Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η Τρελάνια, Αντικρόνια, Ανδρομέδια, Σειριολογία, των Ουφολόγων Ελλάδας : μπορεί να προκαλέσει Μακεδονικό Ζήτημα, ακόμη και με την Κρήτη !!! Ιδού η ανιστόρητη απόδειξη στο facebook !!!

 

Τα δικά μου σχόλια: θα είναι πάντα μέσα Παρένθεση και θα αρχίζουν πάντα με κόκκινο χρώμα, με το Σύμβολο αυτό @

(@ Δεν άντεξα Έλληνες, τον Αντικρόνιο, Ελλάνιο, Ανδρομέδιο Πειρασμό (πού υπάρχει ως σχόλια στο facebook)… και είπα: δεν τον μεταφέρω αυτόν τον Τρελάνιο Πειρασμό και σε αυτούς πού δεν έχουν facebook, αλλά έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο !!!

Είναι αδικία: να στερούνται κάποιοι στον Πλανήτη, τέτοιο ανιστόρητο γέλιο !!!

Έτσι αποφάσισα να κάνω και μιά ετικέτα στο Μπλογκ μου: ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΚΛΟΣ, πού θα λέγεται: 

Αντικρόνιοι Τρελλάνιοι Ανδρομέδιοι Δρακονιανοί Σειριολόγοι Ελλάνιοι Καλογεράκηδες Ουφολόγοι Ελλάδας.

Έτσι θα μεταφέρω όλα, τα πολύ Τρελάνια σχόλια και τις αναρτήσεις των Τρελάνιων, σε όλον τον Πλανήτη γη !!!

Δεν πιστεύω να υπάρχουν κάποιοι, πού να μην θέλουν να μάθουν... τι γίνεται στον Σείριο, στην Ανδρομέδα και στον Αστερισμό του Λαγού ;

Μην παραμείνετε κάποιοι Έλληνες, ως Γήινοι και πεζοί εδώ στην γη: γιατί τα σχόλια των Αντικρόνιων, Ανδρομέδιων, Ελλάνιων, Σειριολόγων: θα σας κάνουν να πετάξετε (από το πολύ γέλιο)... μέχρι τ΄ αστέρια... κι ακόμη παραπάνω !!! 

Αρχίζω τώρα να σχολιάζω μιά ανάρτηση σοβαρή του facebook (πού είναι μιά επεξήγηση για τις Αιματηρές Θυσίες των Αρχαίων Ελλήνων), από την Οφίων Καβείρα Βένη.

Το λινκ της ανάρτησης, της Οφίων Καβείρα Βένη , είναι αυτό :

https://www.facebook.com/vfor.venim/posts/10216107380977581


Η ανάρτηση αυτή ήταν πολύ σοβαρή, αλλά άρχισε να προκαλεί γέλιο, όταν μπήκαν να σχολιάσουν οι Αντικρόνιοι Τρελάνιοι... και ειδικά ο Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης, όταν έγραψε αυτό : )




(@ Φυσικά δεν άντεξα στον Αντικρόνιο Τρελάνιο σχόλιο του Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης και του σχολίασα όπως είδατε, αλλά δεν μου απάντησε ακόμη, σ΄ αυτό το σχόλιο μου).

Τι να πω Έλληνες: ήξερα ότι ο Θεός Δίας απήγαγε την Ευρώπη και γέννησε η Ευρώπη μαζί του, τον Κρητικό Βασιλιά Μίνωα... αλλά, θα ότι υπάρξει άνθρωπος στην Ελλάδα, πού θα κάνει τον Μίνωα, Μακεδόνα: πρώτη φορά το διάβασα !!!

Τέτοια ανιστόρητη φαντασία, ούτε οι Σκοπιανοί δεν έχουν !!!

Έτσι πως πάνε οι ανιστόρητοι Αντικρόνιοι Τρελάνιοι, θα δώσουν ανιστόρητα όλη την Ελλάδα, στους Σκοπιανούς Διεκδικητές της Μακεδονίας... ίσως γιατί οι Τρελάνιοι Ανδρομέδιοι: θεωρούν ότι δεν κατάγονται από την Ελλάδα... αλλά από τον Σείριο και την Ανδρομέδα !!!

Το Τρελάνιο σχόλιο του Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης, μου κίνησε την περιέργεια και μπήκα στο προφίλ του και δείτε τι είδα: 

Εδώ και το λινκ του προφίλ του Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης :

Εδώ η φωτογραφία του προφίλ του Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης, με ένα ψεύτικο φανταστικό αρχαίο κείμενο (των Τρελάνιων Ανδρομέδιων)... πού μιλάει δήθεν, με τα γράμματα του Ελληνικού Αλφαβήτου !!! )


(@ Γνωρίζω πολλά επαγγέλματα, αλλά τέτοια δουλειά και εκπαίδευση, πού ασκεί ο Τρελάνιος Σειριολόγος Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης, πρώτη φορά συναντώ !!!

Θέλω οπωσδήποτε να μάθω, τι δουλειά είναι: Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !!!

Είναι Γήινη δουλειά, ή την έφερε από την Ανδρομέδα, ή τον Σείριο, ο πολυτάλαντος Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης ;

Την δήλωσε αυτήν την δουλειά στον Ο.Α.Ε.Δ, στο Ι.Κ.Α, ή έστω στον Υπουργείο Παιδείας ;

Είναι δουλειά πού ανήκει στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα ;

Είναι Ελαφριά Γήινη δουλειά... ή έχει εισαχθεί λαθραία στην Ελλάδα, από την Ανδρομέδα ;  

Όλα αυτά απασχόλησαν το μυαλό μου, όταν είδα αυτό !!! )


(@ Αλλά τα ερωτήματα μου έγιναν ένα κουβάρι σκέψεων, όταν είδα να έχει ανεβάσει στον προφίλ του ο Θεσπρωτός Σελλός Κασσώπης... και μιά ανάρτηση πού αφορούσε τον Αρτέμη Σώρρα (και μάλιστα την ανέβασε συνεχόμενα: τρείς φορές... με διαφορά ενός λεπτού, η μιά από την άλλη !!!

Φαίνεται: όταν δεν είσαι απλός Ελλάνιος του Σώρρα, αλλά έχεις και Ανδρομέδια καταγωγή: χρειάζεσαι περισσότερες από μία φορά (την ίδια ανάρτηση), για να την ευχαριστηθείς... και ειδικά να την κατανοήσεις, εδώ στην γη !!!



(@ Λυπάμαι πού θα στεναχωρήσω τον Αρτέμη Σώρρα, αλλά και τους Ελλάνιους και τους Τρελάνιους Σειριολόγους: Αλλά οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν Θρησκεία και όχι μοντέρνα ορολογία Κοσμοθεωρίας, ή Ιδεολατρείας !!!

Φτάνουν μάλιστα, κάποιοι αγράμματοι Τρελάνιοι και όχι μόνον αυτοί: να λένε, ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, δεν είχαν καν την λέξη Θρησκεία !!!

Ας δούμε όμως τι λένε οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς:

«ταῦτα προσετίθει πολλά μὲν ἀποδεικνὺς τεμένη τοῖς μήπω τιμῶν τυγχάνουσι θεοῖς, πολλοὺς δὲ βωμοὺς καὶ ναοὺς ἱδρυόμενος ἑορτάς τε ἑκάστῳ αὐτῶν ἀπονέμων καὶ τοὺς ἐπιμελησομένους αὐτῶν ἱερεῖς καθιστὰς ἁγνείας τε καὶ θρησκείας καὶ καθαρμοὺς καὶ τὰς ἄλλας θεραπείας καὶ τιμὰς πάνυ πολλὰς νομοθετῶν».

(Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς:«Ρωμαϊκή Αρχαιολογία», 
Βιβλίο 2, κεφάλαιο 63, τμήμα 2, γραμμή 9 ).

«αποτελεστικὸς δὲ καὶ τῶν περὶ τὸν ἱερατικὸν λόγον καὶ τὰς τῶν θεῶν θρησκείας».

(Κλαύδιος Πτολεμαίος: Αποτελεσματικά (Τετράβιβλος), 
Βιβλίο 2, κεφάλαιο 9, τμήμα 17, γραμμή 3  ).

«ἔτι δὲ καὶ τὰ μὲν ἰσημερινὰ τοῖς ἱεροῖς καὶ ταῖς περὶ τοὺς θεοὺς θρησκείαις ἐπισημαίνει».

(Κλαύδιος Πτολεμαίος: Αποτελεσματικά (Τετράβιβλος), 
Βιβλίο 2, κεφάλαιο 8, τμήμα 11, γραμμή 6 ).

Έχω πάρα πολλές αρχαίες Ελληνικές Παραπομπές να βάλω (με την λέξη Θρησκεία)... αλλά ξέρω ότι οι Τρελάνιοι Ανδρομέδιοι: δεν δέχονται τα Αρχαία Ελληνικά Κείμενα... γιατί θεωρούν ότι όλα τα Αρχαία Ελληνικά Κείμενα... τα έχει παραποιήσει και παραχαράξει το δήθεν Κρόνιο Ιερατείο !!!

Τώρα πού βρήκαν, ότι υπήρξε ποτέ Κρόνιο Ιερατείο, αυτήν είναι μια άλλη πονεμένη και φανταστική τους Ιστορία: πού ξεκινάει από το Διάστημα... φτάνει στην Ατλαντίδα... και μετά πάει... όπου πετάει και όπου φτάνει... η Αντικρόνια Ανδρομέδια Φαντασία τους !!!

Και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και στον Αρτέμη Σώρρα και στους Ανδρομέδιους Σειριολόγους: όταν λέτε ότι είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες, Κοσμοθεωρία και όχι Θρησκεία τι εννοείτε ;

Εγώ ξέρω: ότι σ΄ όλους τα αρχαίους Ελληνικούς Ναούς και Ιερά, είχαν οργανωμένο Ελληνικό Ιερατείο !!! 

Είτε λέγεται το Ελληνικό Ιερό: Δωδώνη, είτε λέγεται Δελφοί κ.τ.λ.

Διαβάσατε πουθενά: να πήγε κάποιος στους Δελφούς και να είπε στον Αρχιερέα των Δελφών, τον Πλούταρχο... φύγε εσύ από εδώ, αναλαμβάνω εγώ ;

Άρα είχαν Οργανωμένο Ιερατείο, από Ιερείς και Ιέρειες και δεν μπορούσε να πάει να γίνει Ιερέας (με το έτσι θέλω), όποιος του ερχόταν η τρέλα, να γίνει ιερέας !!!

Μπορεί να μου πείτε κάποιοι Σειριολόγοι: ότι η Αρχαία δήθεν Κοσμοθεωρία σας, δεν είχε δόγματα, όπως τον Εβραιοχριστιανισμό.

Εν μέρη έχετε δίκιο: αλλά μόνον εν μέρη !!!

Τι νομίζετε Σειριολόγοι: ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, πίστευαν τους Θεούς τους και Θεούς μας, όπως τους κατέβαινε στο μυαλό ;

Τότε: γιατί τιμωρούνταν οι ασεβείς κι άθεοι... αν μπορούσες να λατρεύεις τους Έλληνες Θεούς, όπως σου κατεβεί εσένα στο μυαλό ;

Δόγμα: δεν θεωρείται τώρα, ο Θρησκευτικός νόμος, της εκάστοτε Θρησκείας ;

Άρα και η Ελληνική Θρησκεία, είχε Θρησκευτικούς νόμους (και εσείς ονομάστε τους, όπως θέλετε). 

Εδώ τελειώνει η ανάρτηση με τον Κρητικό Μίνωα, πού τον έκανε ο Τρελάνιος Αντικρόνιος Ανδρομέδιος, Μακεδόνα !!!

Μου δημιουργήθηκε όμως απ’ όλα αυτά, κι ένα φανταστικό ερώτημα: Μήπως Έλληνες είχαμε και πριν 4.000 χρόνια: πάλι προβλήματα οι Μακεδόνες με τους Σκοπιανούς (για τ΄ όνομα της Μακεδονίας)... και ήρθε ο Μίνωας από την Κρήτη και φώναζε... είμαι και εγώ Έλληνας Μακεδόνας... και είδε αυτό το Τρελάνιο Γεγονός ο Σειριολόγος Ανδρομέδιος, με το Ανδρομέδιο διαστημόπλοιο του... πού σίγουρα μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο... και μας μετέφερε αυτό το σπουδαίο Ιστορικό γεγονός ;

Μήπως τελικά τον αδικούμε τον Αντικρόνιο Τρελάνιο ; 

Με τέτοιο τεκμηριωμένο Ιστορικό στοιχείο, θα πω στον Τσίπρα να πάει να διαπραγματευτεί και την Κρήτη με τους Σκοπιανούς !!!

Πιστεύω και αυτήν τη φορά ο Τσίπρας, να πετύχει το ακατόρθωτο: Να ονομάσει επιτέλους τα Σκόπια, με το Αληθινό Ιστορικό τους Ανδρομέδιο όνομα... φερμένο από τα Αστερούσια Όρη της Κρήτης... Βόρεια Κρητική Μακεδονία !!!


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου