Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Effrosyni Veloni: Η Αληθινή επαγγελματίας Ψυχολόγος και Ελληνίδα Λατρευτής του Ελληνικού Πανθέου... πού ανάλαβε εντελώς δωρεάν... τον Αντικρόνιο Τρελάνιο Nikomaxos Ellin… αλλά κι όλους τους Τρελάνιους Αντικρόνιους Οπαδούς του... μέχρι να έρθει η αποστολή των Ανδρομέδιων Ψυχιάτρων (για να τους βοηθήσουν)... με μιά πιό εξελιγμένη κβαντική και γονιδιακή, Ανδρομέδια Θεραπεία.

Effrosyni Veloni: Η Αληθινή επαγγελματίας Ψυχολόγος και Ελληνίδα Λατρευτής του Ελληνικού Πανθέου... πού ανάλαβε εντελώς δωρεάν... τον Αντικρόνιο Τρελάνιο Nikomaxos Ellinαλλά κι όλους τους Τρελάνιους Αντικρόνιους Οπαδούς του... μέχρι να έρθει η αποστολή των Ανδρομέδιων Ψυχιάτρων (για να τους βοηθήσουν)... με μιά πιό εξελιγμένη κβαντική και γονιδιακή, Ανδρομέδια Θεραπεία.
Όλα άρχισαν: όταν μπήκε και σχολίασε σε μιά ανάρτηση του Nikomaxos Ellinμιά Ελληνίδα Λατρευτής του Ελληνικού Πανθέου... και Πραγματική επαγγελματίας Ψυχολόγος, η Ευφροσύνη Βελόνη (Effrosyni Veloni)…


Το λινκ αυτής της ανάρτησης του Nikomaxos Ellin: είναι αυτό:




Και έχει και αυτό το απόσπασμα σχολιασμού, αυτή η ανάρτηση:

Τα δικά μου σχόλια: θα είναι πάντα μέσα σε παρένθεση και θα έχουν στην αρχή, με κόκκινο χρώμα, το Σύμβολο αυτό @

Ας δούμε τώρα Έλληνες: τι του σχολίασε η Ψυχολόγος Effrosyni Veloni , όταν είδε αυτήν την ανάρτηση, του Τρελάνιου Nikomaxos Ellin ).


(@ Βλέπουμε έναν Έλληνα Λατρευτή, με τ΄ όνομα: Ορεινη Δωριδα και μυστικα , να ζητάει επειγόντως για τον Nikomaxos Ellin, έναν Ψυχίατρο... αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα: επενέβη Ιατρικά, μόνον η Ψυχολόγος Effrosyni Veloni !!! )


(@ Ο Ατρέας Δούμουρας , είχε μιά σοβαρή απορία: πως υπάρχουν Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου... και του πατάνε λάικ, σε αναρτήσεις του Nikomaxos Ellin πού κατηγορεί και διαστρεβλώνει την Ελληνική Λατρεία !!! )



(@ Ο Έλληνας Λατρευτής, Nektarios Vasilakiz : απόρησε, πως ανέχονται αυτήν την Ύβρη του Nikomaxos Ellin, οι Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου !!! )



(@ Η Λίνα Κορτίκη : απόρησε με την ανάρτηση του Nikomaxos Ellin… πού απευθυνόμενος στους Έλληνες Λατρευτές... λέει η Χώρα σας... και όχι η Χώρα μας.

Δεν ξέρει φαίνεται, η Λίνα Κορτίκη: ότι ο Nikomaxos Ellin… κατάγεται, από την Ανδρομέδα !!!

Άρα καλά μας λέει εμάς τους Γήινους: η Χώρα σας !!!

Αν και καλύτερα θα ήταν να μας λέει: ο Πλανήτης σας !!!

Τέλος πάντων: Εξωγήινος είναι ο Nikomaxos Ellin… και έτσι δικαιολογείται να κάνει... και κάποια Γήινα Συντακτικά λάθη !!! )


(@ Σκίσε επιτέλους τα Πτυχία Ψυχολογίας, Effrosyni Veloni: θα σου φέρει από την Ανδρομέδα, πιό τεχνολογικά ανώτερα Πτυχία, ο Nikomaxos Ellinγραμμένα με Κβαντική γραφή και όχι με στυλό διαρκείας !!! )


(@ Μην στεναχωριέσαι Νικόμαχε: οι Ψυχολόγοι έχουν μάθει ν΄ ακούνε και μετά να βγάζουν Διάγνωση.

Τι να κάνουμε Νικόμαχε: εμείς οι Γήινοι, το έχουμε για πιό δύσκολο... να πιάσουμε συζήτηση με την Ψυχή μας !!!

Εμείς οι Γήινοι Άντρες: μιλάμε πιό εύκολα, με την Ψωλή μας... για ότι ζητάει η Ανδρική Ψυχή μας !!!

Ελπίζω να στο έχει πει αυτό: κάποιος Γήινος !!!

Αν στο έδειχνε κιόλας (πως γίνεται αυτό): ελπίζω να το ένιωθες... μέχρι τα βάθη της Ψυχής σου !!! ) 


(@ Περιμένεις Ατρέα Δούμουρα να σου απαντήσει ξεκάθαρα ο Νικόμαχος: όταν δεν τον ρωτάς ξεκάθαρα... ποιοί του έχουν τάξει ;


Οι Γήινοι, ή οι Ανδρομέδιοι ; )



(@ Εσύ Effrosyni Veloni: μήπως δεν είσαι μόνον Ψυχολόγος, αλλά είσαι κι η Πυθία των Δελφών... αν και βλέπω να είναι πολύ ξεκάθαρη η Μαντική σου Διάγνωση !!!

Μαλάκας πού βγήκε για να ψαρέψει, άλλους Μαλάκες !!!

Αυτό μάλλον, θα εννοείς ).


(@ Όλγα Ακρίβου : ο Νικόμαχος δεν έχει σχέση με το Ελληνικό Αρχαίο Πνεύμα, αλλά με το Αρχαίο Ανδρομέδιο Πνεύμα του Εξωγήινου Δία... πού δεν έχει πατέρα το Κρόνο !!!

Το τονίζω αυτό με τον Τιτάνα Κρόνο: για να μην μου κάνουν μήνυση οι Αντικρόνιοι Οπαδοί, του Τρελάνιου Αντικρονίδη του Νικόμαχου του Έλληνα, από την Ανδρομέδα του Ολύμπου !!!

Πρέπει να το πέτυχα τώρα !!!

Δεν μπορεί μόνον ο Πλανήτης Άρης, να έχει Όλυμπο... σίγουρα θα υπάρχει Όλυμπος και στον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Σε ποιόν από τους πλανήτες του ;

Δεν ξέρω.

Για περισσότερες πληροφορίες: ρωτήστε τον Νικόμαχο και τον Γεράσιμο Καλογεράκη !!! )


(@ Effrosyni Veloni: αυτό είναι διάγνωση Ψυχολογίας (για την ευφυία του Νικόμαχου), ή απλή διαπίστωση ; )



(@ Είσαι Ψεύτης Κώστας Γεώργιος Ναβροζίδης : γιατί ως γνωστόν οι Ανδρομέδιοι στα διαστημόπλοια τους και στα πειραματικά τους όντα εδώ στην γη... δεν χρησιμοποίησαν ποτέ φλάνζες !!!

Τώρα το άλλο... πού δεν ακολούθησες την συμβουλή της Μάνας σου: δεν ξέρω αν θα έβγαζες κέρδος ως Ψυχολόγος... γιατί βλέπεις η Effrosyni Veloniτους ανάλαβε όλους τους Τρελάνιους Αντικρόνιους... εντελώς δωρεάν !!!

Μόνον αν γινόσουν Ψυχίατρος: μπορεί να είχες κάποιο κέρδος... μέχρι να έρθουν οι ανταγωνιστές σου ψυχίατροι (χωρίς σύνορα), από την Ανδρομέδα.

Ακόμη και η Ψυχολόγος Effrosyni Veloni: δεν άντεξε τον Αντικρόνιο πόλεμο των Τρελλάνιων και τους μίλησε για τις Χριστιανικές και Μασονικές ιδέες τους... πού προσπαθούν να περάσουν δόλια... στους Αληθινούς Έλληνες Λατρευτές, του Ελληνικού Πανθέου ). 

(@ Αλλά ως γνωστόν και αθεράπευτον: οι Αντικρόνιοι Τρελλάνιοι, δεν θέλουν να θεωρούμε τον Έλληνα... παιδί πού κατάγεται από τον Τιτάνα Κρόνο !!! )


(@ Βλέπετε Έλληνες, τι λέει στην ψυχολόγο, ο Αντικρονίδης Τρελλάνιος Λεοναρδος Λεον !!!

Ο Θεός Δίας δεν είναι Κρονίδης (άδικα έγραφε ο Ορφέας και οι άλλοι Έλληνες: για τον Κρονίδη Δία !!!)

Φαίνεται δεν διάβασαν ποτέ τους οι Αντικρόνιοι Τρελλάνιοι, την Ελληνική Μυθολογία... πού μας λέει το Τιτάνιο και Κρόνιο Γενεαλογικό Δέντρο του Έλλην... πού από αυτόν κατάγονται οι Έλληνες !!!

Ουρανός και Γαία : Γέννησαν τον Ιαπετό , με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο.

Επιμηθέας : ήταν γιός του Τιτάνα Ιαπετού. 

Προμηθέας : Γιος του Τιτάνα Ιαπετού.

Δευκαλίων : είναι ο σύζυγος της Πύρρας, κόρης του Τιτάνα Επιμηθέα.

Δευκαλίων : ήταν γιος του Τιτάνα Προμηθέα και της Ωκεανίδας Κλυμένης, πού ήταν κόρη του Τιτάνα Ωκεανού και της Τιτανίδας Τηθύος.

Και ποιόν γέννησαν ο Δευκαλίων , ο γιός του Τιτάνα Προμηθέα και η γυναίκα του Πύρρα, η κόρη του Τιτάνα Επιμηθέα ;

Τον Έλλην !!!

Τι λέτε τώρα, Αντικρόνια Ανιστόρητα Όντα από την Ανδρομέδα: έχει Τιτανικό και Κρόνιο αίμα και γονίδιο ο Έλλην, ή επιμένετε να λέτε ακόμη, όχι ; )


(@ Καλά σου λέει Effrosyni Veloni, για την Ελληνική Πατρώα Θρησκεία και τις άλλες Θρησκείες, ο Αντικρόνιος Τρελλάνιος Λεοναρδος Λεον... δεν γνωρίζεις: ότι στην Ανδρομέδα και στον Σείριο... δεν πιστεύουν σε Θρησκείες... αλλά μόνον σε ανιστόρητες μαλακίες

Δεν σε βλέπω καλά ενημερωμένη, στην Ανδρομέδια και Σειριολογική Ιστορία... και αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ, στην Γήινη Ψυχολογική Διάγνωση, πού θα πρέπει να τους βγάλεις !!! )








(@ Ε! Όχι και δεν έχουν σχέση Effrosyni Veloni, οι Αντικρόνιοι Τρελλάνιοι με την Ελλάδα !!!

Δεν ξέρεις ότι έκανε πειράματα στην Ελλάδα, ο Εξωγήινος Δίας και η Εξωγήινη Αθηνά... και γι΄ αυτό έχουν βγεί τόσοι πολλοί αποβλακωμένοι Αντικρόνιοι... κι ας μένουν στην Ελλάδα ;

Αν δεν πιστεύεις εμένα, ή τους Αντικρόνιους Τρελλάνιους (πού τα πιστεύουν όλα αυτά): Περίμενε λίγες μέρες... να επικοινωνήσει ο Γεράσιμος Καλογεράκης με τους ΕΛ Ανδρομέδιους του Λιακόπουλου... και μετά θα σου μεταφέρουν τι αποφάσισαν στην Ανδρομέδα, στον Σείριο, ή στην Πούτσα του Λαγού... με καινούργιο βιβλίο !!!

Τώρα ποιός από τους δύο θα γράψει αυτό το βιβλίο: αυτό είναι θέμα της Μασονικής Στοάς, ή της Εβραιοχριστιανικής Εκκλησίας !!! )


(@ Αφού ξέρετε Τρελλάνιοι, από Ψυχή... θα προτιμήσω ν΄ αγοράσω δύο-τρία κιλά από εσάς... αρκεί να είναι Βιολογική και χωρίς Ανδρομέδιο λίπασμα... γιατί έχω αλλεργία).


(@ Μην συγχύζεσαι Effrosyni Veloni: πως να πάει στην χώρα του... αφού έχουν απεργία σήμερα τα Διαστημόπλοια ;

Μην τους δημιουργείς περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα... γιατί θα μας δημιουργήσουν θέμα και οι Ψυχίατροι της Ανδρομέδας (όταν θα έρθουν)... όταν λήξει αυτή η απεργία !!!)


(@ Ε! Όχι Giorgos Kanakis : να λες ότι δεν πήρε ο Νικόμαχος τα χάπια του !!!

Απλώς του τελείωσαν... και θα βραχυκυκλώνει η Νόηση του... μέχρι να του στείλουν πιό δυνατά από την Ανδρομέδα !!!

Υπομονή μόνον λίγες μέρες: μέχρι να λήξει η απεργία των Διαστημοπλοίων και της τηλεμεταφοράς της ύλης !!!

Και εσύ Paull Theodorou , μην τους βρίζεις τους Βλαμμένιους Αντικρόνιους, γιατί δεν καταλαβαίνουν τις Γήινες βρισιές !!!)


(@ Τι να κάνει Ατρέα Δούμουρα, ο Νικόμαχος: αφού του στέλνουν λίγη ποσότητα χαπιών από την Ανδρομέδα !!!

Πού να δώσει χάπια και σ΄ άλλους Τρελλάνιους ο Νικόμαχος... μόνον ένα κοντέινερ του στέλνουν κάθε βδομάδα από την Ανδρομέδα... με το ζόρι του φτάνουν για πάρτη του !!!)



(@ Τι μπερδεύεις Κώστας Γεώργιος Ναβροζίδης, την Μακεδονία και την Ελλάδα, με τους Ανιστόρητους Ανδρομέδιους και τα σχόλια πού έχει γράψει ο Νικόμαχος και τα έβαλες μέσα σε παρένθεση ;

Αφού είναι γνωστό στους Αντικρόνιους Ανδρομέδιους Τρελλάνιους: ότι ο Βασιλιάς Μίνωας ήταν Μακεδόνας !!! 

Τι είπες: δεν πιστεύεις ;

Για να στο ξαναθυμίσω ξανά εδώ : )


(@ Για περισσότερο Ανιστόρητο γέλιο, του Κρητικού Μίνωα του Μακεδόνα, στο λινκ αυτής της ανάρτησης μου: 





(@ Δεν κατάλαβα Κώστας Γεώργιος Ναβροζίδης : δεν σέβεσαι τον Μεγαλύτερο Αμπελοφιλόσοφο Nikomaxos Ellin, πού λέει αυτό ; )



(@ Εσύ δεν πάει να ζητάς Ελληνικές Ιστορικές πηγές Κώστας Γεώργιος Ναβροζίδης... Την μόνη Ιστορική πηγή πού ξέρει ο Νικόμαχος είναι: η Κασταλία Πηγή... αλλά κι αυτή θεωρεί ότι είναι Κρόνια... όπως και το Μαντείο των Δελφών !!!)


(@ Μπορεί ο Φράνκ Ζάππα να είπε αυτό Yiouli Boidaαλλά εγώ ο Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης, λέω : «Αν δεν έχεις φίλτρα στο μυαλό σου και το έχεις τελείως ανοιχτό... θα σου ρίξουν σκουπίδια και Ιστορικά Σκατά μέσα !!!» )



(@ Οι δύο Τρελλάνιοι, τα βρήκαν μεταξύ τους και αποφάσισαν, ότι είναι πολλοί οι Τρελλάνιοι κι όχι μόνον ο Νικόμαχος !!!)





(@ Και εσύ Alex Feas Kades : Γιατί του τα γράφεις του Νικόμαχου και των υπόλοιπων Τρελλάνιων με Γκρίκλς ;

Θεωρείς ότι έτσι, ίσως σε καταλάβουν καλύτερα ; 

Εδώ δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά... κι ας λένε ότι είναι εκατομμύρια χρόνια στην Ελλάδα !!!

Καλά τους τα λες, αλλά δεν σε καταλαβαίνουν, ούτε εσένα !!!

Εκτός αν είσαι γνώστης της Ανδρομέδιας γραφής... έστω και στα Ανδρομεδιοίκλς !!! )


(@ Καλά σας λέει ο Εξωγήινος Νικόμαχος, Έλληνες Λατρευτές του Ελληνικού Πανθέου: «Δείτε τι ακριβώς έκανε το μαντείο των Δελφών στην χώρα σας» !!!

Εγώ θα πάω να μάθω στην Ανδρομέδα: τι έκανε το Ανδρομέδιο μαντείο των Αδελφών του Ελέους και του σκυψίματος, εκεί !!!)



(@ Δεν τους έχει αναλάβει ακόμη κανένας Ψυχίατρος τους Αντικρόνιους Τρελλάνιους Ατρέα Δούμουρα, αλλά όπως είδες τους ανάλαβε εντελώς δωρεάν η Ψυχολόγος Effrosyni Veloni !!!

Δεν μπορείς να πεις: είναι μιά καλή αρχή... αρκεί να παίρνει κάθε μέρα ο Nikomaxos Ellin, τα χάπια του... όπως του το τόνισε επανειλημμένως και η Ψυχολόγος !!!

Αν και πιστεύω: ότι μόνον οι Ανδρομέδιοι Ψυχίατροι, μπορούν να κάνουν θαύματα !!!

Όχι να τους θεραπεύσουν... αλλά να τους πάρουν στα Ψυχιατρεία της Ανδρομέδας και έτσι να γλιτώσουμε επιτέλους από αυτούς !!!

Όσο για εσένα Ορεινη Δωριδα και μυστικα : Ναί είναι Ξένος ο Νικόμαχος και διαβάζει ανάποδα την Ελληνική Ιστορία !!!

Λες υπάρχει νοητικό πρόβλημα, μόνον σ΄ αυτόν... ή και στους Δήθεν Έλληνες Λατρευτές που του κάνουν λάικ, όταν βρίζει τον Τιτάνα Κρόνο και το Μαντείο των Δελφών ; 

Εδώ στο τέλος και ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Nikomaxos Ellin, για να σωθεί... ακόμη κι αν την διαγράψει από το προφίλ του !!!)




Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου