Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Ασίγαστος ανθελληνισμός της Ορθοδόξου Εκκλησίας !!! Κατάργησαν αρχαιοελληνικά ονόματα Ορθόδοξων αγίων, από το εορτολόγιο της. Η Ορθόδοξη Αποστολική Διακονία της Ελλάδος έβγαλε από το επίσημο βιβλίο της το «Ωρολόγιον το Μέγα» (που καταχωρούνται όλοι οι άγιοι), 59 ονόματα Ορθόδοξων αγίων, γιατί ήταν Ελληνικά !!!


Ασίγαστος ανθελληνισμός της Ορθοδόξου Εκκλησίας !!!

Κατάργησαν αρχαιοελληνικά ονόματα Ορθόδοξων αγίων, από το εορτολόγιο της.

Η Ορθόδοξη Αποστολική Διακονία της Ελλάδος έβγαλε από το επίσημο βιβλίο της το «Ωρολόγιον το Μέγα» (που καταχωρούνται όλοι οι άγιοι), 59 ονόματα Ορθόδοξων αγίων, γιατί ήταν Ελληνικά !!!

Το Ορθόδοξο «Ωρολόγιον το Μέγα» (έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος), στο οποίο καταχωρούνται όλα τα ονόματα των Αγίων, Οσίων και Μαρτύρων του Χριστιανισμού, στην τελευταία έκδοση του, το 1996, σε σχέση με την προηγούμενη, του 1993, υπολείπεται κατά 59 ονόματα Αγίων, που συμπτωματικώς είχαν όλοι τους Ελληνικά ονόματα.

Αξίζει τον κόπο να τα αναφέρουμε.

Πρόκειται για τους/τις: Αδαμαντίνη, Αθηνά, Ακριβή, Αναξιμένης, Αντιγόνη, Αριστείδης, Ασπασία, Αφροδίτη, Δημοσθένης, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευανθία, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Θησεύς, Ισοκράτης, Ιφιγένεια, Καλλίας, Καλλιρρόη, Καλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Λαμπρώ, Μαργαρίτα, Μαρτυροκλής, Μελπομένη, Μυριάνθη, Μόσχω, Όμηρος, Ουρανία, Πανδώρα, Πελοπίδας, Περικλής, Πηνελόπη, Πίνδαρος, Πολύβιος, Πολύμνια, Πολυνίκη, Πολυνίκης, Προμηθεύς, Σαπφώ, Σαύρος, Σοφοκλής, Τερψιχόρη, Τρωάδιος, Φιλοποίμην, Φωκίων, Χάιδω, Χαρίκλεια.

Από το 1996 όμως και εξής, αυτά τα ονόματα «καταργήθηκαν» γιατί οι Ορθόδοξοι Άγιοι «καθαιρέθηκαν» των αξιωμάτων τους, επειδή είχαν την ατυχία να έχουν Ελληνικά ονόματα.

Όλο αυτό σημαίνει πώς ακόμη και σήμερα, η Ορθόδοξη Αποστολική Διακονία της Ελλάδος συνεχίζει τον αρχέγονο μισελληνισμό της.

Και να μην ξεχνάτε ποτέ Έλληνες, την Εβραϊκή καταγωγή του δήθεν Σωτήρα των Εβραιοχριστιανών.


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου