Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο Δήμαρχος της SELANIK (Θεσσαλονίκης) Αλή Μπουτάρ Κοέν ή αλλιώς σκέτο Εβραιοτουρκολάγνος Μπουτάρης: Αποφάσισε να αναπλάσει το πάρκινγκ της Πλατείας Ελευθερίας, για να τιμούμε πρώτα την μνήμη των Εβραίων και μετά μπορεί να βάλει και μιά πλάκα και για τους Έλληνες Πόντιους όπως του προτείνουν !!! Ταλαίπωρη Ελλάδα, τελικά πόσους τόσο μεγάλους Ανθέλληνες έχεις κρυμμένους μέσα στην αγκαλιά σου !!!


Ο Δήμαρχος της SELANIK (Θεσσαλονίκης) Αλή Μπουτάρ Κοέν ή αλλιώς σκέτο Εβραιοτουρκολάγνος Μπουτάρης:

Αποφάσισε να αναπλάσει το πάρκινγκ της Πλατείας Ελευθερίας, για να τιμούμε πρώτα την μνήμη των Εβραίων και μετά μπορεί να βάλει και μιά πλάκα και για τους Έλληνες Πόντιους όπως του προτείνουν !!!

Ταλαίπωρη Ελλάδα, τελικά πόσους τόσο μεγάλους Ανθέλληνες έχεις κρυμμένους μέσα στην αγκαλιά σου !!!

Τα δικά μου σχόλια θα είναι πάντα μέσα σε παρένθεση και θα ξεκινούν πάντα με κόκκινο χρώμα, με το σύμβολο αυτό @

(@ Επέλεξα μόνον μερικά σχόλια αυτού του άρθρου της Εφημερίδας Μακεδονίας, για να δείτε Έλληνες ότι δεν τολμούν να πάρουν ξεκάθαρη θέση, ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δημοσιογράφοι (οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν καθόλου δική τους κριτική ή δεν μας λένε καθόλου την δική τους οπτική γι΄ αυτό που αναφέρουν εδώ), όταν το γεγονός αφορά και συμφέρει τους Εβραίους).

«Διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αποχωρήσει από την Πλατεία Ελευθερίας έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στον επιχειρηματία που λειτουργεί τον υπέργειο χώρο στάθμευσης.

Πρωτύτερα, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε με 24 ψήφους υπέρ την πρόταση της διοίκησης για διοικητική αποβολή του επιχειρηματία, προκειμένου να εκκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας».


«Αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε ένα επαρκές χρονικό διάστημα για να αποχωρήσει ο επιχειρηματίας, με τον κ. Μπουτάρη να του απαντά δηκτικά “μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και με μεγάλη γαλαντομία”».

(@ Μπράβο Αλή Μπουτάρ Κοέν, μην αφήσεις σε κανένα Έλληνα επιχειρηματία να σου αργήσει τα σχέδια σου για την πλατεία των Εβραίων !!!

Αν και σ΄ είδα σήμερα λίγο μαλακό με τον Έλληνα επιχειρηματία, αφού του έδωσες μιά ολόκληρη εβδομάδα για να αποχωρήσει !!!

Δεν του έλεγες καλύτερα: Αύριο το πρωί που θα περάσω από την Πλατεία Ελευθερίας, θέλω όχι μόνο να μην έχει πάρκινγκ, αλλά να έχεις κάνει ακόμη ένα μνημείο για τους Εβραίους, για να το έχεις εσύ για εφεδρικό, αν έρθουν πολλοί Έλληνες να τους προσκυνήσουν !!!)

«Νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς επισήμανε προς το Σώμα ότι “το έργο είναι επιφανειακής διαμόρφωσης. Όσοι δεν προκρίνουν αυτό το έργο είναι κατά της νοηματοδότησης” που αποπνέει η μετατροπή της Πλατείας Ελευθερίας σε χώρο μνήμης».

(@ Αντιδήμαρχε Θανάση Παππά, εγώ νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έπιασα το νόημα της μετατροπής και της «νοηματοδότησης».

Θέλετε να κάνετε την Πλατεία Ελευθερίας, όχι να μας μιλάει στην μνήμη μας ως Πλατεία Ελευθερίας των Ελλήνων, αλλά μόνον ως χώρος Ελευθερίας και μνήμης των Εβραίων.

Είδες που το έπιασα εγώ το αληθινό σου νόημα, αντιδήμαρχε Θανάση Παππά ; )

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Εντάξει", Σταύρος Καλαφάτης, έκανε λόγο για “μνημείο” προχειρότητας" στον τρόπο με τον οποίον ο δήμος χειρίστηκε το έργο.

"Σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορεί να γίνει το πάρκινγκ παράλληλα με το πάρκο μνήμης, έπρεπε να υπάρχει μέριμνα της διοίκησης για τα 1.200 αυτά οχήματα”.

Παράλληλα, ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε πως η διοίκηση «κωλυσιεργεί, αδιαφορεί ή είναι μία ανίκανη διοίκηση εφόσον δεν έχει βρει μία λύση.

Και χρόνο και δυνατότητες είχε.

Όλοι λέμε “ναι” στην πλατεία μνήμης χωρίς όμως να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας.

(@ Και εσύ Σταύρο Καλαφάτη λες ναι να βελτιώσουμε και να κάνουμε ολόκληρη πλατεία μνήμης για τους Εβραίους, αλλά ο «σοβαρός» καημός σου είναι που θα παρκάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητα !!!

Σου έχω άμεση λύση γι’ αυτό το σοβαρό πρόβλημα σου: Κάνε πάρκινγκ αυτοκινήτων για τους Έλληνες, μέσα στην Συναγωγή των Εβραίων και μέσα στο Εβραϊκό Μουσείο... για να τους τιμήσουν και με τα αυτοκίνητα τους οι Έλληνες από πολύ πιό κοντά).

Η διοίκηση είναι πολιτικά εκτεθειμένη, διότι δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα την ώρα που είναι να ξεκινήσει ένα τέτοιο έργο.

Γιατί τώρα αυτή η πρεμούρα, δύο μήνες πριν γίνουν εκλογές;

(@ Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις Σταύρο Καλαφάτη: Αν φύγει ο Αλή Μπουτάρ Κοέν θα αναγκαστούν να ψάχνουν οι Εβραίοι άλλον Εβραιολάγνο να τους υποστηρίξει τα σχέδια τους για την Θεσσαλονίκη, που το 1537 τιμήθηκε με τον τίτλο της «Μητέρας του Ισραήλ» από τον Σαμουέλ Ούσκουε, Εβραίο ποιητή από τη Φεράρα.

Που να κάθονται πάλι οι Εβραίοι να βρουν άλλον έναν τέτοιο Εβραιολάγνο, αφού τον έχουν έτοιμο τώρα τον Αλή Μπουτάρ Κοέν).

Ένα τέτοιο κομβικό σημείο, γιατί να μην το διαχειριστεί η επόμενη διοίκηση;

(@ Αν είναι τόσο Εβραιολάγνα και η επόμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη, καλύτερα να βάλουμε τον βασιλιά Καρνάβαλο να μας διοικήσει... γιατί πιστεύω ότι μπορεί αυτός να μας φερθεί πιό Ελληνικά από πολλούς Εβραιολάγνους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης).

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει με την πολιτική μας συμπεριφορά να δίνουμε μία εικόνα αναβάθμισης του οργάνου, ακόμα κι αν υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες", κατέληξε».

(@ Και φυσικά ο Δήμαρχος Αλή Μπουτάρ Κοέν, απάντησε δυναμικά και πάντα Εβραϊκά στον Σταύρο Καλαφάτη).

«Επίσης, “προχωρήσαμε σε τρεις κινήσεις για να απορροφηθούν αυτά τα 1.200 αυτοκίνητα” τα οποία σταθμεύουν κάθε ημέρα στην Πλατεία Ελευθερίας, παρατήρησε ο δήμαρχος, παραπέμποντας στην αξιοποίηση χώρων στο λιμάνι, δυναμικότητας 600 οχημάτων, ενώ “Ζητήσαμε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μας δώσουν το στρατόπεδο Μυστακίδη.

(@ Αλή Μπουτάρ Κοέν: πάλι Ελληνικό στρατόπεδο θέλεις να το μικρύνεις ;

Δεν σου είπε κανένας Εβραίος να σου δώσει έστω ένα οικόπεδο του, για να παρκάρουν οι Έλληνες ;

Ολόκληρη πλατεία τους κάνεις δώρο ως Εβραϊκό μνημείο μνήμης και αυτοί οι φραγκοφονιάδες να μην δώσουν τίποτα στους Έλληνες !!!

Ευτυχώς που ξέρω Αλή Μπουτάρ Κοέν ότι είσαι προδότης, αλλιώς θα έλεγα ότι πολύ μαλάκα και βλάκα σ΄ έχουν πιάσει οι Εβραίοι !!!)

Επομένως δεν τίθεται θέμα ”μείωσης των χώρων στάθμευσης για τους Θεσσαλονικείς, διότι “σε μία βδομάδα θα έχουν συνηθίσει” τους νέους χώρους όπου θα αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και από εκεί με μικρά λεωφορεία του δήμου θα μεταφέρονται στο κέντρο, εκτίμησε ο κ. Μπουτάρης».

(@ Ότι θα συνηθίσουμε οι Θεσσαλονικείς το νέο πάρκινγκ Αλή Μπουτάρ Κοέν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο... εδώ συνηθίσαμε εσένα τον Ανθέλληνα και προδότη και δεν θα συνηθίσουμε ένα νέο πάρκινγκ !!!)

«“Δεν είναι μνημείο προχειρότητος, είναι μνημείο φαρισαϊσμού” όσων αρνούνται την εκτέλεση του έργου είπε ο κ. Μπουτάρης, απαντώντας στην επιχειρηματολογία του κου Καλαφάτη».

(@ Μην μιλάς καλύτερα για Φαρισαίους Αλή Μπουτάρ Κοέν, γιατί και οι Φαρισαίοι Εβραίοι είναι και μπορεί να θυμώσουν οι φίλοι σου).

«Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο αίτημα του κου Κυριζίδη να τοποθετηθεί μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού στην πλατεία.

''Η Πλατεία Ελευθερίας ιστορικά ήταν το σημείο όπου έρχονταν όλοι οι πρόσφυγες. Θα μπει ένα στοιχείο μνήμης, μία πλάκα”, αλλά η κύρια αναφορά της πλατείας είναι η συγκέντρωση των Εβραίων και η αρχή της εξόντωσής τους από τους ναζί».

(@ Καλά και εσύ Κυριζίδη γιατί του βάζεις δύσκολα ερωτήματα του Αλή Μπουτάρ Κοέν, αφού ξέρεις ότι θέλει να κάνει «κύρια αναφορά της πλατείας», στους Εβραίους φίλους του !!!

Χώρια που τώρα που τον ζόρισες, μπορεί να σου επιτρέψει να βάλεις και εσύ μιά μικρή πλακίτσα γενικά για τους Έλληνες πρόσφυγες.

Μην όμως τον ξαναζορίσεις τον κρασοκανάτα Αλή Μπουτάρ Κοέν (ζητώντας του να σου βάλει πλάκα ειδικά για τους Έλληνες Πόντιους), γιατί βλέπω τότε να σου βάζει μεγάλη πλάκα με τον Πόντιο Πιλάτο !!!

Αφού σου το είπε ξεκάθαρα ο Εβραιολάγνος δήμαρχος Αλή Μπουτάρ Κοέν: ότι θα έχει πάντα η πλατεία ως κύρια αναφορά τους Εβραίους, για να ζεί ή για να ζεί εις βάρος των Ελλήνων, με πολλούς Εβραίους Ασκενάζι !!!

Για να διαβάσετε Έλληνες όλο το άρθρο που σχολίασα, πατήστε σ΄ αυτό το λινκ).



Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

1 σχόλιο: