Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Όταν μπεί στο προφίλ σου στο facebook, ένας Εβραιοχριστιανός σαν τον Γεώργιο Μπέλεση και τον αφήνεις να σχολιάζει... αλλά όταν μπείς εσύ στο προφίλ του... σου σβήνει συνεχώς τα δικά σου σχόλια... Πως του κάνεις καζούρα σ΄ αυτόν και τους Εβραιοχριστιανούς φίλους του ; Εδώ το ολοζώντανο παράδειγμα !!!


Όλα άρχισαν: όταν μπήκε και άρχισε να βάζει σε ανάρτηση μου για τον Ηράκλειτο (πολλά και διάφορα Εβραιοχριστιανικά λινκ και σχόλια)... ο Εβραιοχριστιανός Γεώργιος Μπέλεσης, αυτό είναι το λινκ του προφίλ του... πού είναι ψεύτικο


Γιατί είναι ψεύτικο ; Μα γιατί το λινκ του προφίλ του στο facebook, τον αναφέρει ως bogdanos.nikos, Μπογδάνος Νίκος, όπως βλέπετε !!!

Το λινκ της ανάρτησης του Ηρακλείτου, είναι αυτό: 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=747070485628174&id=100009756880917

Στην αρχή θέλησα να σχολιάσω και εγώ στις δικές του αναρτήσεις (στο προφίλ του Γεώργιος Μπέλεσης ) και μου τα έσβηνε όλα τα σχόλια μου συνεχώς... και μετά σκέφτηκα μιά νέα τεχνική... πού να μην μπορεί να σβήσει τις αντιδράσεις μου και να του προκαλέσω σύγχυση... χαλώντας την σοβαρή θρησκευτική εικόνα όλου του προφίλ του... κάνοντας κάτι πολύ απλό: του πάτησα «χαμόγελο», δηλαδή χα χα... όχι μόνον σε όλες τις αναρτήσεις του... αλλά και σε όλα τα σχόλια των φίλων του !!!

Και δείτε τώρα Έλληνες: Πως του κιτρίνισα με χα χα, (μία ανάρτηση του)... και φυσικά το ίδιο έκανα σ΄ όλες τις αναρτήσεις του !!!



Αυτή είναι η νέα μας τεχνική Έλληνες: προς κάθε Εβραιοχριστιανό πού μας προκαλεί !!!

Πιστεύω: ότι και τους φίλους του Εβραιοχριστιανού Γεώργιου Μπέλεση, να τους δημιούργησε αμηχανία... τα τόσα χα χα πού πήραν... χώρια με τόσα χα χα, μόνον θρησκευτικό προφίλ για σεβασμό δεν είναι τώρα πιά !!!

Και το πιό βασικό: δεν μπορεί να τα σβήσει όλα αυτά τα χα χα !!!

Το Ελληνικό μου σύνθημα είναι: κιτρινίζετε Έλληνες συνεχώς με χα χα, όλες τις Εβραιοχριστιανικές αναρτήσεις και όλα τα Εβραιοχριστιανικά σχόλια, πού γίνονται σ΄ αυτές !!!

Το κίτρινο χα χα, φέρνει σε αμηχανία τους Εβραιοχριστιανούς πού σχολιάζουν και χαλάει την θρησκευτική εικόνα του προφίλ του κάθε Εβραιοχριστιανού, με αυτόν τον χλευασμό !!!

Καλό κιτρίνισμα Έλληνες: για να μάθουν επιτέλους οι Εβραιοχριστιανοί: ή να μας μπλοκάρουν, ή να αποκτούν όλοι τους... ένα ολοκίτρινο προφίλ γέλιου !!!


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου