Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Σήμερον Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως, το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων αποφάσισε μετά τον εκσυγχρονισμό του ανάμματος του αγίου φωτός με αναπτήρα zippo (και όχι bic που λένε οι αντίχριστοι)... Να προβάλλει το νέον του ιερόν σταυροκατσάβιδον (δύο όψεων), για να μην μπορέσουν να μας αποκαθηλώσουν οι αντίχριστοι και τον Σωτήρα μας, από τον Τίμιον και ζωοποιόν σταυρόν του.


Σήμερον Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως, το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων αποφάσισε μετά τον εκσυγχρονισμό του ανάμματος του αγίου φωτός με αναπτήρα zippo (και όχι bic που λένε οι αντίχριστοι)...

Να προβάλλει το νέον του ιερόν σταυροκατσάβιδον (δύο όψεων), για να μην μπορέσουν να μας αποκαθηλώσουν οι αντίχριστοι και τον Σωτήρα μας, από τον Τίμιον και ζωοποιόν σταυρόν του.

Παρακαλούνται όλοι οι Ορθόδοξοι πιστοί από σήμερον (για να είναι πιό ακριβείς και αληθείς)... να μην λέγουν ότι ο Χριστός καρφώθηκεν εις στον σταυρόν, αλλά βιδώθηκεν εις αυτόν με ιερές βίδες τιτανίου.

Γιατί μπορεί ο Ύψιστος να μην είχε τιτάνιο για να κάνει τότε τις πλάκες των δέκα Εντολών να μην σπάνε με τίποτα, αλλά εμείς τώρα έχουμε.


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου