Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Όταν σου κάνει παπάς αίτημα φιλίας στο facebook… και βλέπεις στο προφίλ του, ότι είναι απ΄ τη Μύκονο, δηλώνει Θαυματουργός και ότι είναι σε σχέση !!! Τι του απαντάς στο αίτημα φιλίας του ;


Ας τα πάρουμε Έλληνες όλα αυτά από την αρχή.

Ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), μου έχει κάνει αίτημα φιλίας, στο πρώτο μου προφίλ στο facebook (πού είναι ξανά μπλοκαρισμένο από το facebook, για 25η φορά, μέσα σε δύο περίπου χρόνια: για ένα μήνα αυτή την φορά), από αναφορές Εβραιοχριστιανών !!!

Σε αυτό λοιπόν το προφίλ μου: μου έκανε αίτημα φιλίας, ένας αληθινός παπάς, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας όλη την ανάρτηση μου παρακάτω !!!

Για να καταλάβετε Έλληνες, ότι δεν είναι αυτό το προφίλ του παπά για τρολάρισμα και κοροϊδία: Θα σας βάλω μερικές αναρτήσεις του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), (με τα σχόλια), για να καταλάβετε ότι είναι αληθινός Ορθόδοξος παπάς... και τι παπάς !!!

Θα το μάθετε σίγουρα, αν διαβάσετε όλη αυτήν την ανάρτηση μου.


(@ Εδώ βρέθηκε ο αντίχριστος ο Θεόδωρος Γούτης ... και του έκανε Μπεεεε του παπά και όχι αμήν όπως είχε προτείνει από την αρχή ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).

Αλλά ας δούμε και υπόλοιπα σχόλια των Εβραιοχριστιανών πιστών.





































@ Ας δούμε κι άλλη ανάρτηση του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).



(@ Ας δούμε κι άλλη ανάρτηση του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).



(@ Ας μάθουμε όμως και από πού κατάγεται ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).


(@ Ας δούμε και μέσα στις πληροφορίες του προφίλ του, για τον Μυκονιάτη Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).


(@ Ας δούμε ξανά στις πληροφορίες του προφίλ του, για τον Μυκονιάτη Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), αν είναι πραγματικά Θαυματουργός !!!)



(@ Βλέπετε Έλληνες, ότι είναι Θαυματουργός !!!

Αλλά τέτοια παρότρυνση και ανάρτηση από Ορθόδοξο παπά δεν την περίμενα !!!)



(Χώρια πού είναι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, αντί για ΠΑΟΚ, ή ΑΕΚ, πού έχουν και τον Βυζαντινό δικέφαλο !!!)



(@ Δείτε και σχόλιο του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), σε άλλη ανάρτηση για τον Ολυμπιακό.


(Εδώ όμως με μπέρδεψε ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), γιατί έκανε ανάρτηση και για την ομάδα της ΑΠΟΕΛ Κύπρου !!!


(Εδώ άλλη ανάρτηση του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), με ένα ιπτάμενο καράβι !!!

Εκτός αν τον ειδοποίησε ο Γιαχβέ: ότι αυτό θα είναι το επόμενο ιπτάμενο σύγχρονο μοντέλο, για την κιβωτό του Νώε !!!)


(Ας δούμε όμως: πόσο λιτοδίαιτος είναι ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), όταν δεν παίρνει τα χρήματα απ΄ το κράτος και από τα κορόιδα, τους πιστούς Εβραιοχριστιανούς !!!)



(@ Εβραιοχριστιανός Παπάς να στολίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το κάνει και ανάρτηση, πολύ Ορθόλοξο το βλέπω !!!)


(@ Ορθόδοξος παπάς και να κάνει ανάρτηση τον άγιο Βασίλη της κόκα κόλα, των αντιχρίστων και των παραμυθιών, πρώτη φορά συναντώ !!!


(@ Την άλλη φορά του προτείνω του παπά να βάλει για Ορθόδοξη Εβραιοχριστιανική ανάρτηση: τον Πίτερ Παν και τον Πινόκιο Ιησού, με τον Έλληνα πατέρα του, τον μαραγκό Τζεπέτο !!!)


(@ «Ελληνο»χριστιανική ανάρτηση του Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός)... Γιατί ως γνωστόν και ο Χριστός Ιησούς του Ρίο ντε Τζανέιροείναι Έλληνας από την Μαλακοπή των Ψωλοβροντάδων Χίου... και ας είναι Καθολικός !!!)


(@ Εδώ ο παπάς παράτησε τις παρακλήσεις στον Γιαχβέ και το έριξε και στις εκδρομές !!!)


(@ Θα μου πείτε: τι πειράζει να πηγαίνεις και εκδρομές, αν δηλώνεις και στο προφίλ σου Ελεύθερος παπάς ; )



(@ Ως τώρα ξέρουμε τον Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), ότι είναι σίγουρα Ελεύθερος...

Λέτε να μπορεί να ερωτευτεί, ενώ είναι παπάς και να βάζει τέτοιες αναρτήσεις ; )


(Θα μου πείτε κάποιοι Εβραιοχριστιανοί: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να δείχνει αγάπη, όχι έρωτα και παπαδιστική καψούρα.

Μην ξεχνάμε ότι δηλώνει ότι είναι Ελεύθερος στο προφίλ του ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός).

Αλλά θα δείτε πως περιπλέκονται πολύ πιό ανορθόδοξα τώρα τα πράγματα, όταν διαβάσετε και αυτήν την ανάρτηση του.



(@ Εσύ Φανή Στυλιανός Νικολάου Κακαη, κλείσε το στόμα σου, γιατί από κάτω οι άλλοι Εβραιοχριστιανοί χαίρονται για τον παπά πού ερωτεύτηκε και το δημοσιεύει !!!)


(@ Πολύ μοντέρνο τον βλέπω και τον Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), αλλά και τον φίλο του Marios Efstathiou !!!

Λέτε ο μοντέρνος φίλος του ο Marios Efstathiou : να είναι κι αυτός από την Μύκονο και γι΄ αυτό να είναι τόσο μοντέρνος ;

Μπα, δεν νομίζω !!!

Πάντως εγώ γνωρίζω: ότι παντρεύεται κάποιος πρώτα (αν θέλει να παντρευτεί) πριν γίνει Ορθόδοξος παπάς και μετά γίνεται παπάς... και ξεχνάει όταν γίνει παπάς, οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις με τα γκομενάκια !!!

Λέτε οι παπάδες πού κατάγονται από την Μύκονο, να το έχουν αλλιώς και να είναι πιό μοντέρνοι ;

Χώρια πού με μπέρδεψε εντελώς: γιατί, όχι μόνον στην ανάρτηση του ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), γράφει ότι είναι σε σχέση, αλλά και στο προφίλ του !!!

Και όχι μόνον ότι είναι Ελεύθερος, αλλά ότι είναι και σε σχέση !!!

Ιδού το Εβραιοχριστιανικό Μυκονιάτικο Θαύμα !!!



(@ Τώρα πού μάθαμε ότι είναι σε σχέση ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), ας δούμε και το γκομενάκι, πού το έχει και φωτογραφία στην εικόνα του προφίλ του !!!)


(@ Και μην βγει κάποιος Εβραιοχριστιανός και μου πει: ότι ο  Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), δεν είναι Ορθόδοξος παπάς, γιατί έχω την μαρτυρία της πίστεως του, στο προφίλ του).


(Τώρα πού μάθαμε ότι ενδιαφέρεται ο Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), μόνο για γυναίκες (εξ ου και είναι Ερωτευμένος με το γκομενάκι): ελπίζω να μην βρουν την ευκαιρία οι Ορθόδοξοι Μητροκωλίτες και τον κυνηγήσουν σαν τον άγιο Πρεβέζης (Μητροπολίτη Πρεβέζης)...


Πού όταν έγινε θέμα το μεγάλο σκάνδαλο για την ομοφυλοφιλία των παπάδων, στα τηλεοπτικά κανάλια: Ο Θεολόγος Γεώργιος Μουστάκης είχε δηλώσει δημόσια στα κανάλια και για το κυνήγι πού του έκαναν του άγιου Πρεβέζης οι Ορθόδοξοι Μητροπολίτες, λέγοντας: «Θα τους χαλούσε την πιάτσα, γιατί πήγαινε με γυναίκες !!!»

Είδα ότι πολλοί φίλοι μου στο facebookέχουν φίλο τον Καυλιάρη, Θαυματουργό και Ερωτιάρη παπά, τον Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός), πού κατάγεται από την Μύκονο: αλλά δεν απλώνει γκέι μπουγάδα στο Σούπερ Παραντάις και στην Ψαρού... και μπορεί αυτό να χαλάει την Μητροκωλίτικη αυλή της Ορθολοξίας...

Γι΄ αυτό αποφάσισα να τον κάνω και εγώ φίλο στο facebook (όταν ξεμπλοκαριστώ)... αλλά μέχρι να ξεμπλοκαριστώ αποφάσισα όπως διαβάσατε: να τον κάνω την πρώτη παπαδίστη φίρμα, πού επιθυμεί μόνον γυναίκες... και ας είναι από τα επικίνδυνα γκέι νερά, της κουνιστής Μυκόνου !!!

Εδώ και όλοι οι φίλοι μου στο facebook, πού τον έχουν φίλο στο facebook, τον Πάτερ Στυλιανός Αυγουστή (θαυματουργός)...

Και εδώ και το λινκ του προφίλ του, για να μην πείτε κάποιοι ότι γράφω παραμύθια !!!






















(@ Τελικά η Μύκονος βγάζει παπάδες, πού θέλουν να πηγαίνουν με γυναίκες !!!

Δεν πιστεύω ν΄ αμφιβάλλει κανείς ;


Αναρτήθηκε: Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης : Συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής... και σε λίγο και φίλος με παπά από την Μύκονο... πού δεν σκύβει να μαζέψει βότσαλα, στο Σούπερ Παραντάις της Ορθοδοξίας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου