; Τα φιλια μου στον Υπατο Αρχιερεα σας Βλαση...Mπονατσο!

Κώστας Κεχαγιάς Και για πες μας ποιόν καπελώσαμε; Να γνωρίζεις επίσης ότι ο χλευασμός είναι η επιχειρηματολογία των ηλιθίων.

Nick Sellas Να ξερεις πως εχουμε κατουρηθει στα γελια με την παρτη σου, γι'αυτο δεν εχω μπει, ουτε θα το κανω, καν στη διαδικασια να σου μιλησω με επιχειρηματα..απλα με τις πρακτικες σας διωχνετε κοσμο που μπορει να ηθελε να σας ακολουθησει και αυτο εξακολουθει να ειναι μη αναστρεψιμο! θα μεινετε εσεις κ το παπαδαριο στο τελος!

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas Για το κατούρημα:
Πάνες ακράτειας
Εξαιρετικής ποιότητας πάνες ακράτειας στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο www.patekis.net...

Κώστας Κεχαγιάς Τελικά το όνομα θα το αλλάξετε;

Κώστας Κεχαγιάς "θα μεινετε εσεις κ το παπαδαριο στο τελος!"
Συμφωνώ, όντως εμείς και η ορθοδοξία θα μείνουμε, οι υπόλοιποι θα εξαφανιστούν δια της απραξίας τους.

Nick Sellas εχεις γνωσεις βλεπω απο πανες..οσον αφορα το ονομα της ομαδας θα το μαθεις αυριο..Συγνωμη τωρα αλλα εχουμε και ενα εκτατο συμβουλιο για να παρουμε καποιες αποφασεις.

Κώστας Κεχαγιάς Σε σκέφτηκα κατουρημένο και λέω κάτσε να το βοηθήσω το παιδί.

Nick Sellas μονο απραγοι δεν ειμαστε!!

Κώστας Κεχαγιάς Βάλε τόνους.

Nick Sellas βαλε μυαλο!

Κώστας Κεχαγιάς Δεν εννοούσα τα ψάρια, τα σημεία στίξης που βρίσκονται στην ελληνική γλώσσα τα γνωρίζεις;

Κώστας Κεχαγιάς Με την εχθρότητα που δείχνετε ενάντια στην Ελληνική Εθνική θρησκεία και το τον φορέα της το ΥΣΕΕ, λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία.

Andreas Doukakis Αντε παλι τα ιδια!!!! Δηλαδη αν δεν συμφωνουμε με το ΥΣΕΕ βριζουμε την Ελληνικη Εθνικη θρησκεια!! Αχαχαχαχαχα!!!!

Κώστας Κεχαγιάς Εδώ σχεδόν προσυπογράφεις το παραλήρημα του "συγγραφέα" ότι όσοι δηλώνουν "εθνικοί" είναι ανθέλληνες. Θα μας τρελλάνεις;

(@ Ο Κεχαγιάς: Όταν απευθύνεται για εμένα, ως συγγραφέα... με βάζει πάντα, μέσα σε Εισαγωγικά... αλλά θα τον κάνω και αυτόν και τον Ύπατο Βλάση Ρασσιά (σε βάθος χρόνου)... να μην ξέρουν πού να κρύψουν, τα Εισαγωγικά αυτά !!! )

Andreas Doukakis Δηλαδη εσυ θες την υποστηριξη των χριστιανων να σου πουνε τι εισαι;;; εσυ δεν ξερεις;;;

Κώστας Κεχαγιάς Επειδή γνωρίζω και έχω τη δύναμη να επανανοηματοδοτώ τη λέξη "εθνικός" έξω από τα μονοθεϊστικά στεροέτυπα γιαυτό την επιλέγω. Οι άλλοι που δεν τη δέχονται, ουσιαστικά νομιμοποιούν τη σημασία που της έδωσαν οι μονοθεϊστές.

Andreas Doukakis Αρα δεχεσαι και το ειδωλολατρης!

Κώστας Κεχαγιάς Όχι όμως με την αρνητική σημασία που δίνουν οι χριστιανοί, ότι δήθεν σημαίνει προσκύνημα του υλικού. Αλλά ως λατρεία της μορφής.

Nick Sellas Αντρεα μονο μην τον κανεις μελος στην επισημη σελιδα μας και αρχισουμε και χανουμε κοσμο που με τοσους κοπους μαζεψαμε.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Καλώς τον Ύπατο ακόλουθο του Βλάση Ρασσιά... Που θέλει να λέει τους Λατρευτές του Ελληνικού Πανθέου, Εθνικούς... Όπως μας είπε πρώτος : Όλους τους Έλληνες βρίζοντας... ο πουτσοκομμένος Α- Χριστός Ιησούς !!!

Έχω Ιστορικά άδικη θέση, σε αυτό που σας έχω τεκμηριώσει, Ύπατε ακόλουθε ;

Η θέλετε να κάνετε καινούργια μοντέρνα Εβραιοχριστιανική έκδοση με την λέξη Εθνικοί ; ΕΛΛΗΝ.

Nick Sellas ΔΕ μπηκα καν στον κοπο να του τα πω αυτα.

Κώστας Κεχαγιάς Γιατί τόσο ζόρι; Θα μείνει ή θα αφαιρεθεί τελικά το "εθνικοί";

Nick Sellas ευχαριστουμε πολυ. Μπορειτε να σκοτωθειτε μεταξυ σας ελευθερα.

Andreas Doukakis Το σχολιο σας

Κώστας Κεχαγιάς Μεταξύ μας μια χαρά είμαστε, αυτό άσε να το κρίνουν όσοι γνωρίζουν, και συμμετέχουν όχι οι ωτακουστές.

Andreas Doukakis Ωπα Κωστα! Ο Νικος ειναι πολυ ενεργο μελος της ομαδας εκτος..,..,Ιντερνετ!

Andreas Doukakis Τρεχουμε μαζι για τα θεματα της ομαδας εκτος δυαδικτιου

Κώστας Κεχαγιάς Δεν αντιλέγω όμως δεν μπορεί να έχει έγκυρη άποψη για το τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στο ΥΣΕΕ όταν ενημερώνετε από ψιθυριστές.

Andreas Doukakis Περιμενε ομως βλεπει αυτα που γραφει ενας απο το ΥΣΕΕ και εχει φριξει! Αντι να τον πεισετε τον διωχνεται με αυτα που λετε!

Κώστας Κεχαγιάς Γράφω λογικότατα μάλλον γιαυτό τρόμαξε.

Andreas Doukakis Οχι Κωστα λυπαμαι, μαλλον το αντιθετο

Κώστας Κεχαγιάς Δεν είμαι εγώ αυτός που επιτέθηκε.

Κώστας Κεχαγιάς Μήπως θέλεις να μου υποδείξεις κάποια λογική ανακολουθία;

Nick Sellas Καληνυχτα σε εσενα και στο ΥΣΕΕ σου. Το ξερω πως δε σου πολυαρεσει που ενεργουμε αυτονομα, με πληθος δρασεων, ημεριδων κ πανω απο ολα ανθρωπων με κοινα πιστευω που μας εμπιστευονται. Τωρα για την κουβεντα που ειχες με το φιλο Αντρεα περι καθε ειδους συνεργασιας (λεμε τωρα), πρεπει να αποφασισει ενα συμβουλιο 22 ατομων που εχουν ακριβως την ιδια αποψη για εσας. Οπότε δε βρισκω το λογο της οποιαδηποτε επικοινωνιας σου μαζι μας.

Andreas Doukakis Σου την ειπε ο Νικος την ακολουθια

Κώστας Κεχαγιάς Ούτε και εμείς θέλουμε συνεργασία με όσους εχθρεύονται την Ελληνική Εθνική θρησκεία και τα όσα αντιπροσωπεύει.

Κώστας Κεχαγιάς Andreas Doukakis Δεν διέκρινα κάτι ανακόλουθο. Κάτι για 22 άτομα διάβασα...

Nick Sellas δεν πειθεις...

Κώστας Κεχαγιάς Και ποιος σου είπε ότι θέλω να πείσω τοιχοφόρα ώτα;

Andreas Doukakis Και πως να πεισεις το ΥΣΕΕ; σε καταλαβαινω απολυτα!

Κώστας Κεχαγιάς Δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη μην αγχώνεσαι.

Κώστας Κεχαγιάς Τελικά το "εθνικοί" θα φύγει από τον τίτλο; Σύμφωνα με τον κύριο γρηγορομιχελάκη είναι προδοτικό.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Το «Εθνικοί» Κεχαγιά, δεν είναι προδοτικό, αλλά Ελληνικά ανιστόρητο και βρισιά των Εβραιοχριστιανών, προς τους Έλληνες Λατρευτές του Ελληνικού Πανθέου !!!

Εσείς οι Υσεέδες κρατήστε το, μαζί με τους Εβραιοχριστιανούς και τις βρισιές του Βλάση Ρασσιά, για τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους Μακεδόνες !!!

Γιατί φαίνεται : Ότι γουστάρετε μερικοί Ύπατοι στο ΥΣΕΕ, να βρίζονται οι αρχαίοι Μακεδόνες !!! ΕΛΛΗΝ.

Nick Sellas xιλιες φορες ωτακουστης παρα τυμπανιστης.

Κώστας Κεχαγιάς Μ' άρέσει η ειλικρίνειά σου. Και ότι αυτή συνεπάγεται για την εγκυρότητα των απόψεών σου.

Nick Sellas Γνωριζεις τις αποψεις μου; Εχεις ακουσει καμια ομιλια μου;

Κώστας Κεχαγιάς Τις βλέπω εδώ:
"Μπορειτε να σκοτωθειτε μεταξυ σας ελευθερα."
"Αντρεα μονο μην τον κανεις μελος στην επισημη σελιδα μας και αρχισουμε και χανουμε κοσμο που με τοσους κοπους μαζεψαμε"
"ποιος εισαι εσυ; κ ποιος ζητησε τη γνωμη σου;"
"725 διαφορετικες αποψεις ο καθενας για το ιδιο θεμα,δολοπλοκιες,αποχωρισεις μελων και αλληλοκραξιμο. καθημερινη σαπουνοπερα..."
"Τι εγινε ρε παιδια; Πηραν χαμπαρι στην Αθηνα πως υπαρχει στην Κερκυρα ομάδα με πετυχημενες απο καθε αποψη δρασεις;Εννοειται πως δε θελουμε καμια σχεση με το ΥΣΕΕ και δεν χρειαζεται καν να γινει αναφορα στους λογους.Η ομαδα μας ειναι αρκετα υγειης και δεν υπαρχει κανενας λογος αναμειξης της με το ΥΣΕΕ."

Andreas Doukakis Με συγχωρεις αλλα....εχει αδικο; εδω εσυ μας ειπες ανθελληνες και οτι βριζουμε την θρησκεια μας! Αρα εισαι και εσυ ανθελληνας που δεν συμφωνεις με εμας! Ωραιο; απο το ΥΣΕΕ εμαθα αυτο το κολπο!

Κώστας Κεχαγιάς Έγραψα εγώ "ανθέλληνας";

Κώστας Κεχαγιάς Διαβάζεις λέξεις που δεν υπάρχουν;

Κώστας Κεχαγιάς Απόψεις που υπαγορεύουν οι ψιθυριστές.

Andreas Doukakis Σε πηρε τηλεφωνο ο Ρασσιας και σου ειπε τι να μας πεις παλι;

Κώστας Κεχαγιάς Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις και πετάς μπάλα στον... "συγγραφέα", ε συγνώμη στην εξέδρα ήθελα να γράψω.

Nick Sellas αληθεια τι σε ενοχλησε πιο πολυ;

Κώστας Κεχαγιάς Αληθεια, πιστεύεις ότι κάτι με ενόχλησε;

Κώστας Κεχαγιάς Προτείνω να μπει σε ψηφοφορία το νέο όνομα "Έλληνες Κερκύρας".

Andreas Doukakis Φαιακες προτεινω εγω


Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis: Δουκάκη, γιατί τώρα που μπήκα και σχολιάζω και εγώ στην ομάδα σου... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ, το ‘Υπατο τσιράκι του Βλάση Ρασσιά, ο Κώστας Κεχαγιάς ;

Γιατί από τότε πού είδε : Πως άρχισα να σχολιάζω και εγώ... χάθηκε μυστηριωδώς ;

Λες να πήγε να μυηθεί σε καμιά Στοά, Ρωμαίων Στωικών ;

Λες να έπαθε Ύπατη εμπλοκή, από την Μακεδονική παρουσία μου ;

θα περιμένω να δω αν θα τον αφήσει να μιλήσει μαζί μου, ο Ύπατος, Γαλιλαίος, Εθνικός, Ποντίφικας, Βλασιάνιους Ρασσιόκαισαρους !!!

Δεν μπορεί θα του δώσει την Ύπατη άδεια, ο Ποντίφιξ Βλασσιάνιους !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Τι Φαίακες; σκέτο; χωρίς το Εθνικοί;

Κώστας Κεχαγιάς Έλληνες Φαίακες λοιπόν καταλήξαμε;

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγιά: μάλλον δεν θα βάλουν το «Εθνικοί»... Αλλά μπορεί να βάλουν για εσένα : το «Ολυμπιακοί», ή το «Παναθηναϊκοί» !!!

Μην φοβάσαι όμως : Το «Εθνικοί» Παοκτσήδες και το «Εθνικοί» Αεκτσήδες, δεν θα το βάλουν...

Γιατί αυτοί έχουν, τον Βυζαντινό Δικέφαλο !!!

Εκτός αν αρέσει στο ΥΣΕΕ και θέλει να υιοθετήσει (τον Δικέφαλο Αετό)... Για νέο μοντέρνο Εθνικό Ρωμαϊκό Σύμβολο , στις Λεγεώνες των Εθνικών του !!! ΕΛΛΗΝ

Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Σου προτείνω όνομα για την ομάδα σου !!!
Ελληνολάτρες Φαίακες Πανθεϊστές, ή Έλληνες Φαίακες Πανθεϊστές, ή Έλληνες Φαίακες Πολυθεϊστές, ή Έλληνες Φαίακες, Ελληνικού Πανθέου !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα να αφαιρεθεί άμεσα το "Εθνικοί".

Κώστας Κεχαγιάς Βέβαια εδώ που τα λέμε και το "Φαίακες ενεργούμενα του γρηγορομιχελάκη" είναι πιο κοντά στην αλήθεια.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Να το κρατήσει το «Εθνικοί» το Ύπατο ΥΣΕΕ... που έχει πάρει τώρα και τα δικαιώματα... Από το ψευτο-ρωμαίικο κράτος... Όπως το αποκαλούσε ο Ύπατος Βλάσης Ρασσιάς , με δήλωση του... Όταν πρόλαβε και αναγνωρίστηκε πρώτο ως Λατρευτικό σωματείο το Ελλην.α.ι.ς (του πήρε την πρωτειά του Ύπατου Ρασσιά !!!)...

Και ο Βλάσης Ρασσιάς δήλωσε τότε στο Διαδίκτυο: Ότι δεν χρειαζόμαστε οι Έλληνες Λατρευτές... Αναγνώριση από το ψευτο-ρωμαίικο κράτος !!!

Αυτό το ξέχασες μάλλον Γραμματέα του Ύπατου Βλάση Ρασσιά, Κώστα Κεχαγιά !!!

Το «Φαίακες» το πρότεινε πρώτος ο Δουκάκης... ίσως γιατί θέλει και γεωγραφικό προσδιορισμό.... Εγώ απλώς πρότεινα την Ελληνική Λατρευτική συνέχεια, του προσδιορισμού αυτού !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Αφού το ελληναις γράφει ότι δεν είναι αναγνωρισμένο. Οι ίδιοι κλαίνε ότι δεν βρίσκονται στις αναγνωρισμένες θρησκείες.


(@ Εδώ (για να μην «βγάλετε» τα μάτια σας, οι Έλληνες Λατρευτές (από τα πολύ μικρά γράμματα)... γράφει αυτό ο Κωνσταντίνος Σαμπράκος :
«Ως ΕΛΛΗΝΑΙΣ, ζητούμε να αναγνωριστεί η Ελληνική Παραδοσιακή Θρησκεία των Αυτοχθόνων Ελλήνων από το Κράτος, ως ωφείλει, γιατί η Θρησκεία μας, δεν είναι απλά γνωστή, είναι πασίγνωστη, και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου».


Κώστας Κεχαγιάς


(@ Εδώ γράφει η Θεοδώρα Πέππα (Ντορέτα Πέππα), αυτό εδώ: «Το ερώτημα είναι γιατί η θρησκεία των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων, δεν έχει συμπεριληφθεί ήδη στις αναγνωρισμένες θρησκείες».

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Όλοι οι Έλληνες Λατρευτές γνωρίζουν ότι το Ελλην.α.ι.ς είναι αναγνωρισμένο πρώτο στην Ελλάδα, ως Λατρευτικό Σωματείο και εσύ μας λες ότι δεν είναι !!!

Ούτε το Ελλην.α.ι.ς, αλλά ούτε το ΥΣΕΕ είναι αναγνωρισμένο ως Θρησκεία και πάψε να λες Ύπατα ψέματα !!!

Αν αναγνωρίστηκε η Ελληνική Θρησκεία: Γιατί ο Βλάσης Ρασσιάς τρέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ; Να κάνει τι ;

Να αναγνωρίσει ξανά την δήθεν αναγνωρισμένη Ελληνική Θρησκεία ;

Δικαίωμα, για Ευκτήριο Οίκο πήρε το ΥΣΕΕ (όπως και το Ελλην.α.ι.ς)... και όχι ότι αναγνωρίστηκε η Ελληνική Θρησκεία !!!

Τα παραμύθια του ΥΣΕΕ... αλλού Κεχαγιά... όχι σ΄ εμένα !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Οι ίδιοι το παραδέχονται. Ανάγνωση γνωρίζεις φαντάζομαι.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς:
Τις Διαστρεβλώσεις σου, σε άλλους Κεχαγιά, όχι σ΄ εμένα !!!

Το Ελλην.α.ι.ς λέει την πικρή αλήθεια (που κρύβετε εσείς οι Υσεεέδες, από τους Έλληνες Λατρευτές)...

Ότι αναγνωρίστηκε ως Ελληνικό Λατρευτικό Σωματείο και όχι ως Ελληνική θρησκεία !!!

Εσείς οι Υσεέδες, πετύχατε το ίδιο πράγμα με το Ελλην.α.ι.ς... και εσείς οι Υσεέδες, είπατε ψέματα στους Έλληνες Λατρευτές... Ότι αναγνωρίσατε την Ελληνική Θρησκεία !!!

Ενώ η αλήθεια είναι: Ότι πήρατε άδεια για Ελληνικό Λατρευτικό χώρο !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Οκ νόμιζα ότι γνώριζες ανάγνωση, τα βασικά τουλάχιστον αλλά μάλλον δεν....

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς:
Κεχαγιά : Με θεωρείς τυφλό ;

Το Ελλην.α.ι.ς και στα δυο σχόλια της Ντορέτας Πέππα και του Κωνσταντίνου Σαμπράκου, λέει: Ότι δεν έχει αναγνωριστεί η Ελληνική Θρησκεία, από κανέναν !!!

Δεν αναιρεί, ότι αναγνωρίστηκε πρώτο ως Λατρευτικό Σωματείο, το Ελλην.α.ι.ς !!!

Εσείς οι Υσεέδες: Πετύχατε το ίδιο πράγμα με αυτό που πέτυχε το Ελλην.α.ι.ς, εδώ και χρόνια (δηλαδή να αναγνωριστεί Ελληνικό Λατρευτικό Σωματείο, με Ευκτήριο Οίκο)... Και εσείς οι Υσεέδες, το ίδιο γεγονός, το κάνατε... Ότι αναγνωρίσατε την Ελληνική Θρησκεία και όχι ότι πήρατε Έγκριση για Ευκτήριο Οίκο !!!

Το Ελλην.α.ι.ς λέει την αλήθεια, αλλά οι Υσεέδες λέτε ψέματα, για την αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας !!!

Και ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου έχει κάνει δύο Ελληνικούς Ναούς στην Θεσσαλονίκη (όχι καλύβες, μέσα σε πολυκατοικίες)... Και έχει αναγνώριση από το Κράτος, για το Λατρευτικό του Σωματείο... Μήπως θα πρέπει να πει και αυτός ότι αναγνώρισε πολύ πιό πρώτος από τους Υσεέδες, την Ελληνική Θρησκεία ;

Τα ίδια χαρτιά έχετε από το Ελληνικό Κράτος... Γιατί τα δικά σας να είναι πιο αναγνωρίσιμα, για την Ελληνική Λατρεία ;

Και μην λέτε ότι έκανε το ΥΣΕΕ Ελληνικό Ναό (στον αρχαίο Ελληνικό Ναό, δεν έκαναν τελετές μέσα οι Λατρευτές, αλλά έξω !!!)... Γιατί μέσα ήταν η κατοικία του Έλληνα Θεού... εξ ου και γι΄ αυτό λέγεται Ναός (ναίω : κατοικώ) !!!

Μόνον ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου έχει δύο αληθινούς Ναούς στην Ελλάδα (που μπορεί να μένει μέσα ο Έλληνας Θεός και όχι οι Έλληνες Λατρευτές!!!)...

Αν μένει μέσα στον Ευκτήριο Οίκο του ΥΣΕΕ ο Έλληνας Θεός... οι Έλληνες Λατρευτές του ΥΣΕΕ... Θα πρέπει σύμφωνα με την Ελληνική Λατρευτική Παράδοση, να κάνουν έξω τις τελετές τους... Δηλαδή στο πεζοδρόμιο ή στην άσφαλτο !!!



Κάτι που πρακτικά δεν μπορεί να τηρήσετε οι Υσεέδες...

Γιατί δεν έχετε αληθινό Ελληνικό Ναό !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Καλά πήγαινε να αλλάξεις θρήσκευμα στο ελληναις
Ανακοίνωση 339/2.8."2017"

Μετά από επαφή με τις αρμόδιες αρχές, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία ανακοινώνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες Εθνικούς, πως εφεξής μπορούν να πραγματοποιήσουν αλλαγή θρησκεύματος στο ληξιαρχείο όπου υπάγονται.
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
YSEE.GR

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγιά: Αν μπορεί να κάνει αλλαγή θρησκεύματος στο ληξιαρχείο και το Λατρευτικό Σωματείο του Αριστοτέλη Κακογεωργίου... Θα πεις τότε: Ότι αυτό πρώτο αναγνώρισε την Ελληνική Θρησκεία ;

Γιατί ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου, έχει πιο μπροστά τέτοια αναγνώριση Λατρευτικού Σωματείου !!!

Άσε το Ελλην.α.ι.ς !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Πήγαινε στου κακογεωργίου τότε για αλλαγή θρησκεύματος να γελάσει και ο κάθε πικραμένος ληξίαρχος.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Αν γίνεται, τι θα πείς ; Όχι τι θεωρείς εσύ ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Εικοτολογίες.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Δεν απαντάς ξεκάθαρα σαν γνήσιος δόλιος Υσεές !!! Τι θα πεις μετά ; ΕΛΛΗΝ

Κώστας Κεχαγιάς Σε εικοτολογίες δεν απαντάω. Εσύ τι θα πείς αν δεν; Θα αναγνωρίσεις ότι το ΥΣΕΕ κατάφερε την αλλαγή θρησκεύματος ή δεν σε αφήνει το μίσος;

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Αν μπορεί να το κάνει αυτό και ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου, τι θα πεις μετά, ότι έχουμε δύο, που αναγνώρισαν την Ελληνική Θρησκεία ;

Για να καταλάβεις, ότι δεν έχετε αναγνωρίσει την Ελληνική Θρησκεία, αλλά τον Λατρευτικό σας Ευκτήριο Οίκο σας !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Georgios Grigoromihelakis Κατάλαβα δεν σε αφήνει το μίσος να παραδεχθείς την αλήθεια.

Nick Sellas Γρηγορομιχελακη ειμαστε σε συμβουλιο και το βασικο θεμα συζητησης ειναι η αλλαγη του ονοματος του φορεα μας. Εχουμε επιλεξει 4 ονοματα, που τεθηκαν σε ψηφοφορια. Σε περιπου 1 ωρα θα εχει βγει το αποτελεσμα που θα κοινοποιηθει αυριο. καλη ανατολη Ελληνες.

Georgios Grigoromihelakis Nick Sellas: Τι δεν έχετε εσείς Ύπατο Αρχιερέα να αποφασίζει αυτός, τι όνομα θα βάλετε ; Δεν γουστάρω τέτοια Δημοκρατικά πράγματα !!!

θα πάω μάλλον να με γράψει στο ΥΣΕΕ, ο Ύπατος Στωικός και Δημοκρατικός καλόγερος, Βλάσιος, Ράσσιος, ο Μετανοείτε Εθνικοί Αιρετικοί !!! ΕΛΛΗΝ .

Andreas Doukakis Georgios Grigoromihelakis εχουν εμενα ομως! Και εγω εχω μια παραξενη ιδιοτητα να μην κρυβομαι οταν με κατηγορουν για μασονια!

Κώστας Κεχαγιάς Ο χλευασμός είναι η επιχειρηματολογία των ηλιθίων.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Υπατούλη Τουρκονόματε Κεχαγιά Μπέη: Βλέπω σε άφησα από εχθές... και ξεσάλωσες να σχολιάζεις, από κάτω !!!

Σε πειράζουν οι χλευασμοί για τους Εθνικούς Γαλιλαίους, σαν τον Βλάσιο, Ακάκιο, Στωικό, Ρασσοφόρο, Ποντίφικα ;

Ας σου μάθω εδώ τώρα: Πως χρησιμοποιούσαν και την Ειρωνεία, οι Έλληνες Σοφοί πρόγονοι !!!

Αν θες να μάθεις για Ρωμαίους της Εθνικής Θρησκεία σου...

Ρώτα τον Ρασσιάνους, Βλασιποντίφικους, Στωικάριους...

Αυτός ξέρει πολλά γι΄αυτούς... Και για τις Στοές των Στωικών και για τις Στοές των Διαβητο-τριγωνικών !!! ΕΛΛΗΝ.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=356322008036359&id=100009756880917

ΕΙΡΩΝΕΙΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ! ! !

Κώστας Κεχαγιάς Μόλις επιβεβαίωσες το σοφό ρητό μου.

Nick Sellas εκτοs και αν υπαρχει εναs πανηλιθιος. Κεχα-γεια σου και στο καλο!

Andreas Doukakis Το αποχερετιστηριο σχολιο σας

Κώστας Κεχαγιάς Αναγνώρισες τον εαυτό σου βλέπω!

Nick Sellas εισαι Υπατος!

Κώστας Κεχαγιάς Τόσο μίσος ούτε οι χριστιανοί. Αν αγάλεσαι με τις μπούρδες που κυκλοφορούν στο f/b είσαι θλιβερός.

Κώστας Κεχαγιάς Τελικά το νέο όνομα ποιο θα είναι; Τα φερέφωνα του γρηγορομιχελάκη;

Nick Sellas εχω προσωπικη αποψη Υπατε.

Κώστας Κεχαγιάς Ως φερέφωνο φαντάζομαι.

Andreas Doukakis Οχι παντως σαν το δικο σας! 104. Μεγάλη Εθνική Εκκλησία των Ελλήνων, ή Μεγάλη Εκκλησία των Ελλήνων Εθνικών.

Andreas Doukakis Με τις..... Ευλογιες του παπα!!

Κώστας Κεχαγιάς Δεν γνωρίζω τι γράφεις.

Κώστας Κεχαγιάς Το 104 τι είναι;

Κώστας Κεχαγιάς Ο πνευματικός σας συμφώνησε με το νέο όνομα;

Κώστας Κεχαγιάς Σας κάνει και εξομολόγηση;

Κώστας Κεχαγιάς Του λέτε τις αμαρτίες σας;

Andreas Doukakis
http://ellinonkyklos.blogspot.gr/2018/01/700_18.html#more

Η Εβραιοχριστιανική Εκκλησία, με βιβλίο 700 σελίδων (με την έγκριση, της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος): Φακέλωσε και φανερά, τις δραστηριότητες και τις ιδέες των Ελλήνων Λατρευτών (μέχρι και σε καφετέριες)… και αυτό το θεωρεί επιστημονική έρευνα !!!
ELLINONKYKLOS.BLOGSPOT.COM

(@ Εδώ ο Ανδρέας Δουκάκης: Έβαλε μιά άλλη ανάρτηση μου, από το μπλογκ μου και άρχισαν να παίζουν κοροϊδεύοντας τον Κώστα Κεχαγιά (με τους αριθμούς και τα ονόματα, πού έχουν φακελώσει σε βιβλίο (τους Έλληνες Λατρευτές), η Επιτροπή επί των Αιρέσεων, της Εβραιοχριστιανικής Εκκλησίας !!!)

Κώστας Κεχαγιάς Πάντως ρε δουκάκη να προστρέξεις στην αθλιότητα του χυδαίου γρηγορό όταν δεν μπορούσες να αρθρώσεις λογικό επιχείρημα, είναι κατάντια δεν είναι εξυπνάδα.

Nick Sellas Τι του τα γραφεις Αντρεα αυτα; Ασε να νομιζει πως δεν ξερουμε.

Andreas Doukakis Ρωτα τον Ρασσια τι ειναι το 104....

Κώστας Κεχαγιάς Παραληρηματικές μπούρδες.

Κώστας Κεχαγιάς Αποδείξεις θέλω να δω διαφορετικά είναι όλα συκοφαντίες.

Andreas Doukakis Αποδειξεις ειναι! Εσεις λετε μπουρδες! Ολοι παραπονο μου κανουν γιατι μπηκε το ΥΣΕΕ στην ομας!

Κώστας Κεχαγιάς Καλά ρε τρόμπες δέχεστε ως έγκυρους του χριστιανούς;

Κώστας Κεχαγιάς Ε, γράψε στην ομάδα σου εκτός ΥΣΕΕ. Πιο τίμιο θα είναι.

Andreas Doukakis Εσεις τους δεχεστε!!! Αλλωστε εκκλησια των Ελληνων λεγοσασταν! Λογικο!!!

Nick Sellas Κεχαγια μεχρι και εκδρομη εχω παει με το ΥΣΕΕ. Σας γνωριζω καλυτερα απο οτι νομιζεις.

Andreas Doukakis Δεν ηξερα οχι. Τωρα ομως εμαθα!

Nick Sellas Εσυ τους εχεις πιο πολυ αναγκη τους Χριστιανους.

Κώστας Κεχαγιάς Μάλλον για πικ νικ ήρθες και δεν κατάλαβες τίποτα.

Κώστας Κεχαγιάς ¨Χωρίς αποδείξεις ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Πότε λεγόμασταν εκκλησία των Ελλήνων;

Nick Sellas πες μας πως δε γνωριζεις το 104..; τυμπανε φιλε μου

Andreas Doukakis Ξερει ο Βλασσης

Κώστας Κεχαγιάς Περιμένω να με διαφωτίσεις. Αριθμός λεωφορείου;

Κώστας Κεχαγιάς Χωρίς αποδείξεις ο καθένας γράφει και μπορεί να πιστέυει ότι μπούρδα θέλει. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Κώστας Κεχαγιάς Δεν απάντησες πότε εμείς λεγόμασταν εκκλησία των Ελλήνω

Κώστας Κεχαγιάς Μούγκα ;

Κώστας Κεχαγιάς Περιμένω τις αποδείξεις των όσων ισχυριζέσθε.

Andreas Doukakis Στο εβαλα!!! Γκαβος εισαι;; μαλλον εισαι πολυ μικρος ακομα...

Κώστας Κεχαγιάς Πιστέυεις τα παραληρήματα των παπάδων; Και δεν γράφει τίποτα αληθινό αυτό το πράγμα, βάζεις για απόδειξη ένα ψεύδος;

Nick Sellas Τι αριθμος λεωφορειου ρε Υπατε; Τον οδηγο θυμαμαι που ηταν σα τραβελι!

Κώστας Κεχαγιάς Αρχίζω και αναρωτιέμαι για το νοητικό σου επίπεδο.

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas Τι σχέση έχουν αυτά με το ΥΣΕΕ; Μόνο στις φαντασιώσεις σας.

Nick Sellas εγω ειμαι σιγουρος για το δικο σου.

Κώστας Κεχαγιάς Ένα ψεύδος ακόμα κι απέκτησε "υπόσταση" πάνω σε χαρτί επειδή κάποιος ανόητος αποφάσισε να το γράψει, παραμένει ψεύδος.

Κώστας Κεχαγιάς Δεν απάντησες ακόμη πότε λεγόμασταν εκκλησί των Ελλήνων;
Πρώτη αναπάντητη συκοφαντία.

Nick Sellas Ποσο καιρο εισαι μελος του ΥΣΕΕ; Προφανως εχεις αγνοια η τα κανεις γαργαρα.

Nick Sellas ποσο καιρο Υπατε;

Κώστας Κεχαγιάς Περιμένω τις αποδείξεις.

Nick Sellas Ποσο καιρο εισαι στο ΥΣΕΕ δε μας λες..

Κώστας Κεχαγιάς Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.

Nick Sellas πες μου

Nick Sellas Υπατε;;; Ο Βλασης ξερει! Δε σας ειπε;;;

Κώστας Κεχαγιάς Απ όσο ξέρω δεν χρησιμοποιεί λεωφορεία.

Κώστας Κεχαγιάς Το 205 το ξέρεις;
Δεν σε έχει ενημερώσει το αφεντικό σου;

Nick Sellas ειμαι ελευθερος επαγγελματιας Υπατε μου.

Κώστας Κεχαγιάς 205

Κώστας Κεχαγιάς Ξέρει ο πνευματικός σου.

Nick Sellas Ο Σωκρατης;

Κώστας Κεχαγιάς Ο γρηγορομιχελακής ντε.

Nick Sellas μονο πνευματικος μου δεν ειναι.

Κώστας Κεχαγιάς Να γίνει, σου ταιριάζει.

Nick Sellas εκτος απο οτι αλλο μπορει να μας συνδεει ειναι και η αναγουλα μας για εσας.

Κώστας Κεχαγιάς Επίσης.

Andreas Doukakis Κωστα σου εβαλα ποτε! Διαβασε το και μετα πες μας την αποψη σου

Nick Sellas η αγαπη αργησε μία μερα..

Κώστας Κεχαγιάς Παραλήρημα είναι που αναγορεύει το παπαδαριό σε έγκυρη πηγή. Σε λίγο θα βάλει και τους απολογητές σαν δήθεν έγκυρη πηγή.

Nick Sellas πρεπει να ρωτησει πρωτα

Κώστας Κεχαγιάς Μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Καρφώνεσαι.

Andreas Doukakis Βρε παιδια! Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε! Αφηστε το! Δεν θα βγαλουμε ακρη

Nick Sellas Υπατε το γαμημενο το παπαδαριο σας εχει δωσει υποσταση. Θα επρεπε να προσεχεις τι λες γι'αυτους.

Κώστας Κεχαγιάς Να μην εκφράζονται συκοφαντίες για να το αφήσουμε. Αν έγραφαν μπούρδες και εξωφρενικά πράγματα για σένα θα απαντούσες;

Andreas Doukakis Κωστα εγω αυτο βρηκα αυτο εβαλα. Βρες αντιστοιχο που να λεει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα!

Κώστας Κεχαγιάς Δεν είναι έτσι τα ρπάγματα. Το γράφει εδώ.

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas Γιουσουφάκι του γρηγορομιχελάκη

Nick Sellas γιατι ρε Υπατε;

Nick Sellas Με λεει γιουσουφακι η μπονατσα..

Nick Sellas Mας απογοητευσες! Mας κορο'ι'δεψες! Δεν εισαι Υπατος!!!Γιατι το εκανες αυτο; Γιατι παιζεις με γεματα Ελλαδα συναισθηματα μας;

Nick Sellas Γιατι μωρη ξεκολιασμενη κωλοτρυπιδα;;

Κώστας Κεχαγιάς Ώπα, χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ξανακαρφώνεσαι.

Nick Sellas το ηξερα πως θα ερεθιστεις.

Κώστας Κεχαγιάς Πάλι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Θα είσαι του pride μάλλον.

Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis: Δουκάκη, Μακάρι να λέγονταν Εκκλησία των Ελλήνων !!!

Θα ήταν πιο κοντά στην Ελληνική Ιστορία... Γιατί είχαμε οι Έλληνες την Εκκλησία του Δήμου !!!

Αλλά το να λέγονται τώρα Εθνικοί... Μάλλον πλάκα θέλουν να κάνουν στους Έλληνες Λατρευτές... Ή θέλουν να συνεχίσουν: Το πως μας έβριζε ο Α- Χριστός Εβραίος πουτσοκομμένος Ιησούς...

Ή απλώς θέλουν να τηρήσουν την βρισιά αυτή, όπως μας την έλεγαν και μετά... οι Εβραιοχριστιανοί Πατέρες της Εκκλησίας !!!

Ο Κεχαγιούλης κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ότι η λέξη Εθνικοί, δεν υπάρχει πουθενά στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία !!!

Βρήκαν καινούργια λέξη οι Ύπατοι Εθνικοί Διαστρεβλωτές... και την έκαναν: Ύπατη Ρωμαϊκο- εβραιοχριστιανική Θρησκεία !!!

Ας γράψουν στο ΥΣΕΕ και τον Τουλάτο... Μπορεί να μπορέσει να τους βρει και πιό Ελληνικό Λατρευτικό Όνομα !!! ΕΛΛΗΝ.

Andreas Doukakis Δεν μπορω να μιλησω Γιωργο γιατι θα με πουνε φερεφωνο!

Nick Sellas Δουκακη εισαι ωτακουστης.

Κώστας Κεχαγιάς Andreas Doukakis Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που ισχυρίζεται κάτι, όχι αυτός που καταγγέλεται. Κι εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι ο γρήγορος είναι τερψίπρωκτος και να τον καλώ να αποδείξει το αντίθετο. Είναι λογικό αυτό;

Andreas Doukakis Σου ζητω να αποδειξεις με στοιχεια!
Που ειναι;;; ο Γρηγορος παρουσιαζει στοιχεια!!

Κώστας Κεχαγιάς Τα διαψεύδω τα στοιχεία ως αποκύημα φαντασίας.

Κώστας Κεχαγιάς Σου ξαναέγραψα δεν είναι αποδείξεις τα καταγεγραμμένα ψεύδη.

Andreas Doukakis Αποδειξε το αυτο εσυ με στοιχεια!!

Κώστας Κεχαγιάς Το βάρος της απόδειξεις το έχει ο καταγγέλων. Δεν απέδειξε τίποτα ένα παραλήρημα είναι δίχως λογική συνέχεια.

Andreas Doukakis Ουτε ειναι αποδειξης αυτα που λες εσυ τωρα! Η μαλλον αυτα που σου λενε να πεις....το κομμα σου! Ωπα! Συγνωμη! Προτιμας μηπως η.,,.εκκλησια σου;;;

Κώστας Κεχαγιάς Ακούς και φωνές;

Κώστας Κεχαγιάς Σε προκάλεσα να αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ή με στοιχεία πότε λεγόμασταν εκκλησία των Ελλήνων και άρχισες να μοπυ κάνεις το φίλο ρωτώντας με για μουσική. Η πρόκληση ισχύει πότε;

Andreas Doukakis Ειπα. 104. Ψαξτο! Στο εβαλα στα σχολια αλλα εσυ χαμπαρι! Δεν σε αφηνει ο μπαμπας Βλασσης....

Nick Sellas Αντρεα αφου ειναι ασχετος ο ανθρωπος.Ξερεις πολυ καλα πως ο αχταρμαs μεσα σε εναν εγκεφαλο,ειναι πολυ χειροτερη κατασταση απο το να μη γνωριζειs απολυτωs τιποτα.

Κώστας Κεχαγιάς Εσύ που γνωρίζεις φωτίσε και εμάς τους Εθνικούς.

Κώστας Κεχαγιάς Αλλιώς όλα είναι λάσπη.

Andreas Doukakis Αλλο ποστ αλλο θεμα! Επειδη συμφωνω μαζι σου σε αλλο ποστ πρεπει να συμφωνω εδω;;; λογικη....ΥΣΕΕ!

Κώστας Κεχαγιάς Ακόμη να απαντήσεις όμως και ΄μέχρι να γίνει αυτό είσαι λασπολόγος και συκοφάντης.

Andreas Doukakis Δεν φωτιζω εθνικους γιατι ειμαι Ελληνας δεν ειμαι ΔΕΗ και ειμαι ολυμπιακος! Και αυτη ομαδα του Πειραια ειναι! Εκτος αν λεει το ΥΣΕΕ οτι δεν ειναι!

Κώστας Κεχαγιάς Σε ξαναπροκαλώ, ποτε λεγόμασταν εκκλησία των Ελλήνων ή τι σχέση έχουμε με το λεωφορείο 104.

Κώστας Κεχαγιάς Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουλάμε τρελίτσα.

Andreas Doukakis Διαβασε αυτο που ποσταρα στα σχολια! Τελος!

Κώστας Κεχαγιάς Γιατί δεν το βάζεις εδώ;

Andreas Doukakis Στο εβαλα πιο πανω! Δεν θα ξανασχολιαζω δυο φορες το ιδιο πραγμα επειδη εσυ εισαι γκαβος! Η μαλλον κανεις τον γκαβο!

Andreas Doukakis Αντε τα λεμε. Βαρεθηκα

Κώστας Κεχαγιάς Δεν βγάζει κανένα νόημα. Τουλάχιστον για τους λογικούς.

Nick Sellas Θα σου στειλω ιπποτη φωτογραφιες απο τη δραση της Κυριακης και θα σου παει το στομα στη μπαντα που λεμε και εδω στο νησι μας.Να τις δειξεις και στο Mάρα..Θα σας τσουξει ομως λιγο!

Κώστας Κεχαγιάς Εσύ σίγουρα ακούς φωνές.

Κώστας Κεχαγιάς Εδώ σε έχω:


Nick Sellas εγω με τον εγκεφαλο παντως σε γαμω.

Κώστας Κεχαγιάς Σου έχω κι άλλο:


Nick Sellas Η δεξια πορνη εισαι εσυ και αριστερη η τσατσα σου Yπατη Γαλιλαια ΡΑΣΣΙΝΑ και εγω στη μεση να μου παιρνετε τσιμπουκια. Ευγε για το σχολιο σου. Συμφωνουμε και σε κατι. Σταματα να μιλας τωρα για το Δουκακη, γιατι πηγε να με πει Κωστα!! Δε με εχει ξαναπροσβαλλει.

Κώστας Κεχαγιάς Έλα κερνάμε φασολάδα.


Κώστας Κεχαγιάς Ωπ άναψε το λαμπάκι.


Κώστας Κεχαγιάς Προς τι ο προσδιορισμός «Ύπατο»;

Γιατί ως ο επίσημος φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών αποτελεί αυτονόητα και το ανώτατο διοικητικό όργανό της. Ιδρύθηκε μετά από μακρές επαφές, συζητήσεις και διαδικασίες που ξεκίνησαν το «1993» μεταξύ των παλαιοτέρων εν Ελλάδι ομάδων Εθνικών («Διιπετούς» Αθηνών, «Ταλετά» Σπάρτης και «Έλληνων Εθνικών» Θεσσαλίας), οι οποίες πριν από αυτό είχαν καταλήξει κατά την περίοδο «1995» - «1996» στο πρόσκαιρο σχήμα του «Ομοβουλίου των Ελλήνων Εθνικών», ιδρυθέντος δύο μήνες μετά από συγκέντρωση στο νότιο Όλυμπο στις 9 Σεπτεμβρίου «1995».

Κώστας Κεχαγιάς Πότε ιδρύθηκε η Ελληνική Εθνική Θρησκεία;

Ως φυσικές, όλες οι εθνικές θρησκείες δεν είναι δημιουργήματα προσώπων, ούτε, κατ' επέκταση, αποκαλυπτικές. Τα θεμέλια των φυσικών κι εθνικών θρησκειών χάνονται στα βάθη της αρχαιότητος του κάθε έθνους. Είμαστε η σημερινή στιγμή τής έκτοτε μακράς πορείας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, επί πολλούς αιώνες μάλιστα σε καθεστώς παρανομίας, λόγω των διωγμών από τους χριστιανούς.

Κώστας Κεχαγιάς Ο πνευματικός σας ο γρηγορομιχελάκης συμφώνησε στο νέο όνομα;

Andreas Doukakis Αληθεια γιατι εφυγες;;; σε χαλασε το αυτονομοι ετσι;; αμα εισαι χρονια υποδουλος σου προσφερουν την ελευθερια και εσυ δεν την δεχεσαι.... Λογικο....

Κώστας Κεχαγιάς Που ήμουν και έφυγα;

Κώστας Κεχαγιάς Δεν απάντησες στη συκοφαντία, πότε λεγόμασταν εκκλησία των Ελλήνων;

Κώστας Κεχαγιάς Δουκάκη αν δεν απάντησεις αντρίκια είσαι συκοφάντης

Nick Sellas Δουκακη εισαι ενας κοινος συκοφαντης και ο φιλος μας ενας κοινος συκοφαης.

Κώστας Κεχαγιάς Έτσι μπράβο. Όταν δεν έχουμε απαντήσεις πουλάμε τρελίτσα.

Nick Sellas εσυ δεν ξερεις τι ειναι το 104.. ή κανεις πως δεν ξερεις.

Κώστας Κεχαγιάς Εσύ ξέρεις τι είναι το 205;

Andreas Doukakis Ειναι μικρος σε ηλικια και δεν ξερει ρε

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Κεχαγιόγλου Εφέντη !!!

Γιατί θεωρείς, ότι μ΄ έχουν Πνευματικό ;

Επειδή εγώ λέω ότι επιθυμώ και εσύ δεν μπορείς να το κάνεις ;

Σήμερα πήρες άδεια από τον πνευματικό σου Γαλιλαίο, Μοναχό, Ρασσιάνιο, τον Αναχωρητή του Φέϊς Μπούκ ;

Εγώ δεν θέλω κανένας να μ΄ έχει πνευματικό, ή καθοδηγητή !!!

Εσείς στο ΥΣΕΕ: Μπορείτε να μην έχετε ιδεολογικό καθοδηγητή και πνευματικό Βραχμάνα, τον Εθνικό Ρωμαίο Ύπατο αντιμακεδόνα συγγραφέα, τον Κοέν Μπεν Ελ Βλάσαρ Ρασσιοιουδαϊίν ;

Και πες στον Δουκάκη... Καλύτερα να ξύνει τα αρχίδια του: Παρά να θελήσει να μ΄ έχει κάποια στιγμή πνευματικό καθοδηγητή του !!!

Δεν θέλω, ούτε να με θεωρήσει κάποτε κάποιος πνευματικό του...

Ούτε θέλω να αποκτήσω ποτέ, καθοδηγούμενα πρόβατα... όπως έχουν καταντήσει οι Υσεέδες !!!

Γι΄ αυτο βρίζω συνεχώς... Για να μην αποκτήσω ποτέ (για τους Έλληνες Λατρευτές)... την καλή και πούστικια Ύπατη εικόνα Αρχιερέα... Που θα τους παρασύρει και θα τους υποδουλώσει πνευματικά και Στωικά !!!

Αν σου επιτρέπει να πεις ελεύθερα την γνώμη σου, ο Ύπατος Ρασσιοανταλκίδας... Δήλωσε εδώ δημόσια... Ότι θεωρείς Μέγα, τον Μέγα Αλέξανδρο !!!

Για να δούμε τώρα, πόσο αντιμακεδόνα σ΄ έχει κάνει και εσένα Κεχαγιουλάκο, ο Ρασσιοδημοσθένης Εθνικός Ρωμαιοκαίσαρας, Βλασιανός ο Γ΄, ο Κοντότερος ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Κι επειδή έχω καταλάβει ότι σα εξιτάρει ο Ρασσιάς δείτε το παρακάτω βίντεο. 12 λεπτά είναι θα το αντέξετε.
https://www.youtube.com/watch?v=3pxno9YJLLk

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγια: Το ΥΣΕΕ πήρε χαρτί έγκρισης για αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας (όπως λες εσύ)... Από το Υπουργείο Παιδείας και δια βίου μάθησης , ή από το Πρωτοδικείο Αθηνών ;

Ποιό από τα δύο, γράφει το χαρτί του ΥΣΕΕ ;

Για να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες Λατρευτές, αν αναγνωρίστηκε επίσημα, η Ελληνική Θρησκεία !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Υπ.Παιδείας.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Βάλε μας εδώ φωτογραφία το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, να το διαβάσουν οι Έλληνες Λατρευτές και να δούμε και την σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας...

Που έδωσε την έγκριση για τους Έλληνες Εθνικούς (όχι για όλους τους Έλληνες Λατρευτές)...

Αφού δεν έχουν εκλέξει όλες οι Ελληνικές Λατρευτικές Ομάδες, το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών !!!

Ούτε καν για το όνομα δεν ρωτήθηκαν οι υπόλοιποι Έλληνες Λατρευτές... Αν θέλουν αυτό, να τους εκπροσωπεί ως επίσημη Ελληνική Θρησκεία, του Ελληνικού Πανθέου !!!

Βάλε μας εδώ την φωτογραφία το επίσημου εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας, για ξεκαθαρίσει τουλάχιστον, η Δική σας Εθνική Θρησκεία, ότι πήρε πραγματική έγκριση !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Να ζητήσεις συγνώμη πρωτα.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Συγνώμη ζητάς από εμένα Κεχαγιά ; Γιατί ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Georgios Grigoromihelakis Δεν ξέρεις ανάγνωση έτσι;

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Γιατί να ζητήσω συγνώμη, για την ειρωνεία μου ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Για τις συκοφαντίες ενάντια στο ΥΣΕΕ.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Πες μου μια δήθεν συκοφαντία μου, που δεν έχω βάλει παραπομπή κι απόδειξη ; ΕΛΛΗΝ.


Κώστας Κεχαγιάς Όλος σου ο τοίχος σου είναι ένα έμεσμα ενάντια στο ΥΣΕΕ.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Ποιές είναι οι συκοφαντίες ;

Ότι βρίζει ο Βλάσης Ρασσιάς τους αρχαίους Μακεδόνες ;

Μήπως δεν τα γράφει στο βιβλίο του αυτά που βάζω ;

Μην ξεχνάς ότι βάζω και τον τίτλο του βιβλίου του και την σελίδα, σε κάθε παραπομπή μου !!!

Για να μπορέσουν να δουν , όλοι οι Έλληνες Λατρευτές... Αν υπάρχουν αυτά, ή αν έχω παραποιήσει το κείμενο του Βλάση Ρασσιά !!!

Γιατί δεν βγήκε κανένας να μου πει ότι δεν υπάρχουν όλα αυτά, στο βιβλίο του Βλάση Ρασσιά ;

Λες να μην έχει κανένας Έλληνας Λατρευτής, αυτό το βιβλίο ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Άκου κυρ γιώργο για να μην το κουράζουμε. Αυτό είναι εμπιστευτικό δημόσιο έγγραφο, δεν είναι για κοινοποίηση. Επίσης να μάθεις να μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, μη νομίσεις την απάθειά μας, απένταντι στις ύβρεις και τις συκοφαντίες σου ως ελάττωμα ή αδυναμία μας.

Σε είχα προειδοποιήσει μία φορά, αυτή είναι η δεύτερη. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει τρίτη.
Αυτά.

Κώστας Κεχαγιάς Και που ' σαι δώσε χαιρετίσματα στον χράπη από έναν ιλλουμινάτι.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Εμπιστευτικά σας αναγνώρισε το Ελληνικό Κράτος !!!

Άρα θα πρέπει να την έχουμε και κρυφή αυτή την αναγνώριση, για την Εθνική ασφάλεια των Ελλήνων Λατρευτών ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ;

Γιατί δεν μου λες που έγραψα συκοφαντίες, χωρίς παραπομπή ; ΕΛΛΗΝ .

Κώστας Κεχαγιάς Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου. Τωρά γλεντάω το μόγγολο.

(@ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΥΣΕΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ !!!) :


Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Τι φοβάσαι να βάλεις φωτογραφία το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, θα σε μαλώσει ο Ύπατος, Βλάσιος, Ράσσιος, δήθεν Αρχιερέας ;

Εκτός αν δεν έχετε τέτοιο έγγραφο οι Υσεέδες και πουλάτε μούσια και μεταξωτές κορδέλες στους Έλληνες Λατρευτές ;

Πάρε άδεια από τον Ύπατο δήθεν Αρχιερέα και βάλτο εδώ να το δει επιτέλους και κάποιος Έλληνας Λατρευτής, ότι υπάρχει τέτοιο επίσημο έγγραφο !!!

Αν το βάλεις, σου υπόσχομαι, να σου βάλω και εγώ επίσημο έγγραφο του Υπουργείου (από το 2003 : αν θυμάμαι καλά)...

Που να μου απαντάει από τότε: Ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την Θρησκεία του Δωδεκάθεου... Αλλά έχω το δικαίωμα να κάνω Ευκτήριο Οίκο (ότι κάνατε εσείς τώρα !!!)...

Δεσμεύομαι δημόσια: Να το κάνω το έγγραφο αυτό, ξεχωριστή δημόσια ανάρτηση μου... Για να μάθουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες Λατρευτές... Ότι από το 2003... Είχαν δικαίωμα από το Ελληνικό Κράτος, να κάνουν Ευκτήριο Ελληνικό Λατρευτικό Οίκο !!!

Εγώ θα το βάλω δημόσια αυτό το δημόσιο έγγραφο, εσύ τι φοβάσαι και δεν τολμάς να το κάνεις ; ΕΛΛΗΝ.

Nick Sellas Δωσε στοιχεια μωρη λουγκρα, γαμησε τον κι' αλλο Γιωργο, αντεχει η σουφρα του... Αποδεδειγμενα...

Κώστας Κεχαγιάς Όταν ο μπαμπάς σου κάνει αυτοκριτική...


Nick Sellas Αυτα σου ελεγε ο μπαμπας σου ε; Τωρα εξηγουνται πολλα.

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas για το σπίτι σου.


Nick Sellas μαλλον για τον κωλο της γαμημενης οικογενειας σου! Τωρα μπορεις να πας και μια βολτα απο την Αμερικανικη πρεσβεια σκατορουφιανε!

Κώστας Κεχαγιάς Σε νευριάσα έτσι;
Να βάλεις στα χειλάκια σου που έχουν σκάσει από τις κακές λεξούλες που λες.
Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά χρησιμοποίησε το γοογλ...


Nick Sellas Μαλακα εσυ δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη Ελλην αγραμματε τουρκοσπορε!

Κώστας Κεχαγιάς Nick Sellas


Nick Sellas απαντα αγραμματε τι σημαινει Ελλην; Αλλα ειπαμε εσυ εισαι Εθνικος.

Κώστας Κεχαγιάς

Nick Sellas Απαντα ρε βλακα σε αυτο που σε ρωτησα

Κώστας Κεχαγιάς 205 ξέρεις τι είναι; γιατί δεν απάντησες.

Nick Sellas 205 φορες που σχολιασα εδω μεσα και σε παω γαμιωντας απο χτες.Απαντησα. Τι σημαινει Ελλην τωρα ξερεις;

Κώστας Κεχαγιάς Το αντίθετο από εσένα.

Nick Sellas Δεν ξερεις μαλακα και γελανε αυτη τη στιγμη και ολοι απο 3 διαφορετικες ομαδες που μου στελνουν μηνυματα αυτη τη στιγμη.

Κώστας Κεχαγιάς Πάλι νεύρα, θα έχεις περίοδο μάλλον.

Nick Sellas Αγραμματε που αν ηξερες σε ποιους μιλας θα ειχες αλλαξει 72 χρωματα.

Κώστας Κεχαγιάς Τα οιστρογόνα σου έχουν χτυπήσει κόκκινο φαίνεται.

Nick Sellas δε θα το ηθελες ποτε αυτο.

Κώστας Κεχαγιάς Έχεις δηλαδή οιστρογόνα;

Κώστας Κεχαγιάς Ρε βλήμα είναι οι γυναικείες ορμόνες. Χαχαχαχα.
Τι σούργελο.

Κώστας Κεχαγιάς Ρε κόπανε σε λυπάμαι. Είπαμε να σε γλεντήσω αλλά είσαι για οίκτο καημένε.

Κώστας Κεχαγιάς Για το αρχείο σου, επειδή έσβησες το σχόλιο σου.


Nick Sellas Εχω αγαπη μεσα μου.Ειδες που δεν ξερεις που μιλας; Α! να σε ρωτησω κατι τελευταιο θελω. Μηπως ξερεις κατα τυχη τι σημαινει η λεξη Ελλην;

Κώστας Κεχαγιάς Το αντίθετο από σένα.

Κώστας Κεχαγιάς Που πάς ρε καραμήτρο;;;;;;;;;

Nick Sellas Εσυ ξερεις απο οιστρογονα το καταλαβαινω. Γκομενα του παπαρΥπατου δεν εισαι; Αυτοπαγιδευτηκες.

Nick Sellas Αρχιδαμε την πατησες

Nick Sellas Δε σε βγαζουμε απο εδω γιατι εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα μαλακιας του ΥΣΕΕ που κανονικα ειναι ΥΣΕθνικων.

Andreas Doukakis Nick Sellas να του πω εγω τι σημαινει;;; Μαλλον στον ΥΣΕΕ δεν διαβαζουν.... Ηροδοτο! Θα τον βριζουν βεβαια και αυτον οπως εβρισαν τον Μεγα Αλεξανδρο!

Andreas Doukakis Ομαιμον ομογλωσσων ομοθρησκων ομοτροπον! Κώστας Κεχαγιάς

Nick Sellas Αστονε τον πουστη τον αγραμματο που θα μας κανει μαθηματα.Δε μας γνωριζει ο ανθρωπος.Τι αντιδραση θα ειχε ο ευνουχος αν ηταν απο μια μερια την Κυριακη και εβλεπε τι εχει προσφερει σε εμας ο Πυθαγορας; Mπορεις να φανταστεις;

Andreas Doukakis Γιατι ξερει τον Πυθαγορα;

Nick Sellas μπορει να ξερει το θεωρημα της Α' γυμνασιου.

Andreas Doukakis Ουτε αυτο ξερει

Nick Sellas ε ρε φιλε ενας Κεχαγιας ητανε μαζι με το Γριμπιλα. Λες να ειναι συγγενεις του περΥπατου;

Andreas Doukakis Παιζανε μπαλιτσα στις στοες

Nick Sellas θυμα ειναι ο μαλακας

Κώστας Κεχαγιάς


Nick Sellas με αποφαση του ΧΥΣΕΕ;

Κώστας Κεχαγιάς Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

Nick Sellas Και ο καυλωμενος τον κωλο σας.

Κώστας Κεχαγιάς Μπορείς να συνεχίσεις χωρίς κίνδυνο φυλάκισεως.
Αλήθεια εκείνο με τα οιστρογόνα σου το κοίταξες;


Nick Sellas Τι φυλακισης μωρε αρχιδαπουλα..Αυτα πες τα σε κανεναν παπαριδημο που δεν ξερει. Οσο για τα οιστρογονα Απατη την πατησες σα μαλακας!

Κώστας Κεχαγιάς Μάλλον δεν γνωρίσεις ανάγνωση για να διαβάζεις το δημοσίευμα. Μπορείς να κάνεις μιά περίληψη του νοήματος; Γνωρίζεις φαντάζομαι τι είναι νόημα.

Nick Sellas οτι μπορω να σας βριζουμε τον Υ-πατο ολοι ανετα.

Κώστας Κεχαγιάς Φυσικά και μπορείς να βρίζεις λόγω έλλειψεως λογικών επιχειρημάτων. Άλλωστε εσύ εκτίθεσαι.

Nick Sellas Παντως μπραβο! ουτε οι μαρτυρες του Γιαχβε τετοια επιμονη.

Κώστας Κεχαγιάς Σε αντιγράφω. Έγινες χρήσιμος και μια φορά στη θλιβερή ζωή σου.

Κώστας Κεχαγιάς Μην μου πεις ότι δεν κατάλαβες ότι σε γλεντάω...
ειδικά αυτό με τα οιστρογόνα σου ρε μεγάλη τι το ήθελες;

Nick Sellas Διαφωνουμε σε θεμελιωδη πραγματα ρε Απατε τι επιχειρηματα λες;

Κώστας Κεχαγιάς Διάβασε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς και να ξαναέρθεις διαβασμένος.

Κώστας Κεχαγιάς Τον Όμηρο τον γνωρίζεις;

Κώστας Κεχαγιάς Ξεκίνα από πρωσωκρατικούς, Ησίοδο, Ηρόδοτο, αν τα καταφέρεις Θουκυδίδη.Θα σε βοηθήσουν.

Nick Sellas Ευστρατιαδη;

Nick Sellas Λεει στο φιλολογο αυτος που τα'ι'ζε ψαρια!!!

Nick Sellas M Ε Ν Α Ρ Ι Τ Α

Κώστας Κεχαγιάς Πάντως αυτός που τάιζε ψάρια γνώριζε τα οιστρογόνα. Εσύ από την άλλη όχι, αν και θα έπρεπε γιατί σε κυριέυουν οι γυναικείες ορμόνες.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Βρε καλώς τον Κεχαγιούλη !!!

Πέρασε μια ημέρα από εχθές που σου ζήτησα να βάλεις το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που λέτε εσείς οι Υσεέδες, ότι αναγνώρισε την Εθνική σας Ύπατη Θρησκεία !!!

Τι έγινε πήρες άδεια από τον Ύπατο, Ρωμαίο, Παπικό Αρχιερέα σου, Ρασσιάνους ;

Βάλτο εδώ: Για να μάθουμε επιτέλους (οι υπόλοιποι Έλληνες Λατρευτές), τι αναγνώριση πήρατε ;

Για να προχωρήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες Λατρευτές... στην αναγνώριση (όχι των Ελλήνων Εθνικών)... Αλλά των Ελλήνων Λατρευτών, του Ελληνικού Πανθέου !!!

Όσο να πεις θα έχει κάποια διάφορα: Αφού δεν θα έχει κάτι Ύπατο Ρωμαϊκό... Και κάτι Εθνικό, ως εβραιοχριστιανικό Θρησκευτικό Προσδιορισμό, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες Λατρευτές !!!

Άντε Κεγαγιάκο, βάλε εδώ την φωτογραφία, από αυτό το δημόσιο χαρτάκι !!!

Δεν σου έχουν πει: Ότι δημόσιο έγγραφο λέγεται, γιατί δεν φοβάται να κοινοποιηθεί δημόσια ;

Εκτός αν φοβάται να το κοινοποιήσει, ο παραλήπτης που το έλαβε ;

Έλα περιμένω, βάλε εδώ την φωτογραφιούλα του εγγράφου αναγνώρισης, να ενημερωθούμε επιτελούς και οι υπόλοιποι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου !!! ΕΛΛΗΝ.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγιά θα το βάλεις το εγγραφάκι να μάθουμε επιτέλους ; ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Είναι μόνο για Εθνικούς

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Αυτό το ξέρω ότι είναι μόνο για Εθνικούς ανιστόρητους !!!

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!

Αλλά οι υπόλοιποι αληθινοί Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου, θέλουμε να μάθουμε και εμείς !!!

Βλέπεις κληρονομήσαμε ως Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... την περιέργεια των Ελλήνων προγόνων μας !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Εκτός από περιέργεια θα πρέπει να μάθεις να μας έχεις εμπιστοσύνη.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : Δεν έμαθες από τα ρητά των αρχαίων Ελλήνων σοφών μας: Ότι πίσω από την εμπιστοσύνη, κρύβεται η εξαπάτηση ;

ΓΙΑΤΙ, ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Αυτά ισχύουν για του ρωμιούς σαν εσένα όχι για εμάς.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγιούλη: Δεν γνωρίζεις αυτό που λέει ο Επίχαρμος: «Νάφε και μέμνησο απιστείν » ;

«Να είσαι νηφάλιος και να θυμάσαι ν΄ αμφιβάλλεις» .

Χώρια πριν στην ερώτηση μου, μιλούσα για τα Δελφικά ρητά των αρχαίων Ελλήνων Σοφών... των Ελλήνων Λατρευτών, του Ελληνικού Πανθέου...

Και όχι των «Εθνικών» βρισιών, από τους Εβραιοχριστιανούς !!!

θα το βάλεις επιτέλους το εγγραφάκι, ή το αργείς... Γιατί δεν πήρες ακόμη την Ύπατη Αρχιερατική άδεια ; ΕΛΛΗΝ.

Andreas Doukakis Georgios Grigoromihelakis ειναι για εθνικους και εμεις ειμαστε Αρης

Κώστας Κεχαγιάς Σου απάντησε ο Δουκάκης.

Andreas Doukakis Δεν καταλαβες,...εσενα ειρωνευομαι και πατησες λαικ! Αχαχαχαχαχαχα

Κώστας Κεχαγιάς Εκεί την πάτησες και εσύ

Andreas Doukakis Georgios Grigoromihelakis τι λεει;;;

Κώστας Κεχαγιάς Λεπτή ειρωνία ήταν.

Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Έχει δίκιο Δουκάκη ο Τσιράκιος Ύπατος Κεχαγιάς.. Που σου είπε, ότι ήταν λεπτή ειρωνεία, το να λέει τους Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... «Εθνικούς»... Όπως μας ονόμασε για πρώτη φορά πρώτος, ο Εβραιος Α- Χριστός Σωτήρας των Εβραιοχριστιανών, ο Ιησούς ο πουτσοκομμένος !!!

Αλλά έκανε λάθος ο Κεχαγιούλης, να μην το πει χοντρή ειρωνεία και προσβολή... Όταν μας ονομάζει και τώρα ο Ύπατος δήθεν Αρχιερέας, ο Σωτήρας του Κεχαγιά... ο Γαλιλαίος, Ρασσάκιος, ο Μετανοείτε, για ένα λάϊκ !!!

Τι λες Δουκάκη θα το βάλει το επίσημο δημόσιο εγγραφάκι, ή θα συνεχίζει να μας λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, σαν τους Εβραιοχριστιανούς... όταν τους ρίχνουμε Ελληνικό αυστηρό κωλοδάχτυλο ;

Θα δούμε στην συνέχεια: Τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το δόλιο Ύπατο μυαλό του... Για να μπορέσει να μας ξεγλιστρήσει... Ύπατα και Ρασσιανικά !!! ΕΛΛΗΝ.

Κώστας Κεχαγιάς Μα εσείς δεν δηλώνετε Εθνικοί.

Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς: Κεχαγιούλη: μόλις τώρα είδα ότι έπαψες να μ΄ έχεις φίλο σου στο Φέϊς Μπούκ... Γιατί το έκανες αυτό ατιμούλικο Υπατάκι ;

Αν μου φύγετε όλοι Υσεεέδες από φίλοι του Φέϊς Μπούκ, εγώ με ποιούς θα παίζω ;

Μάλλον: Ακόμη και οι Εβραιοχριστιανοί... Είναι τελικά καλύτεροι από τους «Εθνικούς», του Ξεφτίλ-υσεε !!!

Αυτοί, φαίνεται με αντέχουν περισσότερο... ίσως επειδή δεν έχουν και τόσο φόβο (όπως έχουν οι Υσεέδες, τον Ύπατο Πατριάρχη Ρασσινάκιο τον Τρίτο, τον Μικροπρεπή !!!)...

Η ομοιότητα των Εβραιοχριστιανών με το ΥΣΕΕ είναι τόσο συγγενική... Πού έχουν συμφωνήσει, απ΄ ότι φαίνεται και οι δύο: Να βρίζουν ταυτόχρονα... τους Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... Λέγοντας τους «Εθνικούς» !!! ΕΛΛΗΝ.

Ανδρεας Οδυσσεας Δουκακης Κώστας Κεχαγιάς εχεις κολλησει με τον Εθνικο!

Ειναι για το πουτσο πια αυτη η ομαδα!! Γινε ολυμπιακος και βγαλτε την χριστιανικη ομαδα σας Υπατο Συμβουλιο Των Ελληνων Ολυμπιακων!

Ετσι θα εχετε και καλυτερη δικαιολογια να λετε οτι ειστε και ολυμπιακοι! Τουλαχιστον το ολυμπιακοι παραπεμπει στους ολυμπιακους αγωνες! Καλυτερο απο το εθνικοι που παραπεμπει σε χριστιανους!

(@ Εδώ Έλληνες τελείωσαν όλα τα σχόλια των συζητητών.

Τώρα αν αναρωτιέστε ακόμη κάποιοι Έλληνες Λατρευτές, αν κατάφερε το ΥΣΕΕ, να αναγνωρίσει την Ελληνική Θρησκεία: Σας το είπε πιό πάνω ο Κώστας Κεχαγιάς, με τον δικό του δόλιο Υπατικό τρόπο : «Καταρχήν δεν έγραψα για "ελληνική θρησκεία" η οποία απλώς δεν υπάρχει, δεν ανανγωρίζεται από την πολιτεία, δεν έχει καν νομική υπόσταση με αυτό το όνομα ».

(@ Εδώ μας λέει ο Κώστας Κεχαγιάς: Ότι δεν αναγνωρίστηκε η Ελληνική Θρησκεία, γιατί δεν αναγνωρίζει το Ελληνικό Κράτος αυτό το όνομα.

Εδώ λέει μιά αλήθεια ο Κώστας Κεχαγιάς... αλλά κρύβει συνεχώς το πολύ βασικό: Το Ελληνικό κράτος, δεν αναγνωρίζει καμία απολύτως Θρησκεία, αν θελήσει να βάλει το όνομα Ελληνική Θρησκεία !!!

Και το ακόμη πιό σημαντικό: Το Ελληνικό κράτος, δεν αναγνωρίζει καμία απολύτως Θρησκεία (ως ονομασία γενική, μιάς Θρησκείας)... Αλλά αναγνωρίζει τα δόγματα, της εκάστοτε Θρησκείας !!!

Ο Εβραιοχριστιανισμός, έχει αναγνωρισμένα στην Ελλάδα, τα διάφορα δόγματα του: Ορθόδοξος, Καθολικός, Μαρτύρων του Ιεχωβά κ.τ.λ.

Και τι αναγνώρισε το ΥΣΕΕ ; Μα την δική του Ελληνική Εθνική Θρησκεία, πού θα συμπεριλαμβάνει μέσα, μόνον όσους γραφτούν στο Λατρευτικό Σωματείο τους... και δηλώσουν στο Ληξιαρχείο με χαρτί, πού θα τους δώσει το ΥΣΕΕ... ότι από τώρα ανήκουν στον Σωματείο πού εγκρίθηκε από το Ελληνικό Κράτος με το όνομα Ελληνική Εθνική Θρησκεία !!!

Γι΄αυτό επιμένει ο Κώστας Κεχαγιάς, σ΄ αυτό το όνομα !!!

Αλλά δεν μας λέει: Ότι έχουν ανοίξει ένα Θρησκευτικό Σωματείο, χωρίς να ρωτήσει κανέναν Έλληνα Λατρευτή... Ούτε για την επιλογή του ονόματος... Αλλά ούτε και το τι περιλαμβάνει αυτό το Σωματείο, ως λατρευτικά πιστεύω... Πού θα πρέπει να τα δεχθούν όλοι οι Έλληνες Λατρευτές... Αν δεχθούν να είναι γραμμένοι ως Εθνικοί, στο Σωματείο αυτό !!!

Το ίδιο Θρησκευτικό σύστημα εφαρμόζουν όλα τα δόγματα των Θρησκειών, στην Ελλάδα !!!

Ο Ορθόδοξος, ο Καθολικός κ.τ.λ. , δηλώνουν ότι ασπάζονται το δόγμα τους... και έτσι παίρνουν έγκριση από το εκάστοτε δόγμα τους, να τελέσουν διάφορες τελετές, για τον εκάστοτε πιστό !!!

Γι΄ αυτό λέει πιό πάνω ο Κώστας Κεχαγιάς, ότι μιλάει για την έγκριση του ονόματος, του Σωματείου του και όχι, ότι έχει όλο το αξιακό και λατρευτικό... όλων των υπολοίπων Ελλήνων Λατρευτών: «Έγραψα για Ελληνική Εθνική Θρησκεία όπως αυτή αναγνωρίστηκε από την πολιτεία».

«Προς το παρόν ο μοναδικός αναγνωρισμένος φορέας από την πολιτεία με δυνατότητα δικαιοπραξίας είναι η ΕΕΘ ».

«Δική μας πρόθεση είναι να βοηθήσουμε να συστηθούν και άλλες ομάδες που δέχονται, καταρχήν το όνομα με το οποίο έγινε η ανανγώριση, διαφορετικά δεν θα μπορούμε να μιλάμε για δικαιοπρακτική δυνατότητα Ελλήνων Εθνικών στην Κέρκυρα, μετά να δέχονται τις προτεραιότητες και το αξιακό σύστημα του Εθνικού Ελληνισμού».

(@ Βλέπετε Έλληνες Λατρευτές, ότι το ΥΣΕΕ, έκανε ένα Λατρευτικό Σωματείο (πού λειτουργεί)... όπως επέλεξε Λατρευτικά... ο Βλάσης Ρασσιάς !!!

Γι΄ αυτό θέλει να κάνει όλους τους Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... Να ξεγελαστούν, ότι δήθεν αναγνώρισε την Λατρεία του Ελληνικού Πανθέου... Ενώ αυτός αναγνώρισε μόνο τα δικά του πιστεύω και δόγματα... και τα ονόμασε όλα αυτά, Ελληνική Εθνική Θρησκεία !!!

Κοινώς: Άνοιξε ο Βλάσης Ρασσιάς, ένα δικό του Θρησκευτικό Σωματείο... και δέχεται μόνον αυτούς, πού ασπάζονται τις Λατρευτικές ιδέες, πού επέλεξε μόνος του !!!

Δείτε και εδώ τι γράφει η Βικιπαίδεια, στο λήμμα της, για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία... πού μας λέει: Ότι δεν προβλέπεται στην Ελλάδα αναγνώριση οποιαδήποτε Θρησκείας !!!

«Η δημόσια επανεμφάνιση της ΕΕΘ έχει χαιρετιστεί και αναγνωριστεί από όλες τις υπόλοιπες ομοειδείς Εθνικές Θρησκείες των διαφόρων Παραδόσεων του πλανήτη μας, αποτελεί άλλωστε αυτή μέλος του Παγκόσμιου Συνέδριου Εθνικών Θρησκειών (World Congress of Ethnic Religions).

Δεν έχει όμως ακόμα αναγνωριστεί από την επίσημη Ελληνική Πολιτεία, κυρίως για τον λόγο ότι στην Ελλάδα δεν προβλέπεται αναγνώριση Θρησκειών.

Για το πρόβλημα αυτό κατατέθηκε από το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών το προαναφερθέν Υπόμνημα στις Ελληνικές πολιτειακές και πολιτικές αρχές, που ανάμεσα σε άλλα ζητάει και την αναγνώριση της ΕΕΘ σε επίπεδο όχι νομικό αλλά θεσμικό».

«Τον Αύγουστο του 2015, το Πρωτοδικείο απέρριψε [εκκρεμεί
παραπομπή] την αίτηση του Υπάτου Συμβουλίου για επίσημη αναγνώριση της "Εθνικής Θρησκείας" ως νομικού προσώπου θρησκευτικού χαρακτήρα».

(@ Κρατήστε Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου, στην μνήμη σας, αυτό το πολύ βασικό πού γράφει η Βικιπαίδεια :

«Στην Ελλάδα δεν προβλέπεται αναγνώριση Θρησκειών».

(@ Έλληνες Λατρευτές : Αφού δεν μας δίνει την δυνατότητα το Ελληνικό Κράτος, να αναγνωρίσουμε την Ελληνική Θρησκεία , ή Λατρεία του Ελληνικού Πανθέου... Λόγω, ότι δεν δέχεται αναγνώριση Θρησκειών...

Γι΄αυτό κάποιοι Έλληνες συζητάμε να κάνουμε: Ένα Πανελλήνιο Συνέδριο, Ελλήνων Λατρευτών του Ελληνικού Πανθέου...

Και εκεί θα επιλέξουν και θα προτείνουν όλοι οι Εκπρόσωποι των Ελληνικών Συλλόγων: Τι όνομα θα επιλέξουν (για να μας εκπροσωπήσει)... σε ένα καινούργιο Λατρευτικό Σωματείο (πού θα συμπεριλάβει όλες τις Ελληνικές Λατρευτικές δοξασίες, των Ελλήνων Λατρευτών)... Και θα ορίσουν όλοι μαζί οι Εκπρόσωποι των Συλλόγων... Ποιές θα πρέπει να είναι... αυτές οι Ελληνικές Λατρευτικές δοξασίες...

Πού θα τις συμπεριλάβει, όλες αυτές (αυτό το καινούργιο Ελληνικό Σωματείο)... στο χαρτί για την έγκριση και αναγνώριση από το Ελληνικό Κράτος, του ονόματος, του Ελληνικού Λατρευτικού Σωματείου αυτού !!!

Αυτά ως τώρα, Έλληνες Λατρευτές... Και ελπίζω αυτή η Ελληνική προσπάθεια να βοηθήσει να ενωθούν, όλοι οι Ελληνικοί Λατρευτικοί Σύλλογοι (και όχι μόνον οι Λατρευτικοί)... Για να μπορέσουμε όλοι μαζί οι Έλληνες Λατρευτές, να φωνάξουμε με μιά φωνή:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ... ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ !!!

Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου